lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
κοιταω...αλλα κ συ με φτυνεις!Ρε λαγε αφου βλεπεις οτι το κοριτσι δε σε θελει, σε ειρωνευεται και σε φτυνει συνεχως!
Γιατι δεν κοιτας αλλου;
κοιταω...αλλα κ συ με φτυνεις!Ρε λαγε αφου βλεπεις οτι το κοριτσι δε σε θελει, σε ειρωνευεται και σε φτυνει συνεχως!
Γιατι δεν κοιτας αλλου;
ορέστη μη μου πειράζεις τον λαγό okΡε λαγε αφου βλεπεις οτι το κοριτσι δε σε θελει, σε ειρωνευεται και σε φτυνει συνεχως!
Γιατι δεν κοιτας αλλου;
κοιταω...αλλα κ συ με φτυνεις!
γιασου" κύριε όσιε: τι μου κάνετε? πως τα περνάτε? τώρα δεν νομίζω να ιδρώνεις με τέτοιο κρύο ε :-* :-*
Καλησπέρα και από μένα σε όλους και πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλα ειμαι ομορφη... ;)καλησπέρα όμορφο αγόρι μου τι κανεις πως είσαι,, :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ορέστη μη μου πειράζεις τον λαγό ok
καλησπέρα στο πιο γλυκό μωρό τι κανεις όλα καλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλησπέρααααααααααααααααααααααααααααα
καλησπέρα στο πιο γλυκό μωρό τι κανεις όλα καλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αχ μωρο μου! Θα σου κανω ενα μασαζ οταν βρεθουμε...ορέστη μη μου πειράζεις τον λαγό ok
πωσ ηρεμησαμε ολοι τι απλα που ειναι τα πραγματα.....μπραβο κοριτσια
αχ μωρο μου! Θα σου κανω ενα μασαζ οταν βρεθουμε...
ΚΑΥΛΙΑΑΑΑΡΗΗΗ ΜΟΥ!οντως οταν μπαινουν τα κοριτσια, ολοι ηρεμουμε!
οταν ειμαστε μονο μαντραχαλοι, γινεται χαμος!
βεβαια εμεις εδω γενικα ηρεμοι ειμαστε, κι αν δεν ειμαστε, ριχνουμε και κανα ερωτολογο με τον λαγονησιαν και ηρεμουμε.
a μωρό μου αυτόν τον θέλω οπωσδήποτε που θα μου κανεις μασαζαχ μωρο μου! Θα σου κανω ενα μασαζ οταν βρεθουμε...
γιατι σου αρεσουν τα ερωτολογα μου!οι αντρες δεν κανουνε μονο μασαζ αγορι μου! μα επιτελους, παρε το παραδειγμα απο μενα!
απορω γιατι σε κανω ακομα παρεα!
ΚΑΥΛΙΑΑΑΑΡΗΗΗ ΜΟΥ!
παντου θα σου κανω! Απο την κορυφη μεχρι τα νυχια!a μωρό μου αυτόν τον θέλω οπωσδήποτε που θα μου κανεις μασαζ
A γουστάρω που μου το λες έτσιπαντου θα σου κανω! Απο την κορυφη μεχρι τα νυχια!
λοιπον λεγε. Ποτε θα βρεθουμε?A γουστάρω που μου το λες έτσι