Εδώ έχεις λάθος.Γιατί ακόμα κι αν εγώ επιλέξω να μην κάνω κάτι ριψοκίνδυνο γιατί να πάω με κάποια κοπέλα που μπορεί να έχει κάτι που κόλλησε από κάποιον άλλο? Το σωστό είναι να μην προσφέρεται cheyenne.Για να τα προσφερουν, σημαινει οτι καποιοι τα ζητανε.
Με το ζορι δεν εγινε ποτε, τιποτα και πουθενα
Για να εισαι ησυχος κανε (οχι προσωπικα εσυ) οτι κανεις με βαση τους δικους σου κανονες και ευθυνη.
Αν θελεις ακαποτα, 69, με κοπελες και μαγαζια αμφιβολου καθαριοτητας και υγειηνης, δεν σου φταινε αυτοι που τα προσφερουν, αλλα εσυ που τα "αγοραζεις".....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Τοτε να σταματησουν τα περιπτερα να πουλανε και τσιγαρα.Εδώ έχεις λάθος.Γιατί ακόμα κι αν εγώ επιλέξω να μην κάνω κάτι ριψοκίνδυνο γιατί να πάω με κάποια κοπέλα που μπορεί να έχει κάτι που κόλλησε από κάποιον άλλο? Το σωστό είναι να μην προσφέρεται cheyenne.
Ακραιο το παραγειγμα μου, το ξερω, αλλα πιστευω καταλαβαινεις τι εννοω.
φιλετο ηταν και ειναι το ιστορικο κεντρο της Αθηνας και τοσα χρονια αυτο το φιλετο το βρωμισαν και το υποτιμησαν εσκεμενως
διωξαν τον κοσμο που εμενε εκει, αδειασαν σπιτια μαγαζια ολοκληρες πολυκατοικιες
και τωρα που σιγα σιγα διωχνουν τους μεταναστες και σε λιγο θα διωξουν και τους οικους ανοχης (πολοι απο αυτους φυσικα οχι για διωξιμο αλλα για ανατιναγμα ειναι)
θα ερθουν θα αναπλασουν την περιοχη με ποδηλατοδρομους με πεζοδρομους με παρκα και γραμμες τραμμ με γιγαντια εμπορικα κεντρα
και αυτοι που επενδυσαν και πηραν κοψοχρονια ακινητα στη περιοχη θα γινουν ζαπλουτοι
οποτε τι να πουμε
πιονια ολοι ειμασταν ανεξερετως σε μια παρτιδα σκακι χωρις να το ξερουμε
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ/ΜΑΣ
και καλο μηνα
η πιο σωστη κουβέντα που διάβασα εδώ και καιρό. Το θέμα είναι τί γινεται τώρα; Θα κάτσουμε (πελάτες/κοπέλες) να τα λουστούμε ή θα κοιτάξουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση.
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
+1Το σωστό είναι να μην προσφέρεται cheyenne.
ειναι τραγικο αυτο που βλεπω να συμβαινει στο αλλο θρεντ...ανημερωτα μελη (παλιοι κ νεοι),ηλιθια επαναλαμβανομενα ποστ κ ανοητες αποριες σχετικα με hiv κ ΣΜΝ,ηλιθιο κ ακατασχετο σπαμ σε ενα τοσο σοβαρο θεμα κ δυστηχως απο οτι συμπεραινω, παπαραπανω απο τους μισους που διαβαζουν το θρεντ παιζει να μην εχουν κανει κ ποτε ελενγχο για hiv+ΣΜΝ...απλα τραγικοι...
το πουλι τους ομως ηξεραν να το χωνουν,αλλα απο την αλλη ρωταν κ ξαναρωτανε για εξετασεις,αντι να πανε να κανουν...κ οχι απαραιτητα επειδη ετυχε να πανε με την συγκεκριμενη κοπελα,αλλα επειδη ειναι υποτιθεται φαν του σπορ ΄΄πληρωμενος ερωτας΄΄ αλλα τσιγγουνευονται να πληρωσουν για εξετασεις που θα επρεπε ετσι κ αλλιως να εχουν κανει/κανουν για την υγεια ολων μας...κ αυτο δεν αφορα μονο μελη του σαΐτ,αλλα κ μη μελη...σημερα προσεξα το πρωι 4000 κ κατι επισκεπτες στο σαιτ...
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
η πιο σωστη κουβέντα που διάβασα εδώ και καιρό. Το θέμα είναι τί γινεται τώρα; Θα κάτσουμε (πελάτες/κοπέλες) να τα λουστούμε ή θα κοιτάξουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση.
Tο μονο σιγουρο ειναι πως αν συνεχισουμε απλα να κοιταμε οπως πολλοι απο μας καναμε τοσα χρονια δεν προκειται να διορθωθει τιποτα ;)
Τοτε να σταματησουν τα περιπτερα να πουλανε και τσιγαρα.
Καθόλου ακραίο!! Οι καπνιστές δεν βλάπτουν μόνον την υγεία τους. Επιβαρύνουν και το ΕΣΥ, όταν θα αρρωστήσουν, δηλαδή εμάς τους υπόλοιπους ασφαλισμένους!!
Cheyenne καμμία σχέση.Αν και θα συμφωνούσα και σ'αυτό.Αν πάω εγώ μετά από τον προηγούμενο που πήρε τσιγάρα στο περίπτερο να πάρω εφημερίδα δεν θα πάθω τίποτα. Δεν ξέρω, αλλά μερικές φορές δεν είναι κακό να μην είσαι αρεστός.Μην το φοβάσαι αυτό. Γιατί ο διάλογος μόνο καλό κάνει.Τοτε να σταματησουν τα περιπτερα να πουλανε και τσιγαρα.
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Αγαπητές φίλες καί αγαπητοί φίλοι φοβάμαι ότι με τα τελευταία θλιβερά γεγονότα , αναφέρωμαι βέβαια στο κρούσμα με την οροθετική ιερόδουλη καί τις πιθανές συνέπειες που μπορεί αυτο να έχει σε πολύ κόσμο που μακάρι να μείνει μόνο πιθανότητα καί όχι βεβαιότητα , αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι πολύς κόσμος στην συμπεριφορά του όσο αφορά το aids αλλά καί γενικότερα τα σ.μ.ν. συμπεριφέρεται εντελώς ανώριμα & ανορθόδοξα θυμίζωντας αυτούς τους αρχάριους οδηγούς που αντι να μάθουν πρώτα να κρατάνε σωστά το τιμόνι καί να πατάνε το φρένο μαθαίνουν πρώτα να κορνάρουν καί να πατάνε γκάζι καί όταν τελικά συνειδητοποιούν το λάθος είναι αργά καί για αυτούς αλλά καί για άλλους αθώους ! ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
+1000τι θες να γραψουν δηλ?
να μπουνε παλι μεσα και να στελνουν καρδουλες φιλακια κτλ
μεγαλη υποκρισια θα ηταν :-
να μπουνε και με τον τροπο τους να γραφουν ελατε να μας γαμησετε εμεις ειμαστε καθαρες κτλ
μεγαλη ξεφτιλα θα ηταν
σε καποιες περιπτωσεις λοιπον καλυτερα να το βουλωνεις παρα να μιλας
210 κωλοσελιδες εχετε γραψει στο αλλο θρεντ δεν ειδα πουθενα κανενας να παιρνει την οποια ευθυνη για τον εαυτο του
παντα φταινε οι αλλοι και οχι η καμπουρα μας
φταινε αυτοι οι μαλακες που γαμαγαν χωρις προφυλαξη, φταιει η ρωσσιδα που ειχε αιντς, φταιει το κρατος, φταιει ο αντισθενης και το σαιτ, φταιει ο δημος κτλ
ε οχι λοιπον δεν φταινε μονο οι αλλοι
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ
και οι καλοι πελατες και οι κακοι πελατες και οι παρανομες πορνες και οι νομιμες πορνες
και τα καλα μαγαζια και τα σκαρτα μαγαζια
οσο φταινε οι μαλακες που ζηταγαν ελευθερα αλλο τοσο φταινε και ολοι οι αλλοι που βλεπαν που πηγαινε το πραγμα και δεν μιλαγαν , μονο για value for money για τιμες για cif cim και τετοιες μαλακιες γραφαν, πλην ελαχιστων ελαχιστων εξαιρεσων δεν ειδα κανενα τοσο χρονια εδω μεσα να εχει καποια τετοια ευαισθησια, δεν ειδα κανεναν να γινετε κακος με την κατασταση ολοι στην πλακα το παιρναν το θεμα
οσο φταινε οι παρανομες που γεμισαν τον τοπο αλλο τοσο φταιγαμε και ολες εμεις οι νομιμες που δεν λεγαμε κουβεντα μηπως και γινει ντορος και χασουμε λιγο απο την πελατεια μας και τα κωλοευρω που μας αφηναν οι πελατες μας
και τωρα τι θες να βγουμε να πουμε?
οτι εχουμε εξετασεις ελατε το φως ειναι ανοιχτο?
ποιες εξετασεις και πια κωλοχαρτα?
19 απριλιου πηρα τις απαντησεις μου απο το αιμα μου και ειμαι οκ
σημερα ειναι πρωτη μαιου, τι αξια εχουν οι εξετασεις μου?
ε? σε ρωταω τι αξια εχει ενα χαρτι με ημερομηνια 19 απριλιου οταν ο ιος κοβει βολτες σε ολη την αθηνα
αλλα απο την αλλη εσεις ? εχει κανεις σας εξετασεις? εκανε ποτε του? θα κανει?
καθιστε τωρα ολοι σπιτια σας , ζηστε με το φοβο και ξεχαστε το παρτυ που ειχατε στησει τοσα χρονια με μας τις πουτανες
και θα καθισουμε και εμεις στα αδεια πλεον μαγαζια μας
πολυ καλα να παθουμε ολοι μας
και εσεις και εμεις
α και πουστε................
ας ζησουμε ολοι με το φοβο
και ας αφησουμε καποιους να ειναι τωρα σπιτια τους και να χοροπηδανε απο τη χαρα τους για το χαλι μας
φιλετο ηταν και ειναι το ιστορικο κεντρο της Αθηνας και τοσα χρονια αυτο το φιλετο το βρωμισαν και το υποτιμησαν εσκεμενως
διωξαν τον κοσμο που εμενε εκει, αδειασαν σπιτια μαγαζια ολοκληρες πολυκατοικιες
και τωρα που σιγα σιγα διωχνουν τους μεταναστες και σε λιγο θα διωξουν και τους οικους ανοχης (πολοι απο αυτους φυσικα οχι για διωξιμο αλλα για ανατιναγμα ειναι)
θα ερθουν θα αναπλασουν την περιοχη με ποδηλατοδρομους με πεζοδρομους με παρκα και γραμμες τραμμ με γιγαντια εμπορικα κεντρα
και αυτοι που επενδυσαν και πηραν κοψοχρονια ακινητα στη περιοχη θα γινουν ζαπλουτοι
οποτε τι να πουμε
πιονια ολοι ειμασταν ανεξερετως σε μια παρτιδα σκακι χωρις να το ξερουμε
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ/ΜΑΣ
και καλο μηνα
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
συγνωμη για να καταλαβω..Αντζελα δεν είπα να αρχίσουνε τις κλασικές καρδούλες. Την άποψή τους απλά.Δεν πιστεύεις ότι πρέπει να κοπούν ας πούμε τα γλυφομούνια και οι ακάποτες πίπες? Εστω και τώρα με αφορμή το περιστατικό αυτό που απ'ότι φαίνεται δεν είναι μεμονωμένο κι από ότι φαίνεται αγγίζει και τα μπουρδέλα και τα στούντιος.Και μην ξεχνάς ότι δεν πιστεύω ότι η πλειοψηφία κάνει επικίνδυνα σπορ.Η μειοψηφία είναι.Μην ακούς τι γράφει ο καθένας εδώ μέσα.Σίγουρα στη σχέση πελάτη-ιερόδουλου έχουν κι οι δύο ευθύνες αλλά η υγεία πρέπει να είναι κι απ'τις δύο πλευρές πάνω απ'όλα.
δηλαδη οταν βλεπεις 500 ατομα εσυ να πηγαινουν στο ΚΕΕΛΠΝΟ η δεν ξερω γω πως λεγεται για να κανουν εξετασεις επειδη
οπως λενε και οι 500 πηγαν με ΧΩΡΙΣ καποτα πιστευεις οτι αυτα τα ατομα ειναι νορμαλ?
και δεν ξερω δηλαδη εαν οντως υσχιει αυτο..
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
πολυ σωστος σε αυτο.Τοτε να σταματησουν τα περιπτερα να πουλανε και τσιγαρα.
Αν διάβασες καλά, λέει ότι πήγαν χωρίς προφυλακτικό "κάποια στιγμή της επαφής τους".Υποθέτω στα προκαταρκτικά.Γλωσσόφιλα, γλυφομούνια, ακάποτο στοματικό.Τώρα αν έκαναν και sex χωρίς, απλά τραγικό.Σίγουρα δεν είναι νορμάλ.Αλλά αν δε δεχόταν η κοπέλα, δεν θα τα 'κανε. Ή δεν θα τα πρόσφερε.
konsbell
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φίλε όταν πολλοί από εμάς που επισκεπτόμαστε τους οίκους ανοχής μας λέει η τσατσά ότι με το συγκεκριμένο αντίτιμο έχουμε και τις συγκεκριμένες υπηρεσίες και μέσα στο δωμάτιο προσφέρουμε παραπάνω χρήματα για να κάνουμε κάτι διαφορετικό είτε επειδή το γουστάρουμε είτε επειδή πολλοί από εμάς (ας μη κρυβόμαστε) δε μπορούμε να τα κάνουμε με τις κοπέλες μας ή τις συζύγους μας και η κάθε μια ιερόδουλη κοιτάει μόνο το χρήμα τι ήθελες να κάνει να μη τα πάρει ή νομίζεις ότι το έκανα επειδή γούσταρε τον καθένα από εμάς που έχει πάει;Αν διάβασες καλά, λέει ότι πήγαν χωρίς προφυλακτικό "κάποια στιγμή της επαφής τους".Υποθέτω στα προκαταρκτικά.Γλωσσόφιλα, γλυφομούνια, ακάποτο στοματικό.Τώρα αν έκαναν και sex χωρίς, απλά τραγικό.Σίγουρα δεν είναι νορμάλ.Αλλά αν δε δεχόταν η κοπέλα, δεν θα τα 'κανε. Ή δεν θα τα πρόσφερε.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
αρα εχουν ευθηνη και οι δυο..Αν διάβασες καλά, λέει ότι πήγαν χωρίς προφυλακτικό "κάποια στιγμή της επαφής τους".Υποθέτω στα προκαταρκτικά.Γλωσσόφιλα, γλυφομούνια, ακάποτο στοματικό.Τώρα αν έκαναν και sex χωρίς, απλά τραγικό.Σίγουρα δεν είναι νορμάλ.Αλλά αν δε δεχόταν η κοπέλα, δεν θα τα 'κανε. Ή δεν θα τα πρόσφερε.
διοτη 8/10 αντρες παρακαλανε για ακαποτο στοματικο... για να λεμε και του στραβου το δικαιο..
και οι ιεροδουλες ως ανθρωποι γουσταρουν και αυτες μερικες φορες καποια ηδονη..
ρε καλα ειμαι εγω που ασχολουμαι μονο με ποδια
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.268
- Πόντοι
- 5.097
εσυ θα κολλησεις μυκητες και θα μουδιασει η γλωσσιτσα σουαρα εχουν ευθηνη και οι δυο..
διοτη 8/10 αντρες παρακαλανε για ακαποτο στοματικο... για να λεμε και του στραβου το δικαιο..
και οι ιεροδουλες ως ανθρωποι γουσταρουν και αυτες μερικες φορες καποια ηδονη..
ρε καλα ειμαι εγω που ασχολουμαι μονο με ποδια
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
προτιμω να βγαλω μανιταρια απο το να μαυρισει το οργανο μουεσυ θα κολλησεις μυκητες και θα μουδιασει η γλωσσιτσα σου
και που σαι βαρουλη , το νου εσυ... γιατι και εσυ κανεις καποια εξτριμ
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
με τον Τζουλη τα κανει?προτιμω να βγαλω μανιταρια απο το να μαυρισει το οργανο μου
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.268
- Πόντοι
- 5.097
εγω ρε εισαι μαλακςπροτιμω να βγαλω μανιταρια απο το να μαυρισει το οργανο μου
εδω με γκομενες και βαζω παντα καποτα οχι απο θεμα αρρωστιας αλλα μη βρεθω ξαφνικα να κανω μπειμπι σιτινγκ