kakasximos30
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Φαντάζομαι χαρά η Δέσποινα όταν θα άκουσε το νικητή...! :S :S :S
Μπα μπα... Και στο 104 φακελακια πεφτουν βλεπω![]()
Φιλε συγχαριτηρια,να περασεις τελεια ευχομαι!να ρωτησω κατι γιατι δεν το διαβασα καπου-προσεξα!την κοπελα την επελεξες η ηταν κ αυτη με κληρωση???
την κοπέλα την επιλέγεις εσύ, είναι άλλοι 2 νικητές παρεπιπτόντως που θα περάσουν με κορίτσια μέσα στο στούντιο.
επιλέγεις όποια θέλεις εσύ, αλλά στη Δέσποινα το είχα τάξει από καιρό που ήταν να σαν να το κερδίσαμε μαζί.
αφού στα τελευταία 2 χαρτάκια αντί για το όνομα μου είχα γράψει: "Orestis_Kou4despi" αντί για "Orestis_Kou".![]()
![]()
Άν της το 'χες τάξει, τότε πάω πάσο. Αλήθεια, πώς το πήρε η Δέσποινα?
τυπε σταματα η συγκινηση εχει φτασει στα υψη ντρεπομαι να κλαψω θα με δουνε :-
μπορείς να κοροϊδέψεις όσο θέλεις ή να ζηλέψεις όσο θέλεις ελεύθερα.
εγώ που ξέρω είναι πως σε σουίτα του Καράβελ με μια πανέμορφη κοπέλα για ένα ολόκληρο βράδυ λίγοι έχουνε την ευκαρία να περάσουνε και θα το χαρώ όπως εγώ θέλω. και συ θα το χαιρόσουνα αν ήσουνα στη θέση μου.
και όλοι όσοι ασχολήθηκαν "σοβαρά" με αυτό το χώρο, κάποια στιγμή υπήρξαν τσιμπημένοι με μια κοπέλα, δε ντρέπομαι γι αυτό.
Ποιος ειναι ρε, ο ιησουςσορρυ τυπε εχεις δικιο για την ειρωνια. τουλαχιστον κοιτα να τα ξεπερασεις συντομα αυτα τα παθη σου. για καλο σου.
σορρυ τυπε εχεις δικιο για την ειρωνια. τουλαχιστον κοιτα να τα ξεπερασεις συντομα αυτα τα παθη σου. για καλο σου.
Ποιος ειναι ρε, ο ιησους![]()
![]()
![]()
τυχερούλα Δέσποινα...!!
και όλοι όσοι ασχολήθηκαν "σοβαρά" με αυτό το χώρο, κάποια στιγμή υπήρξαν τσιμπημένοι με μια κοπέλα, δε ντρέπομαι γι αυτό.
Δεκτό και το σέβομαι αυτό που λες, δίκιο έχεις γενικά. και γω πριν μπω στο χώρο είχα κοροϊδέψει πολλούς. αυτές οι περιπτώσεις για μένα, αν είσαι έξυπνος άνθρωπος, είναι σαβ παιδική ασθένεια που όταν την περνάς αποκτάς αντισώματα.
το απολαμβάνω όσο μπορώ και σιγά σιγά απαγκιστρώνομαι. έτσι πρέπει, αλλά παρόλα αυτά, ήταν μια ωραία εμπείρια ως εδώ και δεν πρόκειται να το μετανιώσω στο μέλλον.
την γουστάρεις? την ερωτεύτηκες δηλαδη?ε ρε γλεεεντια
![]()
![]()
![]()
ελπιζω να μην ποναει πολυ.. 0
![]()
fuck buddies δεν είναι να πηγαίνεις σ'έναν οίκο ανοχής να κάνεις σεξ φίλε.Τα έχεις μπερδέψει λίγο.εντάξει κάποια στιγμή την είχα πατήσει άσχημα και πόναγε αρκετά... τώρα πιο χαλαρά, στυλ fuck buddies να φανταστείς...