baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
τι μεσα ρε βλακα που παλι θα τρεχειςμεσα , αλλα πουστιες οχι ε? δεν θα ρουφας
τι μεσα ρε βλακα που παλι θα τρεχειςμεσα , αλλα πουστιες οχι ε? δεν θα ρουφας
θα σας περασουν για γκευ ζευγαρακι ρε μανμωρη ξεφωνημενη ελα να περπατησουμε διπλα διπλα να δουμε ποιος ειναι κοιλιτσας
δεν χρειαζεται θα τις στειλη mms την φωτο σουρωτα την κελλυ οταν ερθει
μεσα , αλλα πουστιες οχι ε? δεν θα ρουφας
ρε μαγουλακια... φταιω εγω που δεν σε εντοπισα την αλλη φορα ρετι μεσα ρε βλακα που παλι θα τρεχεις
δε χρειαζεται να το συνεχισω ξερεις μεσα σου πως αισθανθηκες τοτερε μαγουλακια... φταιω εγω που δεν σε εντοπισα την αλλη φορα ρε
και δεν τρεχω ποτε..
θες να ερθεις και συ να κανουμε τριοθα σας περασουν για γκευ ζευγαρακι ρε μαν δεν χρειαζεται θα τις στειλη mms την φωτο σου
αφασια..δε χρειαζεται να το συνεχισω ξερεις μεσα σου πως αισθανθηκες τοτε θες να ερθεις και συ να κανουμε τριο
δε χρειαζεται να το συνεχισω ξερεις μεσα σου πως αισθανθηκες τοτε θες να ερθεις και συ να κανουμε τριο
Θα πληρώσεις εισιτήριο
Και εγω θα παίρνω μάτι............
με βαρυνε η κοτσιδααφασια..
διοτη περιμενα εναν περσυνο μπαρο, με κοντο μαλλι και ζελε
και αδυνατο
δεν περιμενα εναν τελειωμενο μακρυμαλη με μπυροκοιλια
ολοι οι καλοι χωρανε δλδ οι δυο μας
Και εγω θα παίρνω μάτι............
Θα πληρώσεις εισιτήριο
με βαρυνε η κοτσιδα ολοι οι καλοι χωρανε δλδ οι δυο μας
α να χαθεις τσολι σου δωσαμε και αξιαμε βαρυνε η κοτσιδα ολοι οι καλοι χωρανε δλδ οι δυο μας
καλα τοτε και εγω θα παιρνω ματι εσεναεγω θα παίρνω μάτι είπαμε!!!!!!!
α να χαθεις τσολι σου δωσαμε και αξια
λοιπον μαγαζια οπως το 104 με την αντζελα και τα κοριτσια της ειναι αυτα που πρεπει να οργανωθουν μεταξι τους και να φτιαξουν μια νεα πιατσα ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ετσι ωστε να υπαρχει και η ασφαλεια της αποστασης που για ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΕΙΠΟΤΕ ΙΟ ενα μετρο για τα κοριτσια καταρχην αλλα και για τους πελατες.ο ιος ειναι σε εξαρση στο κεντρο της πολης και μαλιστα σε πολυ μεγαλο ποσοστο μεταξι των τοξικομανων.Μην μπερδευετε τα κοριτσια που κανουν αυτο το επαγγελμα με συνεπεια και σεβασμο απεναντι στον εαυτο τους με τις τελειωμενες που μας παρουσιαζουν ως ιεροδουλες.Ο πανικος δεν ειναι καλος συμβουλος.Εχω κανει το τεστ 2 φορες και εχω περασει και μια φορα αφροδισιο.Το να κολλησει καποιος aids δεν ειναι ευκολο αλλα δεν ειναι και εντελως απιθανο.ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.εσεις στο 104 [glow=red,2,300]ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.[/glow]
ελα που σε χαλαει κιολαςΕίδες τι θέλει να κάνει ????να με αποπλανησει......
εσυ θα κανεις παιχνιδι με τις σαπουναδες με τον ταρτουφη?ναι να παρουν και τον πελατη να τον κανουν και ενα μπανακι με τζονσονσ μπειμπι
να μην κλαει δηλαδης
ελα που σε χαλαει κιολας εσυ θα κανεις παιχνιδι με τις σαπουναδες με τον ταρτουφη?
α να χαθεις εκφυληΚαι εσύ θα τους ξινεις την πλατουλα και το δεσποινακι θα σας χαζευει......
α να χαθεις εκφυλη