Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Έχετε μήπως σκεφτεί ότι τους κάνουμε διαφήμιση χωρίς αυτές τις περισσότερες φορές να χρειαστεί να κάνουν οτιδήποτε για να διαφημιστούν; Δες την περίπτωση του Σάρου(Στραπον)μαν που υποτίθεται ότι δεν έχει πολλά χρήματα. Που βρίσκει τόσα πολλά χρήματα για να κάνει σεξ με τρεις ιερόδουλες σε στούντιο ταυτόχρονα; Οι περιγραφές του είναι τόσο πολύ λεπτομερείς που πολλές φορές με κάνουν να αναρωτιέμαι αν είναι πράγματι αληθινές!!  

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ενημερώνει αλλά δε διαφημίζεται!! Υπάρχει διαφορά!! Έχεις ακουστά τον όρο "ψυχολογικός παράγοντας"; 

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Έχετε μήπως σκεφτεί ότι τους κάνουμε διαφήμιση χωρίς αυτές τις περισσότερες φορές να χρειαστεί να κάνουν οτιδήποτε για να διαφημιστούν; Δες την περίπτωση του Σάρου(Στραπον)μαν που υποτίθεται ότι δεν έχει πολλά χρήματα. Που βρίσκει τόσα πολλά χρήματα για να κάνει σεξ με τρεις ιερόδουλες σε στούντιο ταυτόχρονα; Οι περιγραφές του είναι τόσο πολύ λεπτομερείς που πολλές φορές με κάνουν να αναρωτιέμαι αν είναι πράγματι αληθινές!! 
Τον Σαρουμαν εχω την τυχη και τον γνωριζω προσωπικα.Ειναι πολυ αξιολογο παληκαρι.
Δεν ενοχλει κανενα με τις σεξουαλικες του προτιμησεις, και στην παρεα ειναι ΚΥΡΙΟΣ.

Εχει επισης τυχει να ειμαι στο studio οταν αυτος ειναι στο δωματιο.

Τα ηχητικα εφε που ακουγονται στο κατω σαλονι δεν αφυνουν καμια αμφιβολια για την καθε περιγραφη του.......

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.365
Πόντοι
456
Ενημερώνει αλλά δε διαφημίζεται!! Υπάρχει διαφορά!! Έχεις ακουστά τον όρο "ψυχολογικός παράγοντας";  

Ααυτο που εγραψα δεν ηταν απαντηση στο δικο σου.Απλα το ανεφερα τιποτα παραπανω ;)
Ποιο πολυ στη απορια του KD πηγαινει αν και δεν απανταει πληρως.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Nα εκφράσω την απορία μου γιατί εξαφανίστηκαν από το site τα κοριτσια όταν μέχρι πριν 3-4 μέρες έγραφαν από το πρωί ώς το βράδυ? Δεν λέω βέβαια ότι κάτι τρέχει, απλά νομίζω χρήσιμη θα ήταν η παρουσία τους στα φλέγοντα θέματα καθώς και οι απόψεις τους.

τι θες να γραψουν δηλ? :think:

να μπουνε παλι μεσα και να στελνουν καρδουλες φιλακια κτλ
μεγαλη υποκρισια θα ηταν :-

να μπουνε και με τον τροπο τους να γραφουν ελατε να μας γαμησετε εμεις ειμαστε καθαρες κτλ
μεγαλη ξεφτιλα θα ηταν  :headbang:

σε καποιες περιπτωσεις λοιπον καλυτερα να το βουλωνεις παρα να μιλας

210 κωλοσελιδες εχετε γραψει στο αλλο θρεντ δεν ειδα πουθενα κανενας να παιρνει την οποια ευθυνη για τον εαυτο του
παντα φταινε οι αλλοι και οχι η καμπουρα μας
φταινε αυτοι οι μαλακες που γαμαγαν χωρις προφυλαξη, φταιει η ρωσσιδα που ειχε αιντς, φταιει το κρατος, φταιει ο αντισθενης και το σαιτ, φταιει ο δημος κτλ

ε οχι λοιπον δεν φταινε μονο οι αλλοι
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ
και οι καλοι πελατες και οι κακοι πελατες και οι παρανομες πορνες και οι νομιμες πορνες
και τα καλα μαγαζια  και τα σκαρτα μαγαζια

οσο φταινε οι μαλακες που ζηταγαν ελευθερα αλλο τοσο φταινε και ολοι οι αλλοι που βλεπαν που πηγαινε το πραγμα και δεν μιλαγαν , μονο για value for money για τιμες για cif cim και τετοιες μαλακιες γραφαν, πλην ελαχιστων ελαχιστων εξαιρεσων δεν ειδα κανενα τοσο χρονια εδω μεσα να εχει καποια τετοια ευαισθησια, δεν ειδα κανεναν να γινετε κακος με την κατασταση ολοι στην πλακα το παιρναν το θεμα

οσο φταινε οι παρανομες που γεμισαν τον τοπο αλλο τοσο φταιγαμε και ολες εμεις οι νομιμες που δεν λεγαμε κουβεντα μηπως και γινει ντορος και χασουμε λιγο απο την πελατεια μας και  τα κωλοευρω που μας αφηναν οι πελατες μας

και τωρα τι θες να βγουμε να πουμε?
οτι εχουμε εξετασεις ελατε το φως ειναι ανοιχτο? :jerking:
ποιες εξετασεις και πια κωλοχαρτα?
19 απριλιου πηρα τις απαντησεις μου απο το αιμα μου και ειμαι οκ
σημερα ειναι πρωτη μαιου, τι αξια εχουν οι εξετασεις μου?
ε? σε ρωταω τι αξια εχει ενα χαρτι με ημερομηνια 19 απριλιου οταν ο ιος κοβει βολτες σε ολη την αθηνα

αλλα απο την αλλη εσεις ? εχει κανεις σας εξετασεις? εκανε ποτε του? θα κανει?

καθιστε τωρα ολοι σπιτια σας , ζηστε με το φοβο και ξεχαστε το παρτυ που ειχατε στησει τοσα χρονια με μας τις πουτανες
και θα καθισουμε και εμεις στα αδεια πλεον μαγαζια μας

πολυ καλα να παθουμε ολοι μας
και εσεις και εμεις

α και πουστε................
ας ζησουμε ολοι με το φοβο
και ας αφησουμε καποιους να ειναι τωρα σπιτια τους και να χοροπηδανε απο τη χαρα τους για το χαλι μας

φιλετο ηταν και ειναι το ιστορικο κεντρο της Αθηνας και τοσα χρονια αυτο το φιλετο το βρωμισαν και το υποτιμησαν εσκεμενως
διωξαν τον κοσμο που εμενε εκει, αδειασαν σπιτια μαγαζια ολοκληρες πολυκατοικιες
και τωρα που σιγα σιγα διωχνουν τους μεταναστες και σε λιγο θα διωξουν και τους οικους ανοχης (πολοι απο αυτους φυσικα οχι για διωξιμο αλλα για ανατιναγμα ειναι)
θα ερθουν θα αναπλασουν την περιοχη με ποδηλατοδρομους με πεζοδρομους με παρκα και γραμμες τραμμ με γιγαντια εμπορικα κεντρα
και αυτοι που επενδυσαν και πηραν κοψοχρονια ακινητα στη  περιοχη θα γινουν ζαπλουτοι

οποτε τι να πουμε
πιονια ολοι ειμασταν ανεξερετως σε μια παρτιδα σκακι χωρις να το ξερουμε

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ/ΜΑΣ
και καλο μηνα :P

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Αντζελα δεν είπα να αρχίσουνε τις κλασικές καρδούλες. Την άποψή τους απλά.Δεν πιστεύεις ότι πρέπει να κοπούν ας πούμε τα γλυφομούνια και οι ακάποτες πίπες? Εστω και τώρα με αφορμή το περιστατικό αυτό που απ'ότι φαίνεται δεν είναι μεμονωμένο κι από ότι φαίνεται αγγίζει και τα μπουρδέλα και τα στούντιος.Και μην ξεχνάς ότι δεν πιστεύω ότι η πλειοψηφία κάνει επικίνδυνα σπορ.Η μειοψηφία είναι.Μην ακούς τι γράφει ο καθένας εδώ μέσα.Σίγουρα στη σχέση πελάτη-ιερόδουλου έχουν κι οι δύο ευθύνες αλλά η υγεία πρέπει να είναι κι απ'τις δύο πλευρές πάνω απ'όλα.

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.365
Πόντοι
456
Αντζελα συμφωνω με τα περισσοτερα που ειπες.Αλλα τον να βγουν και να πουν απλα την αποψη τους δεν νομιζω πως ειναι μεμπτο  :think:

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16

να μπουνε και με τον τροπο τους να γραφουν ελατε να μας γαμησετε εμεις ειμαστε καθαρες κτλ

210 κωλοσελιδες εχετε γραψει στο αλλο θρεντ δεν ειδα πουθενα κανενας να παιρνει την οποια ευθυνη για τον εαυτο του
φταινε αυτοι οι μαλακες που γαμαγαν χωρις προφυλαξη, φταιει η ρωσσιδα που ειχε αιντς, φταιει το κρατος, φταιει ο αντισθενης και το σαιτ, φταιει ο δημος κτλ

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ
και οι καλοι πελατες και οι κακοι πελατες και οι παρανομες πορνες και οι νομιμες πορνες

οσο φταινε οι μαλακες που ζηταγαν ελευθερα αλλο τοσο φταινε και ολοι οι αλλοι που βλεπαν που πηγαινε το πραγμα και δεν μιλαγαν , μονο για value for money για τιμες για cif cim και τετοιες μαλακιες γραφαν, πλην ελαχιστων ελαχιστων εξαιρεσων δεν ειδα κανενα τοσο χρονια εδω μεσα να εχει καποια τετοια ευαισθησια, δεν ειδα κανεναν να γινετε κακος με την κατασταση ολοι στην πλακα το παιρναν το θεμα

οσο φταινε οι παρανομες που γεμισαν τον τοπο αλλο τοσο φταιγαμε και ολες εμεις οι νομιμες που δεν λεγαμε κουβεντα μηπως και γινει ντορος και χασουμε λιγο απο την πελατεια μας και  τα κωλοευρω που μας αφηναν οι πελατες μας

ε? σε ρωταω τι αξια εχει ενα χαρτι με ημερομηνια 19 απριλιου οταν ο ιος κοβει βολτες σε ολη την αθηνα

καθιστε τωρα ολοι σπιτια σας , ζηστε με το φοβο και ξεχαστε το παρτυ που ειχατε στησει τοσα χρονια με μας τις πουτανες

και εσεις και εμεις

και ας αφησουμε καποιους να ειναι τωρα σπιτια τους και να χοροπηδανε απο τη χαρα τους για το χαλι μας

φιλετο ηταν και ειναι το ιστορικο κεντρο της Αθηνας και τοσα χρονια αυτο το φιλετο το βρωμισαν και το υποτιμησαν εσκεμενως
διωξαν τον κοσμο που εμενε εκει, αδειασαν σπιτια μαγαζια ολοκληρες πολυκατοικιες
και τωρα που σιγα σιγα διωχνουν τους μεταναστες και σε λιγο θα διωξουν και τους οικους ανοχης (πολοι απο αυτους φυσικα οχι για διωξιμο αλλα για ανατιναγμα ειναι)
θα ερθουν θα αναπλασουν την περιοχη με ποδηλατοδρομους με πεζοδρομους με παρκα και γραμμες τραμμ με γιγαντια εμπορικα κεντρα
και αυτοι που επενδυσαν και πηραν κοψοχρονια ακινητα στη  περιοχη θα γινουν ζαπλουτοι

οποτε τι να πουμε

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ/ΜΑΣ
ελα τα παραλεσ.....  ειπαμε μεχρι ενα σημειο φταιμε ολοι ;)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Αποδεικνύεται ακόμη μια φορά ότι μια άποψη για να γίνει αποδεκτή (ή τουλάχιστον για να μην απορρίπτεται εύκολα) απαιτείται να είναι κατάλληλα και "έξυπνα" διαμορφωμένη.

Και είναι απόλυτα σεβαστό αν κάποιος σε περιόδους οικονομικής κρίσης επενδύει στο επάγγελμα του με "διάφορες μορφές" αρκεί (θα συμπλήρωνα) να σέβεται τον πελάτη.

Επίσης, είναι απόλυτα απαιτητό ο πελάτης να σέβεται και να προσέχει τον εαυτό του.

Παρεμπιπτόντως, θα συμπλήρωνα ότι δεν αυξήθηκαν ούτε μειώθηκαν οι πιθανότητες κινδύνου AIDS με βάση τις συλλήψεις των οροθετικών πορνο-κορασίδων

;)

αυτά και καλό (μας) μήνα

gtheo

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2010
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ

και εσεις και εμεις

οποτε τι να πουμε

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ/ΜΑΣ
καλο μηνα αντζελα.πολυ σωστες οι αποψεις σου.ποια ειναι η γνωμη σου για το ελευθερο στοματικο?

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Έθεσες το θέμα στην σωστή του βάση ................................................

Όλοι είμαστε πιόνια στο ευρύτερο χρηματοπολιτικό παιγνίδι~
Και μερικοί εν αγνοία μας και φταίμε για αυτό.....
Και πολλοί εν γνώση μας,αλλά δεν αντιδράμε παρ όλα όσα βλέπουμε,και φταίμε για αυτό!
Τα είπες όλα!

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
εσυ δεν μπωρεισ να εχεισ 3 κοπελεσ στο δωματιο???τοσο πολυ μονδελα εχουν γινει????

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Αγαπητή Άντζελα, πιστεύω όμως ότι εσείς, οι επαγγελματίες έχετε τον πρώτο λόγο.Εσείς κάνετε κουμάντο. Εσείς προσφέρετε κάποιες υπηρεσίες.Δε νομίζω κανένας πελάτης να πήγε σε κάποιον οίκο ανοχής-στούντιο και να είπε στην κοπέλα με το ζόρι να τον γλύψει ακάποτα ή να τη γλύψει αυτός. Γιατί αν δεν προσφέρονταν αυτά τα "εξτρα" τώρα θα ήταν όλοι πιο ήσυχοι νομίζω. Δεν λέω ότι δεν είναι μαλάκας κι αυτός που ρισκάρει. Σκατομαλάκας είναι ιδίως κι αν έχει οικογένεια, σχέση ή ότι άλλο.Αλλά εσείς πρέπει πρώτα να ανεβάσετε τον πήχυ υγεία.Ευχαριστώ για το χρόνο σου.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Τον Σαρουμαν εχω την τυχη και τον γνωριζω προσωπικα.Ειναι πολυ αξιολογο παληκαρι.
Δεν ενοχλει κανενα με τις σεξουαλικες του προτιμησεις, και στην παρεα ειναι ΚΥΡΙΟΣ.

μα δεν χρειάζεται να τον ξερεις απο κοντά, μόνο απο τον τρόπο που γράφει καταλαβαίνεις οτι είναι σωστό άτομο.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αγαπητή Άντζελα, πιστεύω όμως ότι εσείς, οι επαγγελματίες έχετε τον πρώτο λόγο.Εσείς κάνετε κουμάντο. Εσείς προσφέρετε κάποιες υπηρεσίες.Δε νομίζω κανένας πελάτης να πήγε σε κάποιον οίκο ανοχής-στούντιο και να είπε στην κοπέλα με το ζόρι να τον γλύψει ακάποτα ή να τη γλύψει αυτός. Γιατί αν δεν προσφέρονταν αυτά τα "εξτρα" τώρα θα ήταν όλοι πιο ήσυχοι νομίζω.
Για να τα προσφερουν, σημαινει οτι καποιοι τα ζητανε.
Με το ζορι δεν εγινε ποτε, τιποτα και πουθενα
Για να εισαι ησυχος κανε (οχι προσωπικα εσυ) οτι κανεις με βαση τους δικους σου κανονες και ευθυνη.
Αν θελεις ακαποτα, 69, με κοπελες και μαγαζια αμφιβολου καθαριοτητας και υγειηνης, δεν σου φταινε αυτοι που τα προσφερουν, αλλα εσυ που τα "αγοραζεις".....

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ούτε εγώ ενοχλούμαι από τις σεξουαλικές προτιμήσεις του συγκεκριμένου ή οποιουδήποτε άλλου ατόμου.
Για κάποιος που είναι φτωχός, όπως ο ίδιος διατείνεται, είναι απορίας άξιον πως του μένουν αρκετά χρήματα για να ικανοποιεί τα ακριβά του γούστα!!

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.365
Πόντοι
456
Αγαπητή Άντζελα, πιστεύω όμως ότι εσείς, οι επαγγελματίες έχετε τον πρώτο λόγο.Εσείς κάνετε κουμάντο. Εσείς προσφέρετε κάποιες υπηρεσίες.Δε νομίζω κανένας πελάτης να πήγε σε κάποιον οίκο ανοχής-στούντιο και να είπε στην κοπέλα με το ζόρι να τον γλύψει ακάποτα ή να τη γλύψει αυτός. Γιατί αν δεν προσφέρονταν αυτά τα "εξτρα" τώρα θα ήταν όλοι πιο ήσυχοι νομίζω. Δεν λέω ότι δεν είναι μαλάκας κι αυτός που ρισκάρει. Σκατομαλάκας είναι ιδίως κι αν έχει οικογένεια, σχέση ή ότι άλλο.Αλλά εσείς πρέπει πρώτα να ανεβάσετε τον πήχυ υγεία.Ευχαριστώ για το χρόνο σου.

Σιγουρα με το ζορι δεν γινεται τιποτα αλλα η ευθυνη ειναι και των 2 πλευρων.Ο ενας για την καυλα ζηταει ακα και η αλλη για τα λευτα το επιτρεπει.Δεν θα βαλουμε σε ζυγαρια ποιος φταιει περισσοτερο για να κατηγορησουμε αυτον.Το θεμα ειναι ενα ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ.Και οσοι επιμενουν να μην  το καταλαβαινουν θα το φανε το κεφαλι τους αν δεν το εχουν φαει ηδη και θα ειναι πλεον πολυ αργα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom