TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
μαρουλι σε παειτι ειρωνευεσαι ρε
μαρουλι σε παειτι ειρωνευεσαι ρε
στο μνημονιο 3 θα αντιστραφουν οι ρολοι παντωςΘα θελα να ζητήσω συγγνώμη για κάποια λόγια που είπα και μπορεί να έθιξαν και καταστάσεις αλλά πολλές φορές πάνω στα νεύρα μας παραφερόμαστε και κάνουμε και λέμε πράγματα που δεν τα εννοούμε...είναι δικαίωμα καθενός μαγαζάτορα να ορίζει την πολιτική στο μαγαζί του και οι πελάτες είναι αναγκασμένοι να την ακολουθούν...Συγγνώμη λοιπόν από μέρους μου για τα υποννοούμενα και τον τρόπο μου αναφορικά σε κάποιες κοπέλες αλλά και στην ίδια την επιχειρηματία! Να στε όλοι και όλες καλά και να συνεχίσετε την σωστή δουλειά...Άντζελα και προσωπικά συγγνώμη για ό,τι σε έθιξε προσωπικά, ήταν αποτέλεσμα τιυ θυμού της στιγμής...Να σαι καλά και θα σεβαστω την απόφασή σου...Φιλιά!
σταματακη θα γαμησουμε σημεραστο μνημονιο 3 θα αντιστραφουν οι ρολοι παντως
ειχαμε χωρισμουσ δικε μουΘα θελα να ζητήσω συγγνώμη για κάποια λόγια που είπα και μπορεί να έθιξαν και καταστάσεις αλλά πολλές φορές πάνω στα νεύρα μας παραφερόμαστε και κάνουμε και λέμε πράγματα που δεν τα εννοούμε...είναι δικαίωμα καθενός μαγαζάτορα να ορίζει την πολιτική στο μαγαζί του και οι πελάτες είναι αναγκασμένοι να την ακολουθούν...Συγγνώμη λοιπόν από μέρους μου για τα υποννοούμενα και τον τρόπο μου αναφορικά σε κάποιες κοπέλες αλλά και στην ίδια την επιχειρηματία! Να στε όλοι και όλες καλά και να συνεχίσετε την σωστή δουλειά...Άντζελα και προσωπικά συγγνώμη για ό,τι σε έθιξε προσωπικά, ήταν αποτέλεσμα τιυ θυμού της στιγμής...Να σαι καλά και θα σεβαστω την απόφασή σου...Φιλιά!
καλησπερα στεναχωριεσ σκοτουρεσ αστακαλησπερα.τι χαμπαρια?
Γιατί εκπλήσσομαι πάντα με αυτό το ίδρυμα ????????????????
ναι
Τι μας κάνει άραγε????
ναι
Γνωρίζει κανείς?
ναι
Τι λένε οι μύστες επ αυτού ?
ναι
Υπάρχει δήλωση κομμουνιστική?
ναι
θα στα πω ακομα μια φορα να το καταλαβεισ ναιΔεν είχες ψηφίσει στο δημοψήφισμα του Παπαδόπουλου..........................ναι
Και σου άφησε κατιτίς κατάλοιπο!ναι
καλησπερα.τι χαμπαρια?
Βγήκανε άπό τήν καρεκλα μουνόψειρες ????