despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Απ'ότι κατάλαβα και η Ελβίρα για τον ίδιο λόγο σταμάτησε.
Καλημέρα.....
Απ'ότι κατάλαβα και η Ελβίρα για τον ίδιο λόγο σταμάτησε.
ρωτησα εαν θα πας να ψηφισειςΔεν σε έπιασα.......τι θέλεις να πεις????
Θα του τα δώσεις εσύ το σάββατο απο κοντά.........Σε καταλαβαίνω αλλα τι να κανεις?????ο Cheyenne τι κάνει είναι καλα????
Να του δώσεις πολλααααααα.......... :-* :-*
ρωτησα εαν θα πας να ψηφισεις
Θα του τα δώσεις εσύ το σάββατο απο κοντά.........
Καλή συνέχεια κουκλίτσα μικρή και ζουζουνιάρα.....πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Σιγα μη κατσω να με φιλαει ο zidanne68Σε καταλαβαίνω αλλα τι να κανεις?????ο Cheyenne τι κάνει είναι καλα????
Να του δώσεις πολλααααααα.......... :-* :-*
Η Ελβιρα σταματησε για αλλο λογο..............Απ'ότι κατάλαβα και η Ελβίρα για τον ίδιο λόγο σταμάτησε.
Σιγα μη κατσω να με φιλαει ο zidanne68
Εσυ θελω να μου τα δωσεις.........
Μια χαρα Δεσπι.Αγόρι μου εσυ.......... :-* :-* :-* :-*
Τι μου κανεις?????
Μια χαρα Δεσπι.
Τα γνωστα:
δουλεια, σπιτι, τσαρκα............
Αν ισχυει το αυριανο προγραμμα, θα περασω να σας πω μια μεταμεσονυχτια καλησπερα.Μια χαρα....... :-*
Αν ισχυει το αυριανο προγραμμα, θα περασω να σας πω μια μεταμεσονυχτια καλησπερα.
Υπομονη μεχρι αυριο το βραδυ τοτε........Βέβαια ισχύει θα χαρω να σε δώ.......
Είδες για να μη σου δώσω εγώ τα φιλάκια.............τυχερεεεεεεέΥπομονη μεχρι αυριο το βραδυ τοτε........
Σωστό.Είναι γνωστό εξάλλου ότι ένα καλό μπανάκι πριν το σεξ εξαφανίζει όλα τα ΣΜΝ.λοιπον μαγαζια οπως το 104 με την αντζελα και τα κοριτσια της ειναι αυτα που πρεπει να οργανωθουν μεταξι τους και να φτιαξουν μια νεα πιατσα ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ετσι ωστε να υπαρχει και η ασφαλεια της αποστασης που για ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΕΙΠΟΤΕ ΙΟ ενα μετρο για τα κοριτσια καταρχην αλλα και για τους πελατες.ο ιος ειναι σε εξαρση στο κεντρο της πολης και μαλιστα σε πολυ μεγαλο ποσοστο μεταξι των τοξικομανων.Μην μπερδευετε τα κοριτσια που κανουν αυτο το επαγγελμα με συνεπεια και σεβασμο απεναντι στον εαυτο τους με τις τελειωμενες που μας παρουσιαζουν ως ιεροδουλες.Ο πανικος δεν ειναι καλος συμβουλος.Εχω κανει το τεστ 2 φορες και εχω περασει και μια φορα αφροδισιο.Το να κολλησει καποιος aids δεν ειναι ευκολο αλλα δεν ειναι και εντελως απιθανο.ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.εσεις στο 104 ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
Εδω ειμαι "υποχρεωμενος" να συμφωνησω 100% μαζι σου......Σωστό.Είναι γνωστό εξάλλου ότι ένα καλό μπανάκι πριν το σεξ εξαφανίζει όλα τα ΣΜΝ.
Πάντως κακή στιγμή διάλεξε η Κέλλυ για άδεια και η Ελβίρα να φύγει τελείως...Γιατί η Κέλλυ ήταν λαλίστατη και δεν έλεγε καθόλου για άδεια στο chat που έκανε κλπ.Και απ'ότι λέτε δεν ξέρετε καν πότε θα επιστρέψει...Ξέρω, θα με πείτε κακό αλλά δεν είναι επόμενο μετά κάποιος να σκεφτεί διάφορα? ΔΕΝ λέω ότι κάτι τρέχει, γιατί απλά ΔΕΝ ξέρω.Απλά κακή σύμπτωση ίσως.Αντε, βρίστε με...ρε το λαμογιο την κελλυ... ασκει το επαγγελμα χωρις αδεια
Πάντως κακή στιγμή διάλεξε η Κέλλυ για άδεια και η Ελβίρα να φύγει τελείως...Γιατί η Κέλλυ ήταν λαλίστατη και δεν έλεγε καθόλου για άδεια στο chat που έκανε κλπ.Και απ'ότι λέτε δεν ξέρετε καν πότε θα επιστρέψει...Ξέρω, θα με πείτε κακό αλλά δεν είναι επόμενο μετά κάποιος να σκεφτεί διάφορα? ΔΕΝ λέω ότι κάτι τρέχει, γιατί απλά ΔΕΝ ξέρω.Απλά κακή σύμπτωση ίσως.Αντε, βρίστε με...
εγω δεν εχω ιδεα ρε φιλε γιατι η ελβιρα σταματησεΠάντως κακή στιγμή διάλεξε η Κέλλυ για άδεια και η Ελβίρα να φύγει τελείως...Γιατί η Κέλλυ ήταν λαλίστατη και δεν έλεγε καθόλου για άδεια στο chat που έκανε κλπ.Και απ'ότι λέτε δεν ξέρετε καν πότε θα επιστρέψει...Ξέρω, θα με πείτε κακό αλλά δεν είναι επόμενο μετά κάποιος να σκεφτεί διάφορα? ΔΕΝ λέω ότι κάτι τρέχει, γιατί απλά ΔΕΝ ξέρω.Απλά κακή σύμπτωση ίσως.Αντε, βρίστε με...
Σωστό.Είναι γνωστό εξάλλου ότι ένα καλό μπανάκι πριν το σεξ εξαφανίζει όλα τα ΣΜΝ.