CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Καλο μηνα.Καλο μηνα σε ολους!
Καλο μηνα και σε ολα τα κοριτσια, την διευθυνση και το προσωπικο του Oriental, οπως επισης και σε ολους τους φιλους.
Καλο μηνα.Καλο μηνα σε ολους!
Καλημέρα καί καλό μήνα σε όλες καί όλους ! Roxy ? Sylvia ? τι είναι τούτες μαθές ? εγώ ήξερα τους Roxy Music έχει κάποια σχέση ή έν λόγω θεραπ(έ)νις ?
Σε ποια κορασιδα αναφερονται τα ποιηματα δεν μας ειπατε ομως αγαπητε...........Σ' αγαπάω χωρίς να ξέρω πως,
ούτε πότε, ούτε από που...
...έτσι σ' αγαπάω
γιατί δεν ξέρω ν' αγαπάω αλλιώς...
P. Neruda
Σε ποια κορασιδα αναφερονται τα ποιηματα δεν μας ειπατε ομως αγαπητε...........
αχ αχ αχΣε ποια κορασιδα αναφερονται τα ποιηματα δεν μας ειπατε ομως αγαπητε...........
Nα εκφράσω την απορία μου γιατί εξαφανίστηκαν από το site τα κοριτσια όταν μέχρι πριν 3-4 μέρες έγραφαν από το πρωί ώς το βράδυ? Δεν λέω βέβαια ότι κάτι τρέχει, απλά νομίζω χρήσιμη θα ήταν η παρουσία τους στα φλέγοντα θέματα καθώς και οι απόψεις τους.
Ναι, αλλά το site δεν είναι τελικά μόνο χαβαλές.Προκύπτουν και σοβαρά θέματα και καλό είναι να συζητιούνται και από τις 2 πλευρές Ιερόδουλες - πελάτες.Τελοσπάντων.Δεν είναι φυσικά κανείς υποχρεωμένος να βγαίνει και να μιλάει.Απλά μου έκανε εντύπωση...Εχω την εντυπωση πως γενικοτερα εχει μουδιασει ολος ο κοσμος
Nα εκφράσω την απορία μου γιατί εξαφανίστηκαν από το site τα κοριτσια όταν μέχρι πριν 3-4 μέρες έγραφαν από το πρωί ώς το βράδυ? Δεν λέω βέβαια ότι κάτι τρέχει, απλά νομίζω χρήσιμη θα ήταν η παρουσία τους στα φλέγοντα θέματα καθώς και οι απόψεις τους.
εγο ιμε ενα εροτεβμενο πιναλεοσΠολύ πεζό βρίσκω το όνομά σου για ποιητή!!
εγο ιμε ενα εροτεβμενο πιναλεοσ
οχι πιιτισ
[size=40pt]ΡΔ[/size] σε αγαπο πολιΜπράβο σου!! Και ποια είναι η ατυχής ύπαρξη;
εσυ ρε κοτομπιφτεκα ποσ γινεται να εχει δυο κλωνουσ??[size=40pt]ΡΔ[/size] σε αγαπο πολι
πιουσ κλονουσ ο βοθροσ ιμεεσυ ρε κοτομπιφτεκα ποσ γινεται να εχει δυο κλωνουσ??
Ισως επειδη απο την Κυριακη και μετα δεν ειναι στις βαρδιες κοριτσια που μπαινουν στο forum.Ναι, αλλά το site δεν είναι τελικά μόνο χαβαλές.Προκύπτουν και σοβαρά θέματα και καλό είναι να συζητιούνται και από τις 2 πλευρές Ιερόδουλες - πελάτες.Τελοσπάντων.Δεν είναι φυσικά κανείς υποχρεωμένος να βγαίνει και να μιλάει.Απλά μου έκανε εντύπωση...