καλημεεεεερα στα κοριτσακια μας.....ελειψα τοσο καιρο γτ στο να εισαι καλος στην δουλεια σου παρολο π ειμαι 19χρονων κ ειδικα σαν δοκιμος στν ελληνικο στρατο με διαλεκσαν για μια ασκηση π εγινε στο κοσοβο κ γυρισα χθες κουκλιτσα αντζελα.....καταρχας να σου ευχηθω τα περαστικα μου για το ατυχηματακι π ειχες κ ελπιζω να εγινες καλα κ να εφυγαν αυτες οι γρατσουνιες απο τ σωματακι σου.... :- :-
θελω να σ πω πολλα μπραβο για την πρωτοποριακη ιδεα με το τηλ να εισαι σιγουρη πως θα σε παρω τηλ για ν σε ακουσω κ να με συμβουλεψεις καθως θα ειναι η 1η φορα σε στουντιο....μεσα στον ιουλιο ποτε θα εχεις υπηρεσια ξερεις????γιατι με αυτο τ καυτο σορτσακι κ το μελαμψο χρωματακι π εκανες εχω τραβιξει απο χθες ενα σωρο
....
]
αν κ το πουλεν μου θα ειναι η νικολ παρολο π ακουγοντε διαφορες αποψεις πιστευω οτι τα σπαει η νικολ κ ειδικα με το σορτς.....
.....
Υ.Γ αντζελα βγαλε κ αλλες φωτο με καυτα σορτσακια κ πεδιλακια καθως ειναι τ φετιχ μ κ αν μπορεσεις πεισε κ την νικολ ν βγαλει κ αλλες......
Υ.Γ1 τελικα αδεια κ ελληνικος στρατος ειναι δυο εννοιες αντιθετες αλλα θα προσαπθησω να κατεβω κ επιτελους να σας επισκεφθω.....
Υ.Γ2 τα χαιρετισματα μου στον τερρο κ του ευχομαι καλες δουλειες κ καλα ταξιδακια κ τ χαιρετισματα μ στν οσι.....
ΝΙΚΟΛ ΕΙΣΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΜΟΥ...ΝΙΚΟΛ ΖΩ ΜΕ ΣΟΡΤΣΑΚΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ....