despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Κοίτα, δεν είναι λογικό αγαπητή Δέσποινα να είναι κάποιος καχύποπτος με τόσα που ακούγονται? Κι η κοπέλα που πιάσανε με aids δούλευε και σε στούντιο, αλλά και σαν βίζιτα όπως μερικοί λένε. Για το στούντιο είναι σίγουρο. Εξάλλου πάρα πολλοί συναγωνιστές έγραψαν το ίδιο πράγμα: "Να δούμε ποιες θα εξαφανιστούν από την πιάτσα για λίγο καιρό..." Δεν είμαι μόνο εγώ ο καχύποπτος.Και πάλι λέω ότι ΔΕΝ ξέρω γι'αυτό δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Αν πάλι είμαι λάθος, τότε ζητώ συγνώμη και μπράβο στην εργοδότρια που δίνει άδειες χωρίς να βάζει ημερομηνία επιστροφής.Και "φιλική" συμβουλή: Επειδή είστε απ'ότι βλέπω και ακούω υπόδειγμα στούντιο σε καθαριότητα, εξυπηρέτηση, εκπροσώπηση,επικοινωνία, να είστε και οι πρώτοι που θα απαγορεύσετε οποιαδήποτε επαφή χωρίς προφύλαξη. Μιλάω φυσικά για τα "προκαταρκτικά".Και μην μου πεις ότι φταίνε οι πελάτες που τα ζητάνε.Δεν θα παίξουμε το αν η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα. Εσείς πρέπει να κάνετε κουμάντο.Αν ο πελάτης σου πει δηλαδή να κάνετε κτηνοβασία με 1000 Ευρώ, θα το κάνετε? Ε δε νομίζω. Αυτά.Καλοπροαίρετα όσο κι αν δεν φαίνεται ίσως.Κακό είναι που πήρε άδεια?????και εγω πήρα τι παει να πει αυτο?????Ότι δεν έχω χαρτια????
Ήταν ευκαιρία διότι με όλα αυτα που γίνονται έχει πέσει η δουλειά για αυτο και ήταν απο 2 κοπέλες στις βάρδιες....ευκαιρία και για λίγο ψυχολογική ηρεμία......
Εσυ τελικά είσαι καχύποπτος για όλα γιατι?????
δικε μου , μιλησα με την Κελλυ και μου πε να πα να γαμηθεις , αρα ειναι μια χαραΚοίτα, δεν είναι λογικό αγαπητή Δέσποινα να είναι κάποιος καχύποπτος με τόσα που ακούγονται? Κι η κοπέλα που πιάσανε με aids δούλευε και σε στούντιο, αλλά και σαν βίζιτα όπως μερικοί λένε. Για το στούντιο είναι σίγουρο. Εξάλλου πάρα πολλοί συναγωνιστές έγραψαν το ίδιο πράγμα: "Να δούμε ποιες θα εξαφανιστούν από την πιάτσα για λίγο καιρό..." Δεν είμαι μόνο εγώ ο καχύποπτος.Και πάλι λέω ότι ΔΕΝ ξέρω γι'αυτό δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Αν πάλι είμαι λάθος, τότε ζητώ συγνώμη και μπράβο στην εργοδότρια που δίνει άδειες χωρίς να βάζει ημερομηνία επιστροφής.
Ποιά θα ήταν για σένα η καλή στιγμή,να πάρει άδεια η Κέλλυ και να φύγει τελείως η Ελβίρα???Πάντως κακή στιγμή διάλεξε η Κέλλυ για άδεια και η Ελβίρα να φύγει τελείως...Γιατί η Κέλλυ ήταν λαλίστατη και δεν έλεγε καθόλου για άδεια στο chat που έκανε κλπ.Και απ'ότι λέτε δεν ξέρετε καν πότε θα επιστρέψει...Ξέρω, θα με πείτε κακό αλλά δεν είναι επόμενο μετά κάποιος να σκεφτεί διάφορα? ΔΕΝ λέω ότι κάτι τρέχει, γιατί απλά ΔΕΝ ξέρω.Απλά κακή σύμπτωση ίσως.Αντε, βρίστε με...
Δεν μιλάει έτσι η Κέλλυ.........δικε μου , μιλησα με την Κελλυ και μου πε να πα να γαμηθεις , αρα ειναι μια χαρα
Κοίτα, δεν είναι λογικό αγαπητή Δέσποινα να είναι κάποιος καχύποπτος με τόσα που ακούγονται? Κι η κοπέλα που πιάσανε με aids δούλευε και σε στούντιο, αλλά και σαν βίζιτα όπως μερικοί λένε. Για το στούντιο είναι σίγουρο. Εξάλλου πάρα πολλοί συναγωνιστές έγραψαν το ίδιο πράγμα: "Να δούμε ποιες θα εξαφανιστούν από την πιάτσα για λίγο καιρό..." Δεν είμαι μόνο εγώ ο καχύποπτος.Και πάλι λέω ότι ΔΕΝ ξέρω γι'αυτό δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Αν πάλι είμαι λάθος, τότε ζητώ συγνώμη και μπράβο στην εργοδότρια που δίνει άδειες χωρίς να βάζει ημερομηνία επιστροφής.
Τωρα ησυχασα........δικε μου , μιλησα με την Κελλυ και μου πε να πα να γαμηθεις , αρα ειναι μια χαρα
ελα ρε Ιντυ που εισαι.Τωρα ησυχασα........
Καλά, μην μου ταράζεσαι γιατί θα σου φύγει η καύλα...Αυτό ακριβώς λέω.Επειδή ΔΕΝ ξέρω τι γίνεται στους χώρους σας, γι'αυτό είμαι καχύποπτος. Αν ήξερα θα έλεγα κάτι με σιγουριά. Γι'αυτό και ρώτησα και δεν το 'παιξα κατήγορος. Και συγνώμη που ανησυχώ και για την υγεία μου έτσι? Και μη μου πεις ότι την εβδομάδα αυτή δεν έγιναν άνω κάτω οι βαρδυες πολλών studios αφού έσκασε η ιστορία? Σήμερα μάλιστα ήταν να'χει και βάρδυα η "δεσποινίδα" (Νατάσσα) αλλά κάτι της έτυχε...Όχι στο δικό σας στούντιο φυσικά.Αλλού.Ναι είναι λογικό αλλα απο την στιγμή που δεν ξέρεις τι γίνεται πως μπορείς να μπαινεις και να σχολιαζεις?????
Και το ποτε θα πάρουμε εμείς άδεια δεν θα το κρίνεις εσυ ΔΕΝ είσαι το αφεντικο μας.........
Εξαρτάται τι ζώο θέλει να είναι ο πελάτης..............Αν ο πελάτης σου πει δηλαδή να κάνετε κτηνοβασία με 1000 Ευρώ, θα το κάνετε? Ε δε νομίζω. Αυτά.Καλοπροαίρετα όσο κι αν δεν φαίνεται ίσως.
Βασικά όχι 1 μέρα μετά αφού έσκασε η ιστορία με την κοπέλα και τους ελέγχους.Ποιά θα ήταν για σένα η καλή στιγμή,να πάρει άδεια η Κέλλυ και να φύγει τελείως η Ελβίρα???
Εδω, τα γνωστα οπως ειπα και στην Δεσποιναελα ρε Ιντυ που εισαι.
Καλά, μην μου ταράζεσαι γιατί θα σου φύγει η καύλα...Αυτό ακριβώς λέω.Επειδή ΔΕΝ ξέρω τι γίνεται στους χώρους σας, γι'αυτό είμαι καχύποπτος. Αν ήξερα θα έλεγα κάτι με σιγουριά. Γι'αυτό και ρώτησα και δεν το 'παιξα κατήγορος. Και συγνώμη που ανησυχώ και για την υγεία μου έτσι? Και μη μου πεις ότι την εβδομάδα αυτή δεν έγιναν άνω κάτω οι βαρδυες πολλών studios αφού έσκασε η ιστορία? Σήμερα μάλιστα ήταν να'χει και βάρδυα η "δεσποινίδα" (Νατάσσα) αλλά κάτι της έτυχε...Όχι στο δικό σας στούντιο φυσικά.Αλλού.
μαλλον δεν εχεις περασει απο κολομαγαζα και σου ευχομε να μην περασεις ποτε.
μια χαρα σε χωνουν αν θελουν,και στα ακαποτα και στην πρεζα,και τα ξυλικια σου θα τρως και ολα θα στα κανουν.
οι κοπελες που επιασαν και αυτες καποτε ηταν νορμαλ,αλλα το τι εχουν τραβηξει μονο αυτες και η ψυχη τους το ξερει.
δεν τις δικαιολογω σε καμια περιπτωση ομως να ξερεις.
Κελλιζεις.Άκου να σου πω γιατι μας τα έχεις πριξει σε μένα μην μιλάς ειρωνικά γιατι δεν με γνωρίζεις οκ???
Δεν σου μιλάω με ειρωνία οπότε και εσυ μιλά όμορφα......
Εντάξει?????
Δεν σου μίλησα άσχημα.Ποτέ δεν έχω μιλήσει άσχημα σε κανέναν εδώ μέσα.Να διαφωνήσω ναι, αλλά όχι να μιλήσω άσχημα.Καλή συνέχεια και συγγνώμη για την ενόχληση.Άκου να σου πω γιατι μας τα έχεις πριξει σε μένα μην μιλάς ειρωνικά γιατι δεν με γνωρίζεις οκ???
Δεν σου μιλάω με ειρωνία οπότε και εσυ μιλά όμορφα......
Εντάξει?????
Ανακαλούνται όλες οι άδειες των ιερόδουλων.......όλες πίσω στα κρεβάτια σας με όρθανοιχτα τα πόδια.....Βασικά όχι 1 μέρα μετά αφού έσκασε η ιστορία με την κοπέλα και τους ελέγχους.
Δεν σου μίλησα άσχημα.Ποτέ δεν έχω μιλήσει άσχημα σε κανέναν εδώ μέσα.Να διαφωνήσω ναι, αλλά όχι να μιλήσω άσχημα.Καλή συνέχεια και συγγνώμη για την ενόχληση.
Ανακαλούνται όλες οι άδειες των ιερόδουλων.......όλες πίσω στα κρεβάτια σας με όρθανοιχτα τα πόδια.....
Ο φίλος KD θέλει να σας εξετάσει,γιατί θεωρείστε όλες ύποπτες....ειδικά όσες πήρατε άδεια 1 ημέρα μετά την ιστορία με την κοπέλα κ τους ελέγχους.