lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.013
- Πόντοι
- 26.470
πολλα επιπεδα οχι μονο ενα...Εχουμε άνέβη έπίπεδο .... τί λέτε ?????
πολλα επιπεδα οχι μονο ενα...Εχουμε άνέβη έπίπεδο .... τί λέτε ?????
μαζι θα κανουμε καλη παρεα .....Βλέπετε ύποπέσατε , σέ λάθος έκφραση ......![]()
κατι τετοιο δν θελω να συμβει! Θα αναμενω ανοδο θερμοκρασιας!
πολυ καλα τα λεσ αγαπητεΣυμφωνώ και χαίρομαι που το τοποθετείτε τόσο σωστά αγαπητέ. ;)
πολλα επιπεδα οχι μονο ενα...
μπαμπακο ντροπη, τι παραδειγμα δινεις στον υιο σου, θες να αρχισω κ γω να μιλαω απαραδεκτως?
εεεεε, αφού όλα τα πηδάμε, τα επίπεδα θα γλύτωναν;
μαζι θα κανουμε καλη παρεα .....![]()
![]()
![]()
τα αυτονοητα δεν τα ρωτουνΕιμεθα ώραία ?????
μεγαλοσ και με τατουαζΕίσθε καί έσείς gay ????
τα αυτονοητα δεν τα ρωτουν![]()
μπαμπακο ντροπη, τι παραδειγμα δινεις στον υιο σου, θες να αρχισω κ γω να μιλαω απαραδεκτως?
πολυ καλα τα λεσ αγαπητε![]()
μεγαλοσ και με τατουαζ![]()
![]()
δικοσ σασ ειμαι και εγω αγαπουληδεσ
μεγαλοσ και με τατουαζ![]()
![]()
δικοσ σασ ειμαι και εγω αγαπουληδεσ
αυτα να τα πειτε στη κελυοχι εγω αγαπητε, ο αγαπητος padron.
ειμαστε που ειμαστε λιγο ψωνια, μπροστα στον padron νιωθουμε ενα δεος που μας κραταει ταπεινους...
ΥΓ: περαν του αγαπητου padron, οι υπολοιποι, κομμενα τα πολλα αγαπητηλικια τυπου "αγαπητε", γιατι εμεις δεν ειμεθα gay!![]()
παω για τσισαΑν τολμήσεις να τού μπενάψις τίποτα θα μουτζοπιαστούμε......
ειστε ομοφοβικος αγαπητε? Οι αντρες δν φοβουνται τπτ!οχι εγω αγαπητε, ο αγαπητος padron.
ειμαστε που ειμαστε λιγο ψωνια, μπροστα στον padron νιωθουμε ενα δεος που μας κραταει ταπεινους...
ΥΓ: περαν του αγαπητου padron, οι υπολοιποι, κομμενα τα πολλα αγαπητηλικια τυπου "αγαπητε", γιατι εμεις δεν ειμεθα gay!![]()
οχι εγω αγαπητε, ο αγαπητος padron.
λατσα?Αγαπητέ έσείς μπροστά μου είσθε Λάτσα !!!!1