TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
καλησπερα...σωστη σε βρισκω ;)καλησπερα.....
ειμαι αληθινη.....οπως θελω να ειναι και αλλοι γυρο μου.......... :-* :-* :-*
καλησπερα...σωστη σε βρισκω ;)καλησπερα.....
ευχαριστω για το τραγουδι....
αλλα και να σε γνωρισω ...
ποτε δεν βγαινω εξω με πελατες...
και αυτο ειναι αρχη μου....... ;)
για αυτο σε παω εγω, γιατι εχεις αρχες! οχι να μου λες οτι δε σε ξερω κιολας!
κατσε να σου αφιερωσω και γω κατι, αν και με του isideratou δε συγκρινεται:
θα τα σπασω ολα, να μην ξαναεχουμε παραμονα για την ωρα!
καλησπερα.....
ευχαριστω για το τραγουδι...... :-* :-* :-* :-*
ξερεις πολυ λιγα πραγματα για μενα........ :-* :-* :-*
αυτο το ξερουμε, πες μας και κατι καινουριο! ;)
νομιζεις... τουλαχιστον ξερω αρκετα για να σε εκτιμω απεριοριστα :-* :-* :-*
για να γνωρισεις καποιον πρεπει να εισαι συνεχεια μαζι του.....
υπαρχουν ανθρωποι που ειναι συνεχεια μαζι και δεν γνωριζουν ο ενας τον αλλον..... ;) ;)
για να γνωρισεις καποιον πρεπει να εισαι συνεχεια μαζι του.....
υπαρχουν ανθρωποι που ειναι συνεχεια μαζι και δεν γνωριζουν ο ενας τον αλλον..... ;) ;)
Κοιτα που μας βγηκε και φιλοσοφος η δεσποινις Δεσποινα.
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Για αυτό προσέχει που τα δινει ο Θεός τα λεφτάμωρε δικιο εχεις... δε διαφωνω σε κανενα απο τα 2, απλως ηθελα να σου πω οτι φτανουν αυτα που ξερω για να ξερω οτι εισαι αληθινη και να σε εκτιμω σαν ατομο και σαν επαγγελματια. ;)
και το οτι ξερω τοσα λιγα, προς τιμην σου ειναι κι αυτο (ως προς τη δουλεια), αφου θες να μιλησουμε σοβαρα.
παντως εγω επειδη θελω να γνωρισω καλα, μολις πιασω ενα καλο στοιχηματακι γυρω στα...
(μισο να υπολογισω: 30 ημερες Χ 5 ωρες την ημερα Χ 200 ευρω= 30.000 ευρω)
30 χιλιαδες λοιπον, θα ερθω να περασουμε ενα μηνα ολοκληρο μαζι (ολες τις ωρες) στο στουντιο, να σε γνωρισω πραγματικα. Τι λες; θα αντεξεις;
μωρε δικιο εχεις... δε διαφωνω σε κανενα απο τα 2, απλως ηθελα να σου πω οτι φτανουν αυτα που ξερω για να ξερω οτι εισαι αληθινη και να σε εκτιμω σαν ατομο και σαν επαγγελματια. ;)
και το οτι ξερω τοσα λιγα, προς τιμην σου ειναι κι αυτο (ως προς τη δουλεια), αφου θες να μιλησουμε σοβαρα.
παντως εγω επειδη θελω να σε γνωρισω καλα, μολις πιασω ενα καλο στοιχηματακι γυρω στα...
(μισο να υπολογισω: 30 ημερες Χ 5 ωρες την ημερα Χ 200 ευρω= 30.000 ευρω)
30 χιλιαδες λοιπον, θα ερθω να περασουμε ενα μηνα ολοκληρο μαζι (ολες τις ωρες) στο στουντιο, να σε γνωρισω πραγματικα. Τι λες; θα αντεξεις;
Κοιτα που μας βγηκε και φιλοσοφος η δεσποινις Δεσποινα.
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Συγγνώμη που επεμβαίνω στην κουβέντα όμως αυτό με το μυαλό το πίστευα κι εγώ παλιά. Αλλα τελικά όλα για τον πούτσο και κυρίως για το μουνί γίνονται όχι γαι το μυαλό. Τη γυναίκα την πηρώνεις για τμ μουνί της οχι για να σου λύσει εξίσωσηκαλησπερα Cheyenne
η δεσποινις δεσποινα ειναι και σοφη και φιλοσοφημενη, αλλιως δεν της ειχαμε τοση αδυναμια.
το μυαλο ειναι το πιο σεξουαλικο οργανο και στα 2 φυλα, ιδιαιτερα στη γυναικα, δε νομιζεις;
οταν τα κερδισεις τα λεμε..............
Συγγνώμη που επεμβαίνω στην κουβέντα όμως αυτό με το μυαλό το πίστευα κι εγώ παλιά. Αλλα τελικά όλα για τον πούτσο και κυρίως για το μουνί γίνονται όχι γαι το μυαλό. Τη γυναίκα την πηρώνεις για τμ μουνί της οχι για να σου λύσει εξίσωση
φίλε ξέρεις πόσοι ψυχολόγοι τα έχουνε αναλύσει αυτά? είναι τεράστια συζήτηση. Λοιπόν εγώ πιστέυω ότι όσο πιο πολύ μυαλό βάζεις τόσο πιο πολλά αποθυημένα έχεις στη ζωή. Αλλιώς είναι γδύνομαι καβαλάω χύνω φεύγω. Λοιπόν καληνύχτασυγχωρεμενος... δεν το εννοω ετσι φιλε μου, εννοω πως, οσο καυλωτικη κι αν ειναι μια εμφανιση απο μονη της δε φτανει, και η καυλα με το μυαλο εχει να κανει...
θελει μυαλο μια γυναικα για να μπορεσει να ικανοποιησει εναν ανδρα, να τον κανει να την ποθησει, να του ικανοποιησει την καυλα κλπ κλπ. το σεξ απο μονο του ειναι μια ολοκληρη διαδικασια (για μενα), δεν ειναι γδυνομαστε και καβαλιομαστε ετσι απλα (νομιζω).
φίλε ξέρεις πόσοι ψυχολόγοι τα έχουνε αναλύσει αυτά? είναι τεράστια συζήτηση. Λοιπόν εγώ πιστέυω ότι όσο πιο πολύ μυαλό βάζεις τόσο πιο πολλά αποθυημένα έχεις στη ζωή. Αλλιώς είναι γδύνομαι καβαλάω χύνω φεύγω. Λοιπόν καληνύχτα
Σε γενικες γραμμες εχεις δικιο.Συγγνώμη που επεμβαίνω στην κουβέντα όμως αυτό με το μυαλό το πίστευα κι εγώ παλιά. Αλλα τελικά όλα για τον πούτσο και κυρίως για το μουνί γίνονται όχι γαι το μυαλό. Τη γυναίκα την πηρώνεις για τμ μουνί της οχι για να σου λύσει εξίσωση
Σε γενικες γραμμες εχεις δικιο.
Ομως εαν η κοπελα ειναι εξυπνη και πνευματωδης, μπορει να σε "φτειαξει" ε ξ΄ισου καλα με 2-3 πικαντικΑ λογακια, καποια πνηρα υπονοουμενα......
;) ;) ;) ;) ;)