Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ευχαριστω για το τραγουδι....

αλλα και να σε γνωρισω ...

ποτε δεν βγαινω εξω με πελατες...

και αυτο ειναι αρχη μου....... ;) :cheesy:

για αυτο σε παω εγω, γιατι εχεις αρχες! οχι να μου λες οτι δε σε ξερω κιολας!  :)

κατσε να σου αφιερωσω και γω κατι, αν και με του isideratou δε συγκρινεται:

θα τα σπασω ολα, να μην ξαναεχουμε παραμονα για την ωρα!  :grin:

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
για αυτο σε παω εγω, γιατι εχεις αρχες! οχι να μου λες οτι δε σε ξερω κιολας!  :)

κατσε να σου αφιερωσω και γω κατι, αν και με του isideratou δε συγκρινεται:

θα τα σπασω ολα, να μην ξαναεχουμε παραμονα για την ωρα!  :grin:

ευχαριστω για το τραγουδι...... :-* :-* :-* :-*

ξερεις πολυ λιγα πραγματα για μενα........ :-* :-* :-*

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
καλησπερα.....

ειμαι αληθινη.....οπως θελω να ειναι και αλλοι γυρο μου.......... :-* :-* :-*

αυτο το ξερουμε, πες μας και κατι καινουριο!  ;)

ευχαριστω για το τραγουδι...... :-* :-* :-* :-*

ξερεις πολυ λιγα πραγματα για μενα........ :-* :-* :-*

νομιζεις... τουλαχιστον ξερω αρκετα για να σε εκτιμω απεριοριστα  :-* :-* :-*

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
αυτο το ξερουμε, πες μας και κατι καινουριο!  ;)
νομιζεις... τουλαχιστον ξερω αρκετα για να σε εκτιμω απεριοριστα  :-* :-* :-*

για να γνωρισεις καποιον πρεπει να εισαι συνεχεια μαζι του.....

υπαρχουν ανθρωποι που ειναι συνεχεια μαζι και δεν γνωριζουν ο ενας τον αλλον..... ;) ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

υπαρχουν ανθρωποι που ειναι συνεχεια μαζι και δεν γνωριζουν ο ενας τον αλλον..... ;) ;)
:thumbsup:

Κοιτα που μας βγηκε και φιλοσοφος η δεσποινις Δεσποινα.

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

μωρε δικιο εχεις... δε διαφωνω σε κανενα απο τα 2, απλως ηθελα να σου πω οτι φτανουν αυτα που ξερω για να ξερω οτι εισαι αληθινη και να σε εκτιμω σαν ατομο και σαν επαγγελματια.  ;)

και το οτι ξερω τοσα λιγα, προς τιμην σου ειναι κι αυτο (ως προς τη δουλεια), αφου θες να μιλησουμε σοβαρα.  :)

παντως εγω επειδη θελω να σε γνωρισω καλα, μολις πιασω ενα καλο στοιχηματακι γυρω στα...

(μισο να υπολογισω: 30 ημερες Χ 5 ωρες την ημερα Χ 200 ευρω= 30.000 ευρω)

30 χιλιαδες λοιπον, θα ερθω να περασουμε ενα μηνα ολοκληρο μαζι (ολες τις ωρες) στο στουντιο, να σε γνωρισω πραγματικα.  :P Τι λες; θα αντεξεις;  :grin:

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
74
Πόντοι
1
μωρε δικιο εχεις... δε διαφωνω σε κανενα απο τα 2, απλως ηθελα να σου πω οτι φτανουν αυτα που ξερω για να ξερω οτι εισαι αληθινη και να σε εκτιμω σαν ατομο και σαν επαγγελματια.  ;)

και το οτι ξερω τοσα λιγα, προς τιμην σου ειναι κι αυτο (ως προς τη δουλεια), αφου θες να μιλησουμε σοβαρα.  :)

παντως εγω επειδη θελω να γνωρισω καλα, μολις πιασω ενα καλο στοιχηματακι γυρω στα...

30 χιλιαδες λοιπον, θα ερθω να περασουμε ενα μηνα ολοκληρο μαζι (ολες τις ωρες) στο στουντιο, να σε γνωρισω πραγματικα.  :P Τι λες; θα αντεξεις;  :grin:
Για αυτό προσέχει που τα δινει ο Θεός τα λεφτά

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1

παντως εγω επειδη θελω να σε γνωρισω καλα, μολις πιασω ενα καλο στοιχηματακι γυρω στα...

:think: :think: :think: :think:
οταν τα κερδισεις τα λεμε..............

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
:thumbsup:

Κοιτα που μας βγηκε και φιλοσοφος η δεσποινις Δεσποινα.

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

καλησπερα Cheyenne

η δεσποινις δεσποινα ειναι και σοφη και φιλοσοφημενη, αλλιως δε θα της ειχαμε τοση αδυναμια.  :)

το μυαλο ειναι το πιο σεξουαλικο οργανο και στα 2 φυλα, ιδιαιτερα στη γυναικα, δε νομιζεις;  :)

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
74
Πόντοι
1
καλησπερα Cheyenne

η δεσποινις δεσποινα ειναι και σοφη και φιλοσοφημενη, αλλιως δεν της ειχαμε τοση αδυναμια.  :)

το μυαλο ειναι το πιο σεξουαλικο οργανο και στα 2 φυλα, ιδιαιτερα στη γυναικα, δε νομιζεις;  :)
Συγγνώμη που επεμβαίνω στην κουβέντα όμως αυτό με το μυαλό το πίστευα κι εγώ παλιά. Αλλα τελικά όλα για τον πούτσο και κυρίως για το μουνί γίνονται όχι γαι το μυαλό. Τη γυναίκα την πηρώνεις για τμ μουνί της οχι για να σου λύσει εξίσωση

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
:think: :think: :think: :think:
οταν τα κερδισεις τα λεμε..............

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ο καλος θεουλης θα αποφασισει, κανε συ την προσευχη να μην τα κερδισω, αν δε θες.  :grin:

να δουμε αν θα δικαιωθει ο φιλος μου isideratos, γιατι εγω πιστευω πως τα λεφτα δυστυχως δεν πανε παντα στους ανθρωπους που πρεπει, ασχετα την πλακα που κανουμε εδω μεσα...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Συγγνώμη που επεμβαίνω στην κουβέντα όμως αυτό με το μυαλό το πίστευα κι εγώ παλιά. Αλλα τελικά όλα για τον πούτσο και κυρίως για το μουνί γίνονται όχι γαι το μυαλό. Τη γυναίκα την πηρώνεις για τμ μουνί της οχι για να σου λύσει εξίσωση

συγχωρεμενος... δεν το εννοω ετσι φιλε μου, εννοω πως, οσο καυλωτικη κι αν ειναι μια εμφανιση απο μονη της δε φτανει, και η καυλα με το μυαλο εχει να κανει...

θελει μυαλο μια γυναικα για να μπορεσει να ικανοποιησει εναν ανδρα, να τον κανει να την ποθησει, να του ικανοποιησει την καυλα κλπ κλπ. το σεξ απο μονο του ειναι μια ολοκληρη διαδικασια (για μενα), δεν ειναι γδυνομαστε και καβαλιομαστε ετσι απλα (νομιζω).  :)

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
74
Πόντοι
1
συγχωρεμενος... δεν το εννοω ετσι φιλε μου, εννοω πως, οσο καυλωτικη κι αν ειναι μια εμφανιση απο μονη της δε φτανει, και η καυλα με το μυαλο εχει να κανει...

θελει μυαλο μια γυναικα για να μπορεσει να ικανοποιησει εναν ανδρα, να τον κανει να την ποθησει, να του ικανοποιησει την καυλα κλπ κλπ. το σεξ απο μονο του ειναι μια ολοκληρη διαδικασια (για μενα), δεν ειναι γδυνομαστε και καβαλιομαστε ετσι απλα (νομιζω).  :)
φίλε ξέρεις πόσοι ψυχολόγοι τα έχουνε αναλύσει αυτά? είναι τεράστια συζήτηση. Λοιπόν εγώ πιστέυω ότι όσο πιο πολύ μυαλό βάζεις τόσο πιο πολλά αποθυημένα έχεις στη ζωή. Αλλιώς είναι γδύνομαι καβαλάω χύνω φεύγω. Λοιπόν καληνύχτα

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
φίλε ξέρεις πόσοι ψυχολόγοι τα έχουνε αναλύσει αυτά? είναι τεράστια συζήτηση. Λοιπόν εγώ πιστέυω ότι όσο πιο πολύ μυαλό βάζεις τόσο πιο πολλά αποθυημένα έχεις στη ζωή. Αλλιώς είναι γδύνομαι καβαλάω χύνω φεύγω. Λοιπόν καληνύχτα

το ξερω ποσοι ψυχολογοι τα εχουνε αναλυσει και για αυτο το λεω. εχω και ιδιαν αποψη, μπορω να σου πω ακομη και στο Φ104... τεσπα...

αυτο που λες για απωθημενα δεν ξερω, παντως το να σκεφτεσαι πολυ δεν κανει καλο και οσες πιο πολλες γνωσεις αποκτας, τοσο πιο πολυ προβληματιζεσαι για τη ζωη... τουλαχιστον ετσι νιωθω εγω.  :-

φευγεις οντως; πρωινο ξυπνημα; αντε καληνυχτα!  ;)

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σε γενικες γραμμες εχεις δικιο.

Ομως εαν η κοπελα ειναι εξυπνη και πνευματωδης, μπορει να σε "φτειαξει" ε ξ΄ισου καλα με 2-3 πικαντικΑ λογακια, καποια πνηρα υπονοουμενα......

;) ;) ;) ;) ;)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Σε γενικες γραμμες εχεις δικιο.

Ομως εαν η κοπελα ειναι εξυπνη και πνευματωδης, μπορει να σε "φτειαξει" ε ξ΄ισου καλα με 2-3 πικαντικΑ λογακια, καποια πνηρα υπονοουμενα......

;) ;) ;) ;) ;)

τσεγιεν να σε ρωτησω κατι; γιατι η αγαπημενη σου κοπελα ειναι η Κελλυ; επειδη ειναι η πιο ομορφη; επειδη εχει το καλυτερο κορμι;

για μενα η Κελλυ ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα αυτου που θελω να πω, κι οποιος καταλαβε καταλαβε, δεν το συνεχιζω.  ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom