lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
πολλα επιπεδα οχι μονο ενα...Εχουμε άνέβη έπίπεδο .... τί λέτε ?????
πολλα επιπεδα οχι μονο ενα...Εχουμε άνέβη έπίπεδο .... τί λέτε ?????
μαζι θα κανουμε καλη παρεα .....Βλέπετε ύποπέσατε , σέ λάθος έκφραση ......
κατι τετοιο δν θελω να συμβει! Θα αναμενω ανοδο θερμοκρασιας!
πολυ καλα τα λεσ αγαπητεΣυμφωνώ και χαίρομαι που το τοποθετείτε τόσο σωστά αγαπητέ. ;)
πολλα επιπεδα οχι μονο ενα...
μπαμπακο ντροπη, τι παραδειγμα δινεις στον υιο σου, θες να αρχισω κ γω να μιλαω απαραδεκτως?
εεεεε, αφού όλα τα πηδάμε, τα επίπεδα θα γλύτωναν;
μαζι θα κανουμε καλη παρεα .....
τα αυτονοητα δεν τα ρωτουνΕιμεθα ώραία ?????
μεγαλοσ και με τατουαζ δικοσ σασ ειμαι και εγω αγαπουληδεσΕίσθε καί έσείς gay ????
τα αυτονοητα δεν τα ρωτουν
μπαμπακο ντροπη, τι παραδειγμα δινεις στον υιο σου, θες να αρχισω κ γω να μιλαω απαραδεκτως?
πολυ καλα τα λεσ αγαπητε
μεγαλοσ και με τατουαζ δικοσ σασ ειμαι και εγω αγαπουληδεσ
μεγαλοσ και με τατουαζ δικοσ σασ ειμαι και εγω αγαπουληδεσ
αυτα να τα πειτε στη κελυ οχι σε μενα αγαπητε αντραοχι εγω αγαπητε, ο αγαπητος padron.
ειμαστε που ειμαστε λιγο ψωνια, μπροστα στον padron νιωθουμε ενα δεος που μας κραταει ταπεινους...
ΥΓ: περαν του αγαπητου padron, οι υπολοιποι, κομμενα τα πολλα αγαπητηλικια τυπου "αγαπητε", γιατι εμεις δεν ειμεθα gay!
παω για τσισαΑν τολμήσεις να τού μπενάψις τίποτα θα μουτζοπιαστούμε......
ειστε ομοφοβικος αγαπητε? Οι αντρες δν φοβουνται τπτ!οχι εγω αγαπητε, ο αγαπητος padron.
ειμαστε που ειμαστε λιγο ψωνια, μπροστα στον padron νιωθουμε ενα δεος που μας κραταει ταπεινους...
ΥΓ: περαν του αγαπητου padron, οι υπολοιποι, κομμενα τα πολλα αγαπητηλικια τυπου "αγαπητε", γιατι εμεις δεν ειμεθα gay!
οχι εγω αγαπητε, ο αγαπητος padron.
λατσα?Αγαπητέ έσείς μπροστά μου είσθε Λάτσα !!!!1