Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
καλησπέρα.
η ιερόδουλη που κυρίως ξεκίνησε από τα βάθη της Ρωσίας ή όποιας άλλης ανατολικής χώρας που κατά βάση ζούσε με άθλιες συνθήκες, έφυγε από εκεί και ήρθε στην Αθήνα για να κάνει τη πουτάνα στο Μετάξι και στη Φυλής. αυτή η κοπέλα προφανώς δεν έκανε/κάνει αυτή τη δουλειά διότι ένιωσε ανάγκη για κοινωνική προσφορά αλλά για τα ΛΕΦΤΑ, λεφτά όσο το δυνατόν περισσότερα στο λιγότερο χρόνο! έτσι πάντα αλλά πάντα θα υποκύπτει στο πειρασμό του έξτρα χρήματος για να κάνει κάτι διαφορετικό (ακάποτο).
και άντε τώρα για λίγο θα σταματήσει αυτή η μαλακία του ακάποτου αλλά επειδή η βλακεία είναι ανίκητη σύντομα θα ξεκινήσουν πάλι κάποια βλαμμένα να το ξαναζητούν στην αρχή δειλά μετά εντονότερα και κάποια στιγμή κάποια πάλι ιερόδουλη θα υποκύψει στον πειρασμό του έξτρα δώρου....
απ΄την άλλη πανικός σε αυτούς που προστάτευαν τον εαυτό τους δεν χρειάζεται γιατί πρόβλημα δεν έχουν και ούτε θα έχουν.
η κοπέλα/κοπέλες αν αποδειχθεί ότι με γνώση της υγείας της/τους έκαναν αυτή τη δουλειά ας βοηθηθούν ιατρικά και να υποστούν τις συνέπειες του νόμου.
οι μαλάκες, γιατί μόνο περί αυτού πρόκειται και που ζουν με υποβαθμισμένο εγκέφαλο δεν με ενδιαφέρει καθόλου η τύχη τους, να τους αλείψουν με ασβέστη, να βρεθεί ένας τρόπος να προστατεύεται η κοινωνία από αυτούς.
με τα γραφόμενα της Άντζελας συμφωνώ και αποδέχομαι την ευθύνη που μου αναλογεί που τόσο καιρό διάβαζα/μάθαινα για τη μαλακία του ακάποτου αλλά δεν έγραφα ή μίλαγα, αν το είχα κάνει ίσως να είχε προστατευτεί κάποιος που το είχε ανάγκη.
ακόμα και με αυτό περί του ιστορικού κέντρου συμφωνώ! μήπως επίτηδες στη περιοχή πλέον έχουμε φόνους για ευτελούς αξίας αντικείμενα και γιατί νομίζεις πως επετράπη με νόμο τα πολλά κορίτσια ανά βάρδια; για να βοηθηθεί ο ινδιάνος και να μην κουράζεται ή μήπως για να υπάρξει μεγαλύτερη έξαρση της πορνείας άρα και μεγαλύτερη απομείωση της αξίας της περιοχής;
αυτά και εγώ δεν ασχολούμαι πλέον με το θέμα γιατί έχει εξαντληθεί. υπεύθυνος για το πουλί μου και την υγεία μου είμαι  εγώ και μόνο και δεν περιμένω από καμία κοπέλα να με προστατεύει. και μην ακούω τις μαλακίες που κάποιοι λένε πως αυτοί λάστιχο έβαζαν αλλά δεν ήξεραν τι έκανε η ιερόδουλη πριν από αυτούς γιατί σε όποιον διάβαζε αυτό το μπουρδελοσάιτ μάθαινε ποια κοπέλα έκανε ακάποτα αλλά και είναι γνωστόν πως φόβο δεν έχουν αν φέρθηκαν όπως θα έπρεπε σε συνάντηση με ιερόδουλο.
γειά!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.068
Πόντοι
22.785
Nα εκφράσω την απορία μου γιατί εξαφανίστηκαν από το site τα κοριτσια όταν μέχρι πριν 3-4 μέρες έγραφαν από το πρωί ώς το βράδυ? Δεν λέω βέβαια ότι κάτι τρέχει, απλά νομίζω χρήσιμη θα ήταν η παρουσία τους στα φλέγοντα θέματα καθώς και οι απόψεις τους.

Τελικά θά σε χύσω ??

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.068
Πόντοι
22.785
Αγαπητή Άντζελα, πιστεύω όμως ότι εσείς, οι επαγγελματίες έχετε τον πρώτο λόγο.Εσείς κάνετε κουμάντο. Εσείς προσφέρετε κάποιες υπηρεσίες.Δε νομίζω κανένας πελάτης να πήγε σε κάποιον οίκο ανοχής-στούντιο και να είπε στην κοπέλα με το ζόρι να τον γλύψει ακάποτα ή να τη γλύψει αυτός. Γιατί αν δεν προσφέρονταν αυτά τα "εξτρα" τώρα θα ήταν όλοι πιο ήσυχοι νομίζω. Δεν λέω ότι δεν είναι μαλάκας κι αυτός που ρισκάρει. Σκατομαλάκας είναι ιδίως κι αν έχει οικογένεια, σχέση ή ότι άλλο.Αλλά εσείς πρέπει πρώτα να ανεβάσετε τον πήχυ υγεία.Ευχαριστώ για το χρόνο σου.

Ακου .......φούλ πρόγραμμα λιγούρμε μέ 20 ευρώπουλα ...............

Μού έχεις ζαλίση τήν μούνα  :headbang:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.068
Πόντοι
22.785
καλησπέρα.
η ιερόδουλη που κυρίως ξεκίνησε από τα βάθη της Ρωσίας ή όποιας άλλης ανατολικής χώρας που κατά βάση ζούσε με άθλιες συνθήκες, έφυγε από εκεί και ήρθε στην Αθήνα για να κάνει τη πουτάνα στο Μετάξι και στη Φυλής. αυτή η κοπέλα προφανώς δεν έκανε/κάνει αυτή τη δουλειά διότι ένιωσε ανάγκη για κοινωνική προσφορά αλλά για τα ΛΕΦΤΑ, λεφτά όσο το δυνατόν περισσότερα στο λιγότερο χρόνο! έτσι πάντα αλλά πάντα θα υποκύπτει στο πειρασμό του έξτρα χρήματος για να κάνει κάτι διαφορετικό (ακάποτο).
και άντε τώρα για λίγο θα σταματήσει αυτή η μαλακία του ακάποτου αλλά επειδή η βλακεία είναι ανίκητη σύντομα θα ξεκινήσουν πάλι κάποια βλαμμένα να το ξαναζητούν στην αρχή δειλά μετά εντονότερα και κάποια στιγμή κάποια πάλι ιερόδουλη θα υποκύψει στον πειρασμό του έξτρα δώρου....
απ΄την άλλη πανικός σε αυτούς που προστάτευαν τον εαυτό τους δεν χρειάζεται γιατί πρόβλημα δεν έχουν και ούτε θα έχουν.
η κοπέλα/κοπέλες αν αποδειχθεί ότι με γνώση της υγείας της/τους έκαναν αυτή τη δουλειά ας βοηθηθούν ιατρικά και να υποστούν τις συνέπειες του νόμου.
οι μαλάκες, γιατί μόνο περί αυτού πρόκειται και που ζουν με υποβαθμισμένο εγκέφαλο δεν με ενδιαφέρει καθόλου η τύχη τους, να τους αλείψουν με ασβέστη, να βρεθεί ένας τρόπος να προστατεύεται η κοινωνία από αυτούς.
με τα γραφόμενα της Άντζελας συμφωνώ και αποδέχομαι την ευθύνη που μου αναλογεί που τόσο καιρό διάβαζα/μάθαινα για τη μαλακία του ακάποτου αλλά δεν έγραφα ή μίλαγα, αν το είχα κάνει ίσως να είχε προστατευτεί κάποιος που το είχε ανάγκη.
ακόμα και με αυτό περί του ιστορικού κέντρου συμφωνώ! μήπως επίτηδες στη περιοχή πλέον έχουμε φόνους για ευτελούς αξίας αντικείμενα και γιατί νομίζεις πως επετράπη με νόμο τα πολλά κορίτσια ανά βάρδια; για να βοηθηθεί ο ινδιάνος και να μην κουράζεται ή μήπως για να υπάρξει μεγαλύτερη έξαρση της πορνείας άρα και μεγαλύτερη απομείωση της αξίας της περιοχής;
αυτά και εγώ δεν ασχολούμαι πλέον με το θέμα γιατί έχει εξαντληθεί. υπεύθυνος για το πουλί μου και την υγεία μου είμαι  εγώ και μόνο και δεν περιμένω από καμία κοπέλα να με προστατεύει. και μην ακούω τις μαλακίες που κάποιοι λένε πως αυτοί λάστιχο έβαζαν αλλά δεν ήξεραν τι έκανε η ιερόδουλη πριν από αυτούς γιατί σε όποιον διάβαζε αυτό το μπουρδελοσάιτ μάθαινε ποια κοπέλα έκανε ακάποτα αλλά και είναι γνωστόν πως φόβο δεν έχουν αν φέρθηκαν όπως θα έπρεπε σε συνάντηση με ιερόδουλο.
γειά!

respect ........ φίλε μου !!!!!!

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Στους εραστές αρκεί το φως της ομορφιάς τους
για να βλέπουν όσο αγαπιούνται.
Χώρια που ο έρωτας, τυφλός καθώς τον λένε,
προτιμάει το σκοτάδι.

William Shakespeare

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Σβήσε τα μάτια μου, μπορώ να σε κοιτάζω
τ' αυτιά μου σφράγισέ τα, να σ' ακούω μπορώ.
Χωρίς τα πόδια μου μπορώ να 'ρθω σ' εσένα και δίχως στόμα, θα μπορώ να σε παρακαλώ.
Κόψε τα χέρια μου, θα σε σφιχταγκαλιάζω
σαν να ήταν χέρια, όμοια καλά, με την καρδιά.
Σταμάτησέ μου την καρδιά, και θα καρδιοχτυπώ με το κεφάλι.
Κι αν κάμεις το κεφάλι μου σύντριμμα, στάχτη,εγώ μέσα στο αίμα μου θα σ' έχω πάλι...

Rainer Maria Rilke

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.068
Πόντοι
22.785
Αβριο  ;)

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
s.jpg

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
τελικα ποια κορασιδα θελεισ κοτομπιφτεκε??

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Τα λεφτά είναι σαν την κοπριά. Αν τα σκορπίσεις τριγύρω, κάνουν καλό. Αν τα μαζέψεις σ’ ένα σωρό, βρωμάνε απαίσια
δε εχο λετα

Το φεγγάρι καθρεφτίστηκε στα ασημένια νερά του Ιονιου

μια λωριδα χρυση στη θαλλασσα και εσυ πανω της περπατας!

ειδα το προσωπο σου να ξεπροβαλει απο το βαθυ γαλάζιο της θάλασσας

η φωνη σου σαν το κυμα να μου φωνάζει ''ελα κοντα μου''

για δες ενα αστερι καρφωθηκε στα χρυσα σου μαλλια!!

Σε αγαπω,το δακρυ μου κυλα στο προσωπο σου
Σε αγαπω,ομως αρνηθηκα να ερθω οπως καποτε με αρνηθηκες και εσυ!!!!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Δεν μ αρέσουν τα χουβαρνταλίκια  .......................................................

Έστω και αν είναι πέτσινα!

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Δεν μ αρέσουν τα χουβαρνταλίκια  .......................................................

Έστω και αν είναι πέτσινα!
εσι ισε πλουσιο εγο δε ιμε κε μου αρεσι τα πιματακια αν κε δεκσερο να γραφο πιματακια

Μια μέρα θα το δεις
πάλι θ’ ανταμωθούμε.
Το που δεν έχει σημασία καμιά,
όπως τα φέρει η τύχη.
Θα κοιταχτούμε πάλι στα μάτια,
θα χαμογελάσει πάλι ο ένας στον άλλο
και χέρι χέρι
μαζί τους δρόμους θα πάρουμε…

Μουλούτζι

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αχ τι μου έκανες τώρα ...............................................................

Ανατρίχιασα!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom