Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,7%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 88 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,6%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,1%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    366

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Φαντάζομαι χαρά η Δέσποινα όταν θα άκουσε το νικητή...! :S :S :S

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Μπα μπα... Και στο 104 φακελακια πεφτουν βλεπω  :birdman:

τι θέλει να πει ο ποιητής; άντε μην έρθω εκεί...  :birdman:

μου φαίνεται πρέπει να ανεβάσει η Άντζελα στο σάιτ το βίντεο της κλήρωσης για μερικούς μερικούς περίεργους σαν εσένα...  :P

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
Φιλε συγχαριτηρια,να περασεις τελεια ευχομαι!να ρωτησω κατι γιατι δεν το διαβασα καπου-προσεξα!την κοπελα την επελεξες η ηταν κ αυτη με κληρωση???

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Φιλε συγχαριτηρια,να περασεις τελεια ευχομαι!να ρωτησω κατι γιατι δεν το διαβασα καπου-προσεξα!την κοπελα την επελεξες η ηταν κ αυτη με κληρωση???

την κοπέλα την επιλέγεις εσύ, είναι άλλοι 2 νικητές παρεπιπτόντως που θα περάσουν με κορίτσια μέσα στο στούντιο.

επιλέγεις όποια θέλεις εσύ, αλλά στη Δέσποινα το είχα τάξει από καιρό που ήταν να σαν να το κερδίσαμε μαζί.  :grin:

αφού στα τελευταία 2 χαρτάκια αντί για το όνομα μου είχα γράψει: "Orestis_Kou4despi" αντί για "Orestis_Kou".  :2funny: :2funny:

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
την κοπέλα την επιλέγεις εσύ, είναι άλλοι 2 νικητές παρεπιπτόντως που θα περάσουν με κορίτσια μέσα στο στούντιο.

επιλέγεις όποια θέλεις εσύ, αλλά στη Δέσποινα το είχα τάξει από καιρό που ήταν να σαν να το κερδίσαμε μαζί.  :grin:

αφού στα τελευταία 2 χαρτάκια αντί για το όνομα μου είχα γράψει: "Orestis_Kou4despi" αντί για "Orestis_Kou".  :2funny: :2funny:

χαχαχα!καλα να περασετε φιλε,οτι και αν κανετε!!!

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
Άν της το 'χες τάξει, τότε πάω πάσο. Αλήθεια, πώς το πήρε η Δέσποινα?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε σταματα η συγκινηση εχει φτασει στα υψη ντρεπομαι να κλαψω θα με δουνε  :-

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Άν της το 'χες τάξει, τότε πάω πάσο. Αλήθεια, πώς το πήρε η Δέσποινα?

Αρχικά δεν της άρεσε, αν και το περίμενε ότι θα βγω εγώ, λέει, επειδή είχα πολλές συμμετοχές.

Δεν της άρεσε γιατί σου λέει είναι που είναι κολλημένος αυτός, άμα περάσουμε μαζί ένα βράδυ, άντε να γλιτώσω μετά από αυτόν!  :2funny:

Μετά όμως που το σκέφτηκε λίγο, χάρηκε πάρα πολύ (βλέπε πρωινά ποστ). Όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι που θα περάσει ένα βράδυ σε σουίτα του Κάραβελ, κι ας έχει κι αυτό τα αρνητικά του, όπως ότι θα είμαι και γω εκεί.  :grin:

Για να μιλήσω και πιο σοβαρά, συν ότι με ξέρει καλά και ξέρει τι θέλω και ότι δε θα της δημιουργήσω κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Φαντάσου να πήγαινε με έναν τελείως άγνωστο που να αποδεικνυόταν ψυχοπαθής ή κλέφτης. Θα πάρει και καλό μεροκάματο και αρκετά ξεκούραστο όπως θα διάβασες (το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ύπνο λέμε  :grin:), εσύ δε θα χαιρόσουνα στη θέση της;  :cheesy:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
τυπε σταματα η συγκινηση εχει φτασει στα υψη ντρεπομαι να κλαψω θα με δουνε  :-

μπορείς να κοροϊδέψεις όσο θέλεις ή να ζηλέψεις όσο θέλεις ελεύθερα.

εγώ που ξέρω είναι πως σε σουίτα του Καράβελ με μια πανέμορφη κοπέλα για ένα ολόκληρο βράδυ λίγοι έχουνε την ευκαρία να περάσουνε και θα το χαρώ όπως εγώ θέλω. και συ θα το χαιρόσουνα αν ήσουνα στη θέση μου.

και όλοι όσοι ασχολήθηκαν "σοβαρά" με αυτό το χώρο, κάποια στιγμή υπήρξαν τσιμπημένοι με μια κοπέλα, δε ντρέπομαι γι αυτό.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μπορείς να κοροϊδέψεις όσο θέλεις ή να ζηλέψεις όσο θέλεις ελεύθερα.

εγώ που ξέρω είναι πως σε σουίτα του Καράβελ με μια πανέμορφη κοπέλα για ένα ολόκληρο βράδυ λίγοι έχουνε την ευκαρία να περάσουνε και θα το χαρώ όπως εγώ θέλω. και συ θα το χαιρόσουνα αν ήσουνα στη θέση μου.

και όλοι όσοι ασχολήθηκαν "σοβαρά" με αυτό το χώρο, κάποια στιγμή υπήρξαν τσιμπημένοι με μια κοπέλα, δε ντρέπομαι γι αυτό.

σορρυ τυπε εχεις δικιο για την ειρωνια. τουλαχιστον κοιτα να τα ξεπερασεις συντομα αυτα τα παθη σου. για καλο σου.

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
σορρυ τυπε εχεις δικιο για την ειρωνια. τουλαχιστον κοιτα να τα ξεπερασεις συντομα αυτα τα παθη σου. για καλο σου.

Δεκτό και το σέβομαι αυτό που λες, δίκιο έχεις γενικά. και γω πριν μπω στο χώρο είχα κοροϊδέψει πολλούς. αυτές οι περιπτώσεις για μένα, αν είσαι έξυπνος άνθρωπος, είναι σαβ παιδική ασθένεια που όταν την περνάς αποκτάς αντισώματα.

το απολαμβάνω όσο μπορώ και σιγά σιγά απαγκιστρώνομαι. έτσι πρέπει, αλλά παρόλα αυτά, ήταν μια ωραία εμπείρια ως εδώ και δεν πρόκειται να το μετανιώσω στο μέλλον.

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
139
Πόντοι
396

την γουστάρεις? την ερωτεύτηκες δηλαδη? :cool2: ε ρε γλεεεντια  :grin: :grin: :grin: :grin: ελπιζω να μην ποναει πολυ.. 0:)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεκτό και το σέβομαι αυτό που λες, δίκιο έχεις γενικά. και γω πριν μπω στο χώρο είχα κοροϊδέψει πολλούς. αυτές οι περιπτώσεις για μένα, αν είσαι έξυπνος άνθρωπος, είναι σαβ παιδική ασθένεια που όταν την περνάς αποκτάς αντισώματα.

το απολαμβάνω όσο μπορώ και σιγά σιγά απαγκιστρώνομαι. έτσι πρέπει, αλλά παρόλα αυτά, ήταν μια ωραία εμπείρια ως εδώ και δεν πρόκειται να το μετανιώσω στο μέλλον.

μπραβο τυπε κατευχην

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
την γουστάρεις? την ερωτεύτηκες δηλαδη? :cool2: ε ρε γλεεεντια  :grin: :grin: :grin: :grin: ελπιζω να μην ποναει πολυ.. 0:)

εντάξει κάποια στιγμή την είχα πατήσει άσχημα και πόναγε αρκετά... τώρα πιο χαλαρά, στυλ fuck buddies να φανταστείς...

kakasximos30

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
1
εντάξει κάποια στιγμή την είχα πατήσει άσχημα και πόναγε αρκετά... τώρα πιο χαλαρά, στυλ fuck buddies να φανταστείς...
fuck buddies δεν είναι να πηγαίνεις σ'έναν οίκο ανοχής να κάνεις σεξ φίλε.Τα έχεις μπερδέψει λίγο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom