Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
αυτό όμως που έπρεπε να κάνει ο φίλος πρωτίστως θα ήταν αφού η Αντζελα ήταν στο μαγαζί, να απευθυνθεί κατευθείαν σε αυτή. Γιατί συγνώμη κιολας αλλα δε μπορούμε να μην υποθέσουμε ότι προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπωσεις κάποιος έτσι....
Εγω φιλε μου δεν ειδα την Αντζελα. Ηταν η κυρια της υποδοχης στην κουζινα και η κοπελα. αν την εβλεπα σιγουρα θα μιλαγα.

Τωρα αντυπωσεις δεν εχω καμια ορεξη να δημιουργησω. 4 το πρωι ειχα αλλα πραγματα να σκεφτω... δεν εχουμε ολοι την ιδια ορεξη.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Το προβλημα ηταν (και δεν ειπα οτι η κοπελα ηταν αγενης) οτι ηταν παρα μα παρα πολυ τυπικη και απαθης. Σου εδινε την εντυπωση οτι εκανε αγγαρεια.
καταλαβαινω οτι ηταν αργα και ηταν κουρασμενη αλλα αυτο δεν ειναι δικαιολογια.
ολα τα υπολοιπα κοριτσια που εχω επισκεφθει ηταν πολυ καλα.
αλλα η επισκεψη αυτη ηταν καλυτερο να μην ειχε γινει

Πέρασα πριν απο λιγο απ οτο σπιτι και ειπα να μπω γιατι ηταν η Νικολ που ειχα διαβασει σχετικα καλες κριτικες.

Μαγκες, χωρις υπερβολη ηταν η χειροτερη επισκεψη που εχω κανει ποτε σε σπιτι τα τελευταια 5 χρονια (και κανω συχνα!) Η ωρα 3:30 και ειμασταν μονοι. Η τσατσα με το που με βλεπει αρχιζει το τροπαριο βαριεστημενα και μολις κανω να μπω σκαει ελαφρο χαμογελο. μολις ομως κανω και βγαζω 40€ για το απλο βγαζει μια ξυνιλα και λεει" Αααα 40 εεε? το απλο δηλαδη?" Ναι μωρη χαμ...ρα το απλο γιατι??? σου παει λιγο? η μετα τις 12 εχεις διπλη ταριφα?
Τεσπα δινω τοπο στην οργη και μπαινω. Επειδη ηταν ερημια βλεπω το ρολοι για να δω ποση ωρα θα κανει να ερθει η κοπελα. η αληθεια ειναι οτι ηρθε σε 3 λεπτα. Η διαθεση απο την αρχη την μαζευαμε απο το πατωμα. πες γιατι ηταν αργα, πες γιατι ηταν και το πρωι δεν ξερω ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!!! δινω τα λεφτα μου, αυτη διαλεξε αυτη τη δουλεια, να την κανει καλα. η εστω να υποκρινεται οτι περναει καλα. οταν τα παιρνει ειναι καλα? και βγαζει σε 1 μηνα οσα βγαζω εγω και πολλοι αλλοι σε 4?
Λεω τεσπα και παλι και παω να πιασω λιγο για να ξυπνησει και ο Παντελης.
Μηηηη... λεει. οχι δαχτυλα Που??? στο κωλομαγουλο οχι??? αν ειναι δυνατον!!!
η μονη ατακα που ελεγε συνεχεια ηταν " αχχχχχχχχχ... αχχχχχχχχχχχχ... αχχχχχχχχχχ..."μιλαμε με καυλωσε οχι αστεια!!!
πιπα χειροτερη και απο playmobil και αμεσως την γυρνω στα 4 μπας και ρεφαρω την χασουρα.
Παιδες, η κρεμα ξεχυλιζε απο το μουνι της!!!!!
ΧΑΛΙΑ!!!!
καλυτερα μαλακια να εκανα και να με κοιταζε!!!
στα 6 λεπτα ειχε φυγει χωρις καν να ντυθει!!!
αφου ο τελευταιος διαλογος στο δωματιο ηταν:
- ενταξει αγαπη μου? (Νικολ)
- Γεια... (εγω) για να μην της ριξω παναγια!!

Δεν ξαναπαταω ουτε που να μου το χαριζανε το 40αρικο.

Μαυρο στις αρπαχτρες. να ξεροσταλλαξουν!

Καλημερα
Tελικα εισαι αυτος που καταλάβα................
ωραιο παιδι με πρασινα παπουτσια και κιτρινα κορδόνια
και λιγο μεθυσμενος πραγμα που παραδεχτηκες και στη κοπέλα
στο μαγαζι ειμουνα οποτε εχω τη δικη μου αποψη
καταρχην το πως σου μιλησε η υπηρεσια το ακουσα με τα ιδια μου τα αφτια, ηταν αψογη μαζι σου, σου μιλησε με το καλυτερο τροπο , μεχρι και για τα παπουτσια σου εκανε κοπλιμεντο, τωρα πως βγαζεις εσυ το συμπερασμα το οτι ειναι για ξυλο πραγματικα μονο εσυ το ξερεις.
Απο τι στιγμη μαλιστα που ειμαι και εγω στο μαγαζι η υπηρεσια ειναι ακομα πιο ευγενικη
Αυτο που λες επισης οτι η υπηρεσια ''στραβωμουτσουνιασε'' επειδη εδωσες 40 πραγματικα δεν στεκει, ειτε περασεις με 40 ειτε με 60 ειτε με 90 το ιδιο κερδος θα εχει η υπηρεσια οποτε γιαυτην δεν αλλαζει κατι.
Το οτι η κοπέλα ηταν τυπικη..........οταν μπαινει στο δωματιο και σε βλέπει σε κατασταση αποσυνθεσης, (ουτε μιλουσες ουτε κουνουσες) και της δικιολογησε κιολας οτι εισαι μεθυσμενος τι θελεις δηλ να σου κανει?
Αυτο που λες για το δαχτυλο δεν στεκει και ξερεις πολυ καλα οτι δεν εγινε ετσι, πισω προσπαθησες να της το βαλεις της κοπέλας και πολυ καλα εκανε και στο αρνηθηκε, και εγω το ιδιο θα εκανα.
Τα 6 λπετα που λες οτι ησουν με τη κοπέλα πως τα μετρησες ματια μου? γιατι μαλλον το ρολοι σου καπου χανει αφου κανα 15αρτο εισουνα μαζι της.
Οσο για τα καθαριοτητα που εβαλες...........4 τι να πω? Φανταζομαι η κατοικια σου αξιζει για 10?
Τι να πω?
Θα σου πω μονο αυτο , το μαγαζι ηταν που ηταν πεντακαθαρο τον τελευταιο μηνα πραγματικα λάμπει.
Εχει συσταθει μια επιτροπη του υγειονομικου η οποια ελεγχει τα σπιτια και προσφατα ελενξε και το δικο μου το οποια βρηκε αψεγαδιαστο
Πριν καθε βαρδια οι υπηρεσιες καθαριζουνε, αλλαζουνε σεντονια, μεχρι και τις πετσετες που δινουμε για το ντουζ ειναι σφραγισμενες αεροστεγως και αποστειρωμενες.
Υπαρχει απολυμανση στα δωματια ιδια με αυτη στα νοσοκομεια πραγματα που δεν θα τα δεις πουθενα αλλου.
Το να πεις μωρο μου οτι δεν σου αρεσε μια κοπέλα το βρισκω πολυ λογικο στατιστικα να το δεις δεν μπορει απ τα 20 ατομα που παιρνει μια κοπέλα να την βρισκουνε ολοι μαζι της αλλα το να λες ουσιαστικα οτι το μαγαζι δεν ειναι καθαρο ειναι εκτος τοπου και πραγματικοτητας.
Την επομενη φορα ματια μου που θα πας σε καποιο παντως αναλογο μαγαζι σεβασου πρωτα εσυ ο ιδιος τα χρηματα σου και κοιτα να πας ξεμεθυστος και ασε την κοπέλα να τα σεβαστει και αυτη μετα με τη σειρα της ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775

Πέρασα πριν απο λιγο απ οτο σπιτι και ειπα να μπω γιατι ηταν η Νικολ που ειχα διαβασει σχετικα καλες κριτικες.

Μαγκες, χωρις υπερβολη ηταν η χειροτερη επισκεψη που εχω κανει ποτε σε σπιτι τα τελευταια 5 χρονια (και κανω συχνα!) Η ωρα 3:30 και ειμασταν μονοι. Η τσατσα με το που με βλεπει αρχιζει το τροπαριο βαριεστημενα και μολις κανω να μπω σκαει ελαφρο χαμογελο. μολις ομως κανω και βγαζω 40€ για το απλο βγαζει μια ξυνιλα και λεει" Αααα 40 εεε? το απλο δηλαδη?" Ναι μωρη χαμ...ρα το απλο γιατι??? σου παει λιγο? η μετα τις 12 εχεις διπλη ταριφα?
Τεσπα δινω τοπο στην οργη και μπαινω. Επειδη ηταν ερημια βλεπω το ρολοι για να δω ποση ωρα θα κανει να ερθει η κοπελα. η αληθεια ειναι οτι ηρθε σε 3 λεπτα. Η διαθεση απο την αρχη την μαζευαμε απο το πατωμα. πες γιατι ηταν αργα, πες γιατι ηταν και το πρωι δεν ξερω ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!!! δινω τα λεφτα μου, αυτη διαλεξε αυτη τη δουλεια, να την κανει καλα. η εστω να υποκρινεται οτι περναει καλα. οταν τα παιρνει ειναι καλα? και βγαζει σε 1 μηνα οσα βγαζω εγω και πολλοι αλλοι σε 4?
Λεω τεσπα και παλι και παω να πιασω λιγο για να ξυπνησει και ο Παντελης.
Μηηηη... λεει. οχι δαχτυλα Που??? στο κωλομαγουλο οχι??? αν ειναι δυνατον!!!
η μονη ατακα που ελεγε συνεχεια ηταν " αχχχχχχχχχ... αχχχχχχχχχχχχ... αχχχχχχχχχχ..."μιλαμε με καυλωσε οχι αστεια!!!
πιπα χειροτερη και απο playmobil και αμεσως την γυρνω στα 4 μπας και ρεφαρω την χασουρα.
Παιδες, η κρεμα ξεχυλιζε απο το μουνι της!!!!!
ΧΑΛΙΑ!!!!
καλυτερα μαλακια να εκανα και να με κοιταζε!!!
στα 6 λεπτα ειχε φυγει χωρις καν να ντυθει!!!
αφου ο τελευταιος διαλογος στο δωματιο ηταν:
- ενταξει αγαπη μου? (Νικολ)
- Γεια... (εγω) για να μην της ριξω παναγια!!

Δεν ξαναπαταω ουτε που να μου το χαριζανε το 40αρικο.

Μαυρο στις αρπαχτρες. να ξεροσταλλαξουν!

Καλημερα
Tελικα εισαι αυτος που καταλάβα................
ωραιο παιδι με πρασινα παπουτσια και κιτρινα κορδόνια
και λιγο μεθυσμενος πραγμα που παραδεχτηκες και στη κοπέλα
στο μαγαζι ειμουνα οποτε εχω τη δικη μου αποψη
καταρχην το πως σου μιλησε η υπηρεσια το ακουσα με τα ιδια μου τα αφτια, ηταν αψογη μαζι σου, σου μιλησε με το καλυτερο τροπο , μεχρι και για τα παπουτσια σου εκανε κοπλιμεντο, τωρα πως βγαζεις εσυ το συμπερασμα το οτι ειναι για ξυλο πραγματικα μονο εσυ το ξερεις.
Απο τι στιγμη μαλιστα που ειμαι και εγω στο μαγαζι η υπηρεσια ειναι ακομα πιο ευγενικη
Αυτο που λες επισης οτι η υπηρεσια ''στραβωμουτσουνιασε'' επειδη εδωσες 40 πραγματικα δεν στεκει, ειτε περασεις με 40 ειτε με 60 ειτε με 90 το ιδιο κερδος θα εχει η υπηρεσια οποτε γιαυτην δεν αλλαζει κατι.
Το οτι η κοπέλα ηταν τυπικη..........οταν μπαινει στο δωματιο και σε βλέπει σε κατασταση αποσυνθεσης, (ουτε μιλουσες ουτε κουνουσες) και της δικιολογησε κιολας οτι εισαι μεθυσμενος τι θελεις δηλ να σου κανει?
Αυτο που λες για το δαχτυλο δεν στεκει και ξερεις πολυ καλα οτι δεν εγινε ετσι, πισω προσπαθησες να της το βαλεις της κοπέλας και πολυ καλα εκανε και στο αρνηθηκε, και εγω το ιδιο θα εκανα.
Τα 6 λπετα που λες οτι ησουν με τη κοπέλα πως τα μετρησες ματια μου? γιατι μαλλον το ρολοι σου καπου χανει αφου κανα 15αρτο εισουνα μαζι της.
Οσο για τα καθαριοτητα που εβαλες...........4 τι να πω? Φανταζομαι η κατοικια σου αξιζει για 10?
Τι να πω?
Θα σου πω μονο αυτο , το μαγαζι ηταν που ηταν πεντακαθαρο τον τελευταιο μηνα πραγματικα λάμπει.
Εχει συσταθει μια επιτροπη του υγειονομικου η οποια ελεγχει τα σπιτια και προσφατα ελενξε και το δικο μου το οποια βρηκε αψεγαδιαστο
Πριν καθε βαρδια οι υπηρεσιες καθαριζουνε, αλλαζουνε σεντονια, μεχρι και τις πετσετες που δινουμε για το ντουζ ειναι σφραγισμενες αεροστεγως και αποστειρωμενες.
Υπαρχει απολυμανση στα δωματια ιδια με αυτη στα νοσοκομεια πραγματα που δεν θα τα δεις πουθενα αλλου.
Το να πεις μωρο μου οτι δεν σου αρεσε μια κοπέλα το βρισκω πολυ λογικο στατιστικα να το δεις δεν μπορει απ τα 20 ατομα που παιρνει μια κοπέλα να την βρισκουνε ολοι μαζι της αλλα το να λες ουσιαστικα οτι το μαγαζι δεν ειναι καθαρο ειναι εκτος τοπου και πραγματικοτητας.
Την επομενη φορα ματια μου που θα πας σε καποιο παντως αναλογο μαγαζι σεβασου πρωτα εσυ ο ιδιος τα χρηματα σου και κοιτα να πας ξεμεθυστος και ασε την κοπέλα να τα σεβαστει και αυτη μετα με τη σειρα της ;)

Δεν θελω να μπω σε αντιπαραθεση μαζι σου Αντζελα, αλλα οταν λες πραγματα που δεν στεκουν δεν μπορω.

Καταρχην:
1. Δεν ξερω εαν θυμασαι καλα η απλως προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις αλλα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ!!!! Δεν εχω πρασινα παπουτσια με μπλε κορδονια και ουτε μεθυσμενος ημουνα!! Αποδειξη??? 35 λεπτα μετα την επισκεψη γυρισα και εγραψα κριτικη!!! Αν μπορεις εσυ μεθυσμενη λιωμα οπως λες οτι δηθεν ημουνα, που δεν κουνιομουνα στο κρεβατι (αληθεια που το ξερεις??? Μηπως εχεις καμερα και βλεπεις τους πελατες????) να γυριζεις σπιτι και να γραφεις κριτικη... τι να πω!! εγω δεν θα μπορουσα. Ημουνα μια χαρα χωρις να εχω πιει ουτε σταγονα. Αρα 1ο λαθος.

2. Εαν ησουνα και εσυ στο σπιτι (πραγμα που δεν ειδα οταν ανοιξε η κουρτινα της κουζινας) και λες ολα αυτα... μαλλον ισως ειχες πιει εσυ. Ο διαλογος ειναι περα για περα φανταστικος που παραθετεις!!! Αφου ακουσες και κομπλιμεντο για παπουτσια που δεν φοραγα εισαι ΘΕΑ!!!

3. Τωρα το κατα ποσο μια κοπελα ή μια τσατσα στραβομουτσοθνιαζει οταν καποιος (και δη 3 τα ξημερωματα) παιρνει μονο το απλο προγραμμα, το αφηνω στην κριση των υπολοιπων να μας πουν εαν κανω λαθος ή οχι. Εαν λες οτι τι 40 τι 60 τι 80 τι 90 ολα τα ιδια ειναι για εσας... σορυ αλλα δεν ειμαι χθεσινος ουτε 25 χρονων. Ξερω και εχω δει πολλα.

4. Για το μαγαζι σου ΔΕΝ ειπα τιποτα!! ειναι πεντακαθαρο και οτως εχεις δικιο. αλλα δεν ειπα το αντιθετο! αρα μην προκαταλαμβανεις καταστασεις! Πες μου που ανεφερα το μαγαζι ( η καλυτερα διαβασε ακριβως τι ειπα.) το 4 το αβαλα για τον χωρο. τωρα επειδη λεει χωρος / καθαριοτητα αν το πηρες ετσι μπορω να σου ζητησω συγνωμη (αλλα μονο για αυτο)

5. Τα λεπτα τα ειδα οπως ειδες στην κριτικη μου γιατι ειμασταν μονοι στο σπιτι χωρις αλλους στο σαλονι και μπορω να καταλαβω οταν δω την ωρα ποση περασε. το ρολοι μου μια χαρα παει.

6. Τελος, και μονο η σταση σου να υποστηριξεις τις κοπελες σου (που ειναι καθολα φυσικη και την αποδεχομαι πληρως) δειχνει σωστη επαγγελματια και σου βγαζω το καπελο. Αλλα να προσπαθεις να μου την πεις για πραγματα που δεν εγιναν ή για διαλογους που δεν ελαβαν χωρα ώστε να καλυψεις την χαλια διαθεση της κοπελας σε εκθετει.
Μπορεις παντα βεβαια να πεις οτι συγνωμη σε μπερδεψα με αλλον.

Τα συμπερασματα δικα σας.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Δεν θελω να μπω σε αντιπαραθεση μαζι σου Αντζελα, αλλα οταν λες πραγματα που δεν στεκουν δεν μπορω.

Καταρχην:
1. Δεν ξερω εαν θυμασαι καλα η απλως προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις αλλα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ!!!! Δεν εχω πρασινα παπουτσια με μπλε κορδονια και ουτε μεθυσμενος ημουνα!! Αποδειξη??? 35 λεπτα μετα την επισκεψη γυρισα και εγραψα κριτικη!!! Αν μπορεις εσυ μεθυσμενη λιωμα οπως λες οτι δηθεν ημουνα, που δεν κουνιομουνα στο κρεβατι (αληθεια που το ξερεις??? Μηπως εχεις καμερα και βλεπεις τους πελατες????) να γυριζεις σπιτι και να γραφεις κριτικη... τι να πω!! εγω δεν θα μπορουσα. Ημουνα μια χαρα χωρις να εχω πιει ουτε σταγονα. Αρα 1ο λαθος.

2. Εαν ησουνα και εσυ στο σπιτι (πραγμα που δεν ειδα οταν ανοιξε η κουρτινα της κουζινας) και λες ολα αυτα... μαλλον ισως ειχες πιει εσυ. Ο διαλογος ειναι περα για περα φανταστικος που παραθετεις!!! Αφου ακουσες και κομπλιμεντο για παπουτσια που δεν φοραγα εισαι ΘΕΑ!!!

3. Τωρα το κατα ποσο μια κοπελα ή μια τσατσα στραβομουτσοθνιαζει οταν καποιος (και δη 3 τα ξημερωματα) παιρνει μονο το απλο προγραμμα, το αφηνω στην κριση των υπολοιπων να μας πουν εαν κανω λαθος ή οχι. Εαν λες οτι τι 40 τι 60 τι 80 τι 90 ολα τα ιδια ειναι για εσας... σορυ αλλα δεν ειμαι χθεσινος ουτε 25 χρονων. Ξερω και εχω δει πολλα.

4. Για το μαγαζι σου ΔΕΝ ειπα τιποτα!! ειναι πεντακαθαρο και οτως εχεις δικιο. αλλα δεν ειπα το αντιθετο! αρα μην προκαταλαμβανεις καταστασεις! Πες μου που ανεφερα το μαγαζι ( η καλυτερα διαβασε ακριβως τι ειπα.) το 4 το αβαλα για τον χωρο. τωρα επειδη λεει χωρος / καθαριοτητα αν το πηρες ετσι μπορω να σου ζητησω συγνωμη (αλλα μονο για αυτο)

5. Τα λεπτα τα ειδα οπως ειδες στην κριτικη μου γιατι ειμασταν μονοι στο σπιτι χωρις αλλους στο σαλονι και μπορω να καταλαβω οταν δω την ωρα ποση περασε. το ρολοι μου μια χαρα παει.

6. Τελος, και μονο η σταση σου να υποστηριξεις τις κοπελες σου (που ειναι καθολα φυσικη και την αποδεχομαι πληρως) δειχνει σωστη επαγγελματια και σου βγαζω το καπελο. Αλλα να προσπαθεις να μου την πεις για πραγματα που δεν εγιναν ή για διαλογους που δεν ελαβαν χωρα ώστε να καλυψεις την χαλια διαθεση της κοπελας σε εκθετει.
Μπορεις παντα βεβαια να πεις οτι συγνωμη σε μπερδεψα με αλλον.

Τα συμπερασματα δικα σας.

ψηλος αδυνατος γυρο στα 25 δεν εισαι ματια μου?
μπλε παπουτσια δεν φορουσες με κορδονια που φοσφοριζανε στο μπλακ λαιτ?
3 και 30 δεν ηρθες?
δεν ζητησες να περασεις και με 25 ευρω?
γιατι δεν νομιζω οτι ειμαι τρελη...

πολλα πολλα φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
ψηλος αδυνατος γυρο στα 25 δεν εισαι ματια μου?
μπλε παπουτσια δεν φορουσες με κορδονια που φοσφοριζανε στο μπλακ λαιτ?
3 και 30 δεν ηρθες?
δεν ζητησες να περασεις και με 25 ευρω?
γιατι δεν νομιζω οτι ειμαι τρελη...

πολλα πολλα φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:
Τρελη δεν εισαι (ελπιζω) αλλα και παλι ΟΧΙ!!
μπορει να ηρθε λιγο πριν η λιγο μετα απο μενα αυτος που λες αλλα
δεν ειμαι ουτε πολυ ψηλος και ουτε πολυ αδυνατος... και φοραγα βερμουδα και δερματινα παπουτσια.. και ειμαι πανω απο 30

κατι αλλο? αφου παιζουμε το παιχνιδι με τις ερωτησεις?

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Τρελη δεν εισαι (ελπιζω) αλλα και παλι ΟΧΙ!!
μπορει να ηρθε λιγο πριν η λιγο μετα απο μενα αυτος που λες αλλα
δεν ειμαι ουτε πολυ ψηλος και ουτε πολυ αδυνατος... και φοραγα βερμουδα και δερματινα παπουτσια.. και ειμαι πανω απο 30

κατι αλλο? αφου παιζουμε το παιχνιδι με τις ερωτησεις?

οχι τις τελιωσα τις ερωτησεις ματια μου
απλα σε περασα για καποιον αλλο.
απο κει και περα επαναλαμβανω, ουτε 6 λεπτα εκατσες στο δωματιο ουτε η υπηρεσια σου φερθηκε ασχημα και ουτε εφυγες κανοντας καποιο παραπονο ή οτιδηποτε αλλα ουτε και στην κοπέλα ειπες και κατι :-
Το να μην ταιριαξες με την κοπέλα ειναι λογικο, αλοιμονο αν αρεσε σε ολους απλα αν εισαι και πανω απο 30 χρονων οπως λες το να ριξεις ξυλο στην τσατσα οπως λες ή να ριξεις παναγια στην κοπέλα επειδη δεν σε εγλυψε καλα ή ειχε κρεμα λυπαμαι αλλα δεν συμβαδιζει με την ηλικια σου :-
Χανεις ουσιαστικα το δικιο σου(αν εχεις) δεν το καταλαβαινεις?
Δε ξερω τι απαιτησεις εχεις ή μπορει να εχεις γενικα απο μια κοπέλα που κανει αυτη τη δουλεια αλλα ειναι ξερεις μια δουλεια και τιποτα περισσοτερο.
Παντως για το μαγαζι μου αλλα και τη Νικολ, η αρνητικη διαφιμιση ειναι πολλες φορες καλυτερη και απο την ιδια την διαφιμιση ;)

πολλα φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
οχι τις τελιωσα τις ερωτησεις ματια μου
απλα σε περασα για καποιον αλλο.
απο κει και περα επαναλαμβανω, ουτε 6 λεπτα εκατσες στο δωματιο ουτε η υπηρεσια σου φερθηκε ασχημα και ουτε εφυγες κανοντας καποιο παραπονο ή οτιδηποτε αλλα ουτε και στην κοπέλα ειπες και κατι :-
Το να μην ταιριαξες με την κοπέλα ειναι λογικο, αλοιμονο αν αρεσε σε ολους απλα αν εισαι και πανω απο 30 χρονων οπως λες το να ριξεις ξυλο στην τσατσα οπως λες ή να ριξεις παναγια στην κοπέλα επειδη δεν σε εγλυψε καλα ή ειχε κρεμα λυπαμαι αλλα δεν συμβαδιζει με την ηλικια σου :-
Χανεις ουσιαστικα το δικιο σου(αν εχεις) δεν το καταλαβαινεις?
Δε ξερω τι απαιτησεις εχεις ή μπορει να εχεις γενικα απο μια κοπέλα που κανει αυτη τη δουλεια αλλα ειναι ξερεις μια δουλεια και τιποτα περισσοτερο.
Παντως για το μαγαζι μου αλλα και τη Νικολ, η αρνητικη διαφιμιση ειναι πολλες φορες καλυτερη και απο την ιδια την διαφιμιση ;)

Το δικιο το εχει παντα ο πελατης οπως θα επρεπε να ξερεις απο την στιγμη μαλιστα που στην κοπελα φερθηκα αψογα δεν το χανω λεγοντας τι συνεβη. Απλη παραθεση των γεγονοτων κανω και δεν προσπαθω ουτε με ενδιαφερει να πεισω κανεναν. Τωρα τι σκεψεις εκανα ειναι αλλο... και τι λες εσυ που μιλας σαν να ησουνα και παρουσα... τι να πω!

Και για να τελειωνουμε το θεμα εδω γιατι πολυ ασχοληθηκα, το ποσο εκατσα μονο αν ησουνα μαζι μου θα μπορουσες να εκφερεις αποψη. Ή αν εβλεπες απο καπου αλλου με αλλο τροπο (το οποιο δεν το διεψευσες...), ας ειναι...
Μπορει και καποιος να πει " Δεν ηξερες που πηγαινες αγορι μου???" και θα ειχε και δικιο...

Τωρα για την διαφημιση που λες... Ναι συμφωνω και η αρνητικη διαφημιση ειναι διαφημιση, αλλα αν τελικα δεν υπαρχει ουσια απο πισω... ξερεις και ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος. Οποτε εγω η οποιος αλλος εδω μεσα δεν προκειται να βγουμε χαμενοι... υπαρχουν απειρες λυσεις.
Η σθεναροτητα και ο τροπος με τον οποιο προσπαθεις να καλυψεις τα ρπαγματα ...λενε πολλα ...τουλαχιστον σε μενα και σε πολλους αλλους εδω μεσα.

Ειδωμεν. Να σαι καλα και παντα τετοια

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Το δικιο το εχει παντα ο πελατης οπως θα επρεπε να ξερεις απο την στιγμη μαλιστα που στην κοπελα φερθηκα αψογα δεν το χανω λεγοντας τι συνεβη. Απλη παραθεση των γεγονοτων κανω και δεν προσπαθω ουτε με ενδιαφερει να πεισω κανεναν. Τωρα τι σκεψεις εκανα ειναι αλλο... και τι λες εσυ που μιλας σαν να ησουνα και παρουσα... τι να πω!

Και για να τελειωνουμε το θεμα εδω γιατι πολυ ασχοληθηκα, το ποσο εκατσα μονο αν ησουνα μαζι μου θα μπορουσες να εκφερεις αποψη. Ή αν εβλεπες απο καπου αλλου με αλλο τροπο (το οποιο δεν το διεψευσες...), ας ειναι...
Μπορει και καποιος να πει " Δεν ηξερες που πηγαινες αγορι μου???" και θα ειχε και δικιο...

Τωρα για την διαφημιση που λες... Ναι συμφωνω και η αρνητικη διαφημιση ειναι διαφημιση, αλλα αν τελικα δεν υπαρχει ουσια απο πισω... ξερεις και ο ανταγωνισμος ειναι μεγαλος. Οποτε εγω η οποιος αλλος εδω μεσα δεν προκειται να βγουμε χαμενοι... υπαρχουν απειρες λυσεις.
Η σθεναροτητα και ο τροπος με τον οποιο προσπαθεις να καλυψεις τα ρπαγματα ...λενε πολλα ...τουλαχιστον σε μενα και σε πολλους αλλους εδω μεσα.

Ειδωμεν. Να σαι καλα και παντα τετοια

τι να διαψευσω θεωριες επιστημονικης φαντασιας?
το ξερεις οτι αυτο που λες αν το εκανα ειναι ποινικη κατηγορια σε βαθμο κακουργηματος?
δηλ εχω ενα μαγαζι καθολα νομιμο και θα ρισκαρω τα παντα για να δω την αφεντια σου στο κρεβατι?
για ποιο λογο? τοσο πολυ μου λεπει το σεξ?

γιατι τωρα ειλικρινα νομιζεις ρε μαναρακι οτι θα βγω εγω ή η Νικόλ χαμένες?

τι να καλυψω δηλ? τα ανουσια πραγματα που ειπες?
οτι η τσατσα ειναι για ξυλο επειδη νομιζες οτι σε στραβοκοιταξε?
οτι θα εριχνες καμια παναγια στη κοπέλα επειδη σε εγλυψε οπως λες playmobil?
τι λες ρε αγορι μου τη μαγκεια σου κοιτα να τη δειχνεις σε κανεναν ανταξιο σου και οχι στις γυναικες ποσο μαλλον πισω απο ενα πληκτρολογιο
και οχι τιποτα αλλο εισαι και 30 χρονων, εχεις ιδεα τι ετσι αντρας 30 χρονων?

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
τι να διαψευσω θεωριες επιστημονικης φαντασιας?
το ξερεις οτι αυτο που λες αν το εκανα ειναι ποινικη κατηγορια σε βαθμο κακουργηματος?
δηλ εχω ενα μαγαζι καθολα νομιμο και θα ρισκαρω τα παντα για να δω την αφεντια σου στο κρεβατι?
για ποιο λογο? τοσο πολυ μου λεπει το σεξ?

γιατι τωρα ειλικρινα νομιζεις ρε μαναρακι οτι θα βγω εγω ή η Νικόλ χαμένες?

τι να καλυψω δηλ? τα ανουσια πραγματα που ειπες?
οτι η τσατσα ειναι για ξυλο επειδη νομιζες οτι σε στραβοκοιταξε?
οτι θα εριχνες καμια παναγια στη κοπέλα επειδη σε εγλυψε οπως λες playmobil?
τι λες ρε αγορι μου τη μαγκεια σου κοιτα να τη δειχνεις σε κανεναν ανταξιο σου και οχι στις γυναικες ποσο μαλλον πισω απο ενα πληκτρολογιο
και οχι τιποτα αλλο εισαι και 30 χρονων, εχεις ιδεα τι ετσι αντρας 30 χρονων?

Μου αρεσει που το συνεχιζεις... αληθεια σε κανω κεφι... επιβεβαιωνεις ολους τους κανονες...και τις παροιμιες...

Εγω το σταματαω ομως εδω, γιατι οντως η ηλικια μου και η μαγκια οπως την νομιζω και την οριζω εγω δεν μου επιτρεπει να κανω τιποτε αλλο... (ουτε σου εδωσα δειγματα μαγκιας πισω απο το πληκτρολογιο. Ουτε σε εβρισα ουτε αερολογησα).

Και για αλλη μια φορα εχεις δικιο... την μαγκια μου επρεπε και πρεπει να την δειχνω μονο σε ανταξιους μου που καταλαβαινουν και οταν εχω αδικο μου το δινουν να το καταλαβω με επιχειρηματα.

Νομιζω οτι δεν περιμενες τετοια συμπεριφορα απο καποιον 30 χρονων ετσι??
Εχω ιδεα τι σημαινει αντρας 30 χρονων... εσυ μαλλον θες ή θα σε βολευε να ημουνα απο τους ... αλλους 30αρηδες ... δεν πειραζει, ας ειναι μαλλον εχουμε διαφορετικη ιδεα του 30αρη.
η δικη σου δεν μου ταιριαζει η δικη μου δεν σου κανει.
Αρα τερμα οι μπιζνες μας.
Απο δω και περα σου αφηνω το πεδιο να πεις και να γραψεις οτι θελεις. νομιζω πολλα ειπαμε

tesla82

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Ιουν 2007
Κριτικές
14
Like
25
Πόντοι
1.997
η νικόλ είναι η ίδια που δουλεύει και Σπύρου Πάτση 40? (τώρα το πρόσεξα :) )

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
"το ξερεις οτι αυτο που λες αν το εκανα ειναι ποινικη κατηγορια σε βαθμο κακουργηματος?
δηλ εχω ενα μαγαζι καθολα νομιμο και θα ρισκαρω τα παντα για να δω την αφεντια σου στο κρεβατι?"

Γιατί έχω την εντύπωση ότι όλα τα μπουρδέλα έχουν κάμερες στα δωμάτια για λόγους ασφαλείας;

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Γιατί έχω την εντύπωση ότι όλα τα μπουρδέλα έχουν κάμερες στα δωμάτια για λόγους ασφαλείας;

οχι ματια μου γλυκα αυτο απαγορευτε :)
μονο στην εισοδο και στο σαλονι μπορεις να εχεις εφοσον ομως το εχεις δηλωσει στις αρχες και εχεις την απαιτουμενη αδεια ;) ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Αυριο Κυριακη

πρωι η Ευα :smitten:

απογευμα η Αντζελα :smitten:

βραδυ η Νικολ :smitten:

τωρα και μεχρι το πρωι η Νικολ :smitten:

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
οχι ματια μου γλυκα αυτο απαγορευτε :)
μονο στην εισοδο και στο σαλονι μπορεις να εχεις εφοσον ομως το εχεις δηλωσει στις αρχες και εχεις την απαιτουμενη αδεια ;) ;)

ok...

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Εφαγα Νικολ αποψε. Ωραιο κοριτσακι με κορμι φωτια.
Κουλουρακι σουπερ με 90 ευρω. ΠΟΛΥ ακριβο κατα τη γνωμη μου.
Ολα θετικα. Το μονο αρνητικο οτι στη πιπα με ποναγε αρκετα.
Επομενος στοχος: Αντζελα

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Εφαγα Νικολ αποψε. Ωραιο κοριτσακι με κορμι φωτια.
Κουλουρακι σουπερ με 90 ευρω. ΠΟΛΥ ακριβο κατα τη γνωμη μου.
Ολα θετικα. Το μονο αρνητικο οτι στη πιπα με ποναγε αρκετα.
Επομενος στοχος: Αντζελα

Xαιρομαι που περασες ομορφα ματια μου γλυκα
επρεπε να με ειχε ενημερωσει για την τιμη γιατι η κοπέλα ειναι πολυ συζητισιμη και δεν θα ειχε προβλημα αν περναγες και με 80.
next time ;)
Για το στοματικο της δεν πρεπει να εχεις αδικο, προσπαθω να τη διορθωσω οσο μπορω περισσοτερο, της τοπα και τωρα στο τηλ ;)
Μαρεσει που βαζεις και στοχους :cheesy: :cheesy: ;)

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
στις 2 τελευταίες κριτικες απο  SOUTZ και seducer σας κραξαν άσχημα...πως και ετσι?

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
στις 2 τελευταίες κριτικες απο  SOUTZ και seducer σας κραξαν άσχημα...πως και ετσι?

λογικο ειναι ματια μου αλοιμονο αν περνανε ολοι στο 100% με τις καλυτερες των εντυπωσεων.
ο seduser δε νομιζω να εκραξε ασχημα, μαλλον πολυ λογικα και του δινω  δικιο για ενα δικο μου λαθος (που ακομα δεν εχω προλαβει να το διωρθωσω :headbang:) και του ζητησα και συγνωμη. ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom