Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Καλημέρα μωρό. Επιτέλους έβαλες την Νανά Σάββατο απόγευμα, και έτσι μπορώ να έρθω να την δω. Να κάνω και εκείνο το μασάζ που ήθελα….. Και να λυθεί στην πράξη κάθε παρεξήγηση που δημιουργήθηκε από την τελευταία μου φορά. N.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλημέρα μωρό. Επιτέλους έβαλες την Νανά Σάββατο απόγευμα, και έτσι μπορώ να έρθω να την δω. Να κάνω και εκείνο το μασάζ που ήθελα….. Και να λυθεί στην πράξη κάθε παρεξήγηση που δημιουργήθηκε από την τελευταία μου φορά. N.

καλημερα μαναρι :cheesy:
ναι η Νανα ειναι αυτο το Σαββατο το απογευμα
για το μασαζ που σε ενδιαφερει ειναι απ τις καλυτερες μη πω η καλυτερη του μαγαζιου ;)

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μπου-Μπου, δούλευες σήμερα; Το είχα ξεχάσει και είχα σκοπό να περάσω στο σχόλασμα για να σου πώ ενα καλησπέρα! Δεν πειράζει, στο λέω μέσω του δικτίου!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μπου-Μπου, στο πρόγραμμα δεν βλέπω τις νέες κοπέλες Λίζα, Κλαούντια, Σουζάνα και Μελίνα! Είναι σε άδεια;

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Μπου-Μπου, δούλευες σήμερα; Το είχα ξεχάσει και είχα σκοπό να περάσω στο σχόλασμα για να σου πώ ενα καλησπέρα! Δεν πειράζει, στο λέω μέσω του δικτίου!!
Μπου-Μπου, στο πρόγραμμα δεν βλέπω τις νέες κοπέλες Λίζα, Κλαούντια, Σουζάνα και Μελίνα! Είναι σε άδεια;

καλησπερα ματια μου ;)
η κλαουντια δουλευει δευτερα-τριτη
η λιζα αυτη τη πεμπτη
η σουζανα την επομενη κυριακη και η μελινα θα αργησει λιγο ακομη ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Αυριο Πεμπτη

πρωι η Αλινα :smitten:

απογευμα η Κατερινα :smitten:

βραδυ η Λιζα :smitten:

τωρα και μεχρι το πρωι η Ευα :smitten:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Γεια σου Αντζελα! Σορρυ αλλά δεν μπόρεσα να έρθω!  ;)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
τι να κάνω βρε κοπελιά;;;;;
αφού κάθε φορά που τα βλέπω... τρελαίνομαι..... :cum:
και κυρίως όταν περιμένω στο δωμάτιο κι έρχεται η κοπέλα... αυτο το τακ τακ που κάνουν
τα τακουνάκια της ... πωπωω....  :cum: :cum: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :rockon:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
τι να κάνω βρε κοπελιά;;;;;
αφού κάθε φορά που τα βλέπω... τρελαίνομαι..... :cum:
και κυρίως όταν περιμένω στο δωμάτιο κι έρχεται η κοπέλα... αυτο το τακ τακ που κάνουν
τα τακουνάκια της ... πωπωω....  :cum: :cum: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :rockon:
πιστευω οτι μια γυναικα χωρις τακουνια χανει ολη την θυληκοτιτα της.....τα τακουνια μακρενουν τα ποδια,δινουν χαρη στην γυναικα,κουνιμα στο περπατιμα και πιστευω οτι και εμεις οι γυναικες δεν μπορουμε να ζησουμε χωρις αυτα... :)
και αν ειναι και μαυρα ψηλοτακουνα πεδιλα....ακομα καλυτερα μωρακι μου???;) ;)

καλησπερα και πολλα πολλα φιλια σε ολους :-* :-* :-*

μακια :smitten: :grouphug: :smitten:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Καλημέρα και από μένα όμορφη κοπελιά.

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
εγω παντως θα τιμησω κατερινα το απογευμα , και αυριο θα παω να την συνατισω και στην κατεχακι σαν μαργαριτα . . . εχουμε διημερο μεσα στα απιθανα στηθια της !!!!!!!!!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλημέρα και από μένα όμορφη κοπελιά.

τι κανεις ματακια μου γλυκα ;) ;)

εγω παντως θα τιμησω κατερινα το απογευμα , και αυριο θα παω να την συνατισω και στην κατεχακι σαν μαργαριτα . . . εχουμε διημερο μεσα στα απιθανα στηθια της !!!!!!!!!

σου ευχομαι να περασεις υπεροχα, η Κατερινα ειναι πολυ καλη σε αυτο που κανει και καλο παιδι :) ;)
νομιζω ομως οτι και στη κατεχακη δουλευει με το ιδιο ονομα και οχι Μαργαριτα... ;) ;)

πολλα πολλα φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
πιστευω οτι μια γυναικα χωρις τακουνια χανει ολη την θυληκοτιτα της.....τα τακουνια μακρενουν τα ποδια,δινουν χαρη στην γυναικα,κουνιμα στο περπατιμα και πιστευω οτι και εμεις οι γυναικες δεν μπορουμε να ζησουμε χωρις αυτα... :)

ναι αλλα Μπου-Μπου, μην ξεχνάς οτι πρέπει να ξέρει και η άλλη να περπατάει. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες ωραίες κοπέλες έχω δεί με τακούνι που περπατάνε σαν συγκαμένες και δυσκολευονται να σταθούν όρθιες!

Αλήθεια Μπου-Μπού, γιατι τα site πολλών στούντιο έχουν παρόμοιο format; Τα φτιάχνει ο ιδιος προγραμματιστής;

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
τι κανεις ματακια μου γλυκα ;) ;)

σου ευχομαι να περασεις υπεροχα, η Κατερινα ειναι πολυ καλη σε αυτο που κανει και καλο παιδι :) ;)
νομιζω ομως οτι και στη κατεχακη δουλευει με το ιδιο ονομα και οχι Μαργαριτα... ;) ;)

πολλα πολλα φιλια :smitten: :grouphug: :smitten:

περασα σημερα το απογευμα για να τιν δω απο κοντα , σαν πρωτη εικονα εχει κατι που λες ναι ? ή οχι ? , δεν ξερεις τι να κανεις. . .  , αλλα οταν κανεις focus στο στηθος ,  τοτε ολα ειναι ευκολα , . . . . . .  μπαινω μεσα και μετα παιδια sorry , αλλα δεν θυμαμαι τιποτα , ημουν αναμεσα σε δυο βουνα ..........κ α υ λ α αααααααααααααα

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
ναι αλλα Μπου-Μπου, μην ξεχνάς οτι πρέπει να ξέρει και η άλλη να περπατάει. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες ωραίες κοπέλες έχω δεί με τακούνι που περπατάνε σαν συγκαμένες και δυσκολευονται να σταθούν όρθιες!

Αλήθεια Μπου-Μπού, γιατι τα site πολλών στούντιο έχουν παρόμοιο format; Τα φτιάχνει ο ιδιος προγραμματιστής;

ναι σε αυτο εχεις δικιο ματια μου ;)
εγω το αποδιδω μαλλον στο οτι δεν φορανε τακουνια στην προσωπικη τους ζωη οποτε δεν εχουν και τον αερα στο να περπατησουν με τα τακουνια :-
ναι ματια μου ο ιδιος πρεπει να ειναι λογικα ;)

περασα σημερα το απογευμα για να τιν δω απο κοντα , σαν πρωτη εικονα εχει κατι που λες ναι ? ή οχι ? , δεν ξερεις τι να κανεις. . .  , αλλα οταν κανεις focus στο στηθος ,  τοτε ολα ειναι ευκολα , . . . . . .   μπαινω μεσα και μετα παιδια sorry , αλλα δεν θυμαμαι τιποτα , ημουν αναμεσα σε δυο βουνα ..........κ α υ λ α αααααααααααααα

χαιρομαι που τα περασες ομορφα ματια μου,
η Κατερινα ειναι πολυ καλη κοπέλα ;)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057

γι αυτό σε λατρεύω ρε κοπελιά.....  :thumbsup: :thumbsup: :smitten: :smitten:

όπως λες.. κι αν είναι και μαύρα..... :bigdick: :bigdick: :rockon:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
περασα σημερα το απογευμα για να τιν δω απο κοντα , σαν πρωτη εικονα εχει κατι που λες ναι ? ή οχι ? , δεν ξερεις τι να κανεις. . .  , αλλα οταν κανεις focus στο στηθος ,  τοτε ολα ειναι ευκολα , . . . . . .  μπαινω μεσα και μετα παιδια sorry , αλλα δεν θυμαμαι τιποτα , ημουν αναμεσα σε δυο βουνα ..........κ α υ λ α αααααααααααααα

:2funny: :2funny:... φίλε μου... κάτι ανάλογο έπαθα κι εγώ....

να φαντασστείς πως ασχοήθηκα πειρσσότερο με το στήθος της παρά με τα τακούνια της.... :tits: :tits:

Frendy

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
7
Like
6
Πόντοι
0
Άντζελα το πρόγραμμα κάθε Παρασκευής και Σαββάτου παραμένει το ίδιο; Για παράδειγμα η Νάνσυ δουλεύει πάντα κάθε Παρασκευή πρωί και η Νανά κάθε Σάββατο απόγευμα; Ρωτάω γιατί το επόμενο Παρασκευοσαββατοκύριακο θα είμαι Αθήνα και θα ήθελα να τις ξαναεπισκεφτώ.... Ξέρεις εσύ γιατί...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom