Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
ναι αλλα εκεινο το ποτακι δεν λες να κερασεις.Εδω, τα γνωστα οπως ειπα και στην Δεσποινα
Δουλεια, σπιτι, τσαρκα........
ναι αλλα εκεινο το ποτακι δεν λες να κερασεις.Εδω, τα γνωστα οπως ειπα και στην Δεσποινα
Δουλεια, σπιτι, τσαρκα........
Εσύ πήρες άδεια.....?????Καλά εντάξει μάλλον υπάρχουν αντροπή που ζούνε παραμυθια ...
Ο μονος τρόπους που μας προστατεύει ο κράτος Και η αστυνομία είναι αυτός διότι είναι το πιο εύκολο πράμα να βάλει κοπέλα από αυτή την δούλα άντρας για αρκετά χρονια μέσα και να έχει μια καλή προστασία ...
Μην τρελαθούμε Και όλας .... Η πρώτη ήταν πουτάνα στην ψυχή Για να ξέρει που είναι άρρωστη Και να κάνει αυτή τι δούλα ..έτσι? Οι άλλες ήταν πρεζόνια πολύ πριν να γίνουν πουτάνες το πρώτο μάλλον τους αναγκάστηκε να κάνουν το δεύτερο αν Και εγώ δεν θέλω να πιστέψω που στην πραγματικότητα έχουν κάνει πρακτική σαν ιερόδουλες.. Δεν μπορώ να καταλάβω ούτε να βρω λογική ποιος και ποσ θα πήγαινε με μια τέτοια κοπέλα! Μια πιάσαν σε μαγαζί και αυτή άρρωστη από πριν να μπει σε αυτή την δούλα το μονο κακό είναι που έπρεπε να αρρωστήσει άνθρωπος και να τις κάνει μήνυση Για να Γίνει αυτό ... Από εκεί Και πέρα αν δεν ήταν οι εκλογές τώρα δεν θα το είχαμε μάθει καν ... Βγήκαν στους δρόμους και πιάσαν δέκα πρεζόνια που αυτό σε οποια Και πρωτεύουσα στην Ευρώπη να το κάνουν θα πιάσουν να μην πω Και περισσότερα ... Κακός όμως Για Ελλάδα που παντού Δείχνουν φοτογραφιες με τα κορίτσια Και λένε ιερόδουλες ... Έτσι είναι οι ιερόδουλες στην Ελλάδα...? Οι έλληνες Για τέτοιες γυναίκες πληρώνουν ;;
Άνθρωπος νόμιζα ότι είμαι...Όχι?Zidane αυτός ο ο ο δεν ξέρω πως να τον πω γιατι άνθρωπος δεν είναι.......ούτε κάν μας γνωρίζει και κάθεται και λέει τις μπούρδες του.........
Κελλιζεις.
Και ούτε πρόκειται να σας γνωρίσει............. καιδεν το χρειάζεσαι άλλωστε....Zidane αυτός ο ο ο δεν ξέρω πως να τον πω γιατι άνθρωπος δεν είναι.......ούτε κάν μας γνωρίζει και κάθεται και λέει τις μπούρδες του.........
Ορισε μερος και ωρα.ναι αλλα εκεινο το ποτακι δεν λες να κερασεις.
Όχι δεν σας γνωρίζω αλλά σας εκτιμώ.Και την Άντζελα πρωτίστως γιατί φαίνεται πολύ ξηγημένη. Κι ας μ'εχει μπανάρει! Καί είναι λογικό όλοι να ανησυχούμε με αυτά που βλέπουμε κι ακούμε. Άλλοι λίγο παραπάνω, άλλοι λιγότερο. Οκ, δεν έχουμε γκόμενα. Να κατέβουμε Φυλής, να μην ξανακατέβουμε? Εσύ ξέρεις τί γίνεται στον χώρο σου, εγώ δεν ξέρω. Μην θεωρείς αυτονόητο κάτι που για τον άλλο μπορεί να μην είναι.Zidane αυτός ο ο ο δεν ξέρω πως να τον πω γιατι άνθρωπος δεν είναι.......ούτε κάν μας γνωρίζει και κάθεται και λέει τις μπούρδες του.........
Εσύ πήρες άδεια.....?????
Εγω έφυγα την ίδια μέρα που είχαν πιάσει την πρώτη λίγες ώρες πριν αυτο... Οπότε έχω σχεσι με τον Νοστραδαμος ))
Όχι δεν σας γνωρίζω αλλά σας εκτιμώ.Και την Άντζελα πρωτίστως γιατί φαίνεται πολύ ξηγημένη. Κι ας μ'εχει μπανάρει! Καί είναι λογικό όλοι να ανησυχούμε με αυτά που βλέπουμε κι ακούμε. Άλλοι λίγο παραπάνω, άλλοι λιγότερο. Οκ, δεν έχουμε γκόμενα. Να κατέβουμε Φυλής, να μην ξανακατέβουμε? Εσύ ξέρεις τί γίνεται στον χώρο σου, εγώ δεν ξέρω. Μην θεωρείς αυτονόητο κάτι που για τον άλλο μπορεί να μην είναι.
Τυχερός αυτός ο Νοστράδαμος............πολύ θα ήθελα να είμαι στη θέση τουΕγω έφυγα την ίδια μέρα που είχαν πιάσει την πρώτη λίγες ώρες πριν αυτο... Οπότε έχω σχεσι με τον Νοστραδαμος ))
Τυχερός αυτός ο Νοστράδαμος............πολύ θα ήθελα να είμαι στη θέση του
Εγώ νόμιζα ότι ήσουν με τον jack.....
Δεν το παίζω ξερόλας δεσποινίς Δέσποινα.Και σου υπόσχομαι να μην ξαναγράψω εδώ γιατί είναι προφανές ότι ενοχλώ και δεν μου αρέσει.Καληνύχτα.
:S είδες !Ααααααα πολυυυυυ περιεργοοοοο αυτο....
ναι βρε και ΕΣΥ με τον jack ήμουν αλλα ο Νοστραδαμος μου είπε τι θα συμβεί και έφυγα ...Τυχερός αυτός ο Νοστράδαμος............πολύ θα ήθελα να είμαι στη θέση του
Εγώ νόμιζα ότι ήσουν με τον jack.....
Ααααααααα αυτό πάει πολύ.....και αν δεν κάνω λάθος λέγεται παρτούζαΤον jack δεν τον αποχωριζεται ποτε.......
Τον αγαπάει πολυυυυυυ
:S είδες !ναι βρε και ΕΣΥ με τον jack ήμουν αλλα ο Νοστραδαμος μου είπε τι θα συμβεί και έφυγα ...
Δεν με πιάνει ο Ζιδαν πια!Δεν με κατάλαβαν πάλι !!!!
Τι τραβαω εγω η χορεύτρια !!!
οχι ρε μην γινεσαι σεντιμεντάλ.Δεν το παίζω ξερόλας δεσποινίς Δέσποινα.Και σου υπόσχομαι να μην ξαναγράψω εδώ γιατί είναι προφανές ότι ενοχλώ και δεν μου αρέσει.Καληνύχτα.