lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.013
- Πόντοι
- 26.470
ηη θα σε παιρνω τηλ καθε μερα οπου κ να βρισκεσαι! Θα σε ξυπναω αθε πρωιέλα δεν θα χαθούμε κιόλας ;)
ηη θα σε παιρνω τηλ καθε μερα οπου κ να βρισκεσαι! Θα σε ξυπναω αθε πρωιέλα δεν θα χαθούμε κιόλας ;)
γιασου" κύριε όσιε: τι μου κάνετε? πως τα περνάτε? τώρα δεν νομίζω να ιδρώνεις με τέτοιο κρύο ε :-* :-*γεια σου μονάκριβη μου...που με κάνεις να λυπάμαι που θα φύγεις.
λαγεεεεεεεεεεεεεεεεέ, για τον Ορέστη;;;;;;;;;;;;;;;;;
ευχαριστωωωωωωωωωωωωω πολυκαλησπερα ελενη μου! σου ευχομαι και γω τα καλυτερα! μην ακους όσους σου λενε να μεινεις! αν σ' αγαπουν πραγματικα, πρεπει να θελουν το καλυτερο για σενα και να χαρουν που ανοιγεις τα φτερα σου! :-*
2?του ειπα να μην αποκαλυψει τιποτα! παει να χαλασει 2 ΖΕΥΓΑΡΙΑ για το ενοχο μυστικο ΤΟΥ!
καλη τυχη ελενη σε οτι και αν κανεις και μην μας ξεχασεις ;)ευχαριστωωωωωωωωωωωωω πολυ
Πατερα τι να κανω? Αφου δν μου καθονται οι γυναικες!
Ορθον!!Γεώργιε ή γαρ καύχησις ήμών αύτη εστί!!
ελα να μου τα δωσεις απο κοντα! Αχ κουκλαρα μου ποσο σε θελω!Καλησπέρα και από μένα σε όλους και πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπέρα και από μένα σε όλους και πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
a ναι τόσο πολύ σου λοιπό έρχουμαι που είσαι αυτήν την στιγμήελα να μου τα δωσεις απο κοντα! Αχ κουκλαρα μου ποσο σε θελω!
ο λαγος ειναι ιδεα! Ανηκει σε ολες!ελα πες μας τωρα οτι εσυ εισαι ελευθερος!
καλησπέρα ορέστη μην φοβάσαι δεν θα έχουμε θέμαΚαλησπερα ΝΕΦΕΛΑΚΙ! Δε σε φιλαω να μην εχουμε θεματα παλι!
Προσοχη με το λαγονησιαν, μην εχουμε θεματα και με αυτον! ;)
γιουπι! Ωραια! Ετοιμασου κσε περιμενω.a ναι τόσο πολύ σου λοιπό έρχουμαι που είσαι αυτήν την στιγμή
καλήσπερα κουκλα μου...Καλησπέρα και από μένα σε όλους και πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
a ναι τόσο πολύ σου λοιπό έρχουμαι που είσαι αυτήν την στιγμή
καλησπέρα όμορφο αγόρι μου τι κανεις πως είσαι,, :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλήσπερα κουκλα μου...