Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Σε μένα αναφέρεσαι;
Επειδή τυγχάνει να είμαι εδώ, αναφερόταν σε μένα. Το λέει πολύ ξεκάθαρα πιο κάτω...
Σε μένα αναφέρεσαι;
τι έγινε ρε νίκο από τώρα τις εχεις ρπγή τις μπίρες gt σε κόβω έτοιμο για χορό ;)
πια είναι η χαζούλα εκφράσου "ελεφερα" gt είναι πολλές εδώ μέσα πχ έχουμε k "ιπερισια" κ "καθαριστρια" :-
κρασακι τωρα κανει κρυο ;) αλλα καλοκαιρακι κορονες θυμασαι?τι έγινε ρε νίκο από τώρα τις εχεις ρπγή τις μπίρες gt σε κόβω έτοιμο για χορό ;)
Ο σεβασμός φανερώνεται πρωτίστως στις πράξεις και ύστερα στα λόγια. Εσείς βεβαίως ξέρετε καλύτερα αγαπητέ!
Επιτρέψτε μου με τις μικρές κυρίες κάτω των 21 ετών με τις οποίες υπάρχει μια άλφα οικειότητα να διατηρώ μια ελαφρότητα ανάλογη της ηλικίας και των τρόπων τους.
ναι ναι θυμαμαι κ πολυ καλα μαλιστα ;) ;)κρασακι τωρα κανει νρυο ;) αλλα καλοκαιρακι κορονες θυμασαι?
πια είναι η χαζούλα εκφράσου "ελεφερα" gt είναι πολλές εδώ μέσα πχ έχουμε k "ιπερισια" κ "καθαριστρια" :-
έλα σου έχουμε την κατάλληλη που θες εσύΦιλακια και αγαπες στην ομορφη καθαριστρια!
αυτη εχουν τυποι μου!έλα σου έχουμε την κατάλληλη που θες εσύ
έλα σου έχουμε την κατάλληλη που θες εσύ
"μιαχαρα" είμαι καλύτερα από ποτε....αν είναι εκεί δίπλα η δέσποινα, ρώτα την να σου πει... ;)
εσύ καλά είσαι; όλα καλά;
Ωραια!
αυτή δεν πιάνει μια μπροστά σε αυτήν που έχουμε εμείςαυτη εχουν τυποι μου!
Πρωτίστως σας είχα κάπως..... όταν σας γνώρισα
κατάλαβα ότι τό κάπως είχε διαμορφωθή , όπότε
κατωχειρωθήκατε ώς άτομο ευφυές !!!
αυτη ειναι κορασιδα ακομααυτή δεν πιάνει μια μπροστά σε αυτήν που έχουμε εμείς
"μιαχαρα" είμαι καλύτερα από ποτε....
Αγαπητέ συνεχίσθέ νά διακονείτε έπάξια αυτό πού κάνετε ..Εκείνο το "κάπως" είχε διαμορφωθή λόγω συναισθηματικής φορτίσεως της εν λόγω περιόδου γενικότερα και ξέσπασε σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή...
Εγώ από την πλευρά μου εξ'αρχής είχα αντιληφθή τη δεδομένη ευφυία σας, ομολογώ όμως ότι είχα αμφιβολίες για το ήθος σας, για το οποίο άλλαξα εντελώς γνώμη όταν αναφερθήκατε με τα καλύτερα λόγια στο πρόσωπό μου στην πρόσφατη συνάντησή μας κι ενώ είχε προηγηθεί μια μικρή διαδικτυακή κόντρα.
Η δημιουργία παρεξηγήσεων είναι στο χαρακτήρα όλων των ανθρώπων, οι ευφυείς άνθρωποι ξέρουν απλώς πως να τις αντιπαρέχονται και να πηγαίνουν παρακάτω.
oυτε εσενα σεδωσε κανενας το δικαωμα να πεταγεσαι σαν...να βγαζεις τα κομπλεξ σου εδω επειδη δεν γουσταρεις το στουντιο...Έχω δώσει σ' εσένα προσωπικά δικαίωμα για κάτι φίλε ή απλά αρέσκεσαι στο να σχολιάζεις τα post μου;
Και τα οποία είναι;
την πολύ καλησπέρα από ελένη δέσποινα και αλίκη ;) που εργάζονται τώρα