amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.083
- Πόντοι
- 22.785
amjikιε κοίτα τι κάνει η εξέλιξη....
Γλωσσικόν ίδίωμα ???
amjikιε κοίτα τι κάνει η εξέλιξη....
λατσα?
Αγαπητέ έσείς μπροστά μου είσθε Λάτσα !!!!1
ειστε ομοφοβικος αγαπητε? Οι αντρες δν φοβουνται τπτ!
Γλωσσικόν ίδίωμα ???
εισαι το πιο γλυκο μωρο του κοσμου! Σε αγαπω!αγαπητε μου λαγονησιαν μην παρεξηγεισθε! παραλειψις μου! δεν εννοουσα εσας! εσας σ'αγαπαω! :-*
μπορειτε να με αποκαλειτε οπως εσεις θελετε αγαπητε!
θα αρκεστούμε μόνο στο γεγονός πως ο σύγχρονος gay διαθέτει αναγνωριστικό tatoo, πιθανόν εν είδει βαθμού.
στα χρόνια μου ένα βαμμένο νύχι αρκούσε....αλλά εξελισσόμεθα.
Τό δικό μου tatto σας τό έχω δείξη ??
Σας ευχαριστώ αγαπητέ μου. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν εσείς στην ηλικία μου ήσασταν "λάτσα", αυτό όμως που ξέρω στα σίγουρα είναι πως με την ομορφιά του λόγου σας κάνετε τις γυναίκες να σας βλέπουνε σαν "Άδωνι". ;)
Ελπίζω όταν περάσουνε τα χρόνια και η εξωτερική ομορφιά εξασθενήσει, να μπορέσω να πετύχω κάτι ανάλογο, μαθητεύοντας πλησίον σας ενδεχομένως.
εισαι το πιο γλυκο μωρο του κοσμου! Σε αγαπω!
τιν πολυ καλησπερα μου σε ολους και σε ολες :-* :-* :-* :-* :-*
ο ερωτας μου για σενα θα ναι παντοτινος κ ειλικρινης!Αχ μην τα λες αυτα γιατι θα τα ακουσει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ και θα φαω παντοφλα παλι, για να κυριολεκτουμε: τακουνι!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ, ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΕΙ!
Αντε τωρα ξεκινα να γραφεις κατεβατα και συ να το γεμισουμε, μπας και μεχρι να γυρισει εχουμε γραψει καμια 10αρια σελιδες και δεν το δει. :'(
ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΣΑΣ ΕΦΑΓΑ!
Καλησπέρα κοπέλα μου..... καλή τύχη σέ όλα !!!!!!
καλησπερα αιγυπτια θεα! Σου ευχομαι οτι καλυτερο στη νεα ζωη σου!τιν πολυ καλησπερα μου σε ολους και σε ολες :-* :-* :-* :-* :-*
ο ερωτας μου για σενα θα ναι παντοτινος κ ειλικρινης!
καλησπερα αιγυπτια θεα! Σου ευχομαι οτι καλυτερο στη νεα ζωη σου!