Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,7%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 88 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,6%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,1%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    366

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Καλά είμα φίλε εσύ. Να σου πω κάτι , μήπως είσαι αγαθούλης? Όχι τίποτα άλλο αν είναι να σε κάνω παρέα , συμφέρει από ότι φαίνεται. Δε το σκληραίνεις λίγο τύπε? Τα παραμύθια δεν ισχύουν που μας λεάγνε μωρα , στο αποκάλυψα και αυτό , τι άλλο απο το φίλοσου. Φιλικά έ μη παραξηγιε΄σαι

Μπορεί να είμαι λίγο αγαθούλης, δεν ξέρω, αλλά δε με χαλάει... Εντάξει ξέρω που το πας, πού το πάτε όλοι σήμερα, το μόνο που έχω να πω ότι δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες και ότι οι άνθρωποι ωριμάζουν... Έχω συναίσθηση πλέον τι παίζει...

Αν θες να κάνουμε παρέα, καλό παιδί μου φαίνεσαι, δεν έχω κάνα πρόβλημα. Και επειδή σε έχω συμπαθήσει κι από παλιά όπως σου είπα, το δεσποινάκι είναι γαμάτο κοριτσάκι, στο συνιστώ ανεπιφύλακτα, αφού όπως έχω καταλάβει έχουμε τα ίδια γούστα...

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
58
Πόντοι
1
Μπορεί να είμαι λίγο αγαθούλης, δεν ξέρω, αλλά δε με χαλάει... Εντάξει ξέρω που το πας, πού το πάτε όλοι σήμερα, το μόνο που έχω να πω ότι δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες και ότι οι άνθρωποι ωριμάζουν... Έχω συναίσθηση πλέον τι παίζει...

Αν θες να κάνουμε παρέα, καλό παιδί μου φαίνεσαι, δεν έχω κάνα πρόβλημα. Και επειδή σε έχω συμπαθήσει κι από παλιά όπως σου είπα, το δεσποινάκι είναι γαμάτο κοριτσάκι, στο συνιστώ ανεπιφύλακτα, αφού όπως έχω καταλάβει έχουμε τα ίδια γούστα...
Η Δέσποινα πραγματικά είναι πολύ καυλιάρα αλλά δεν είναι αποθυημένο μου γιατι σα τη Δέσποινα είχα στηζωή μου αρκετές. Αν καιτη θεωρω στην κ αλύτερη τριάδα το στούντιο εμένα με φτιάχνει πάνω απο όλα πανυγηρικά η Ελένη και αμέσως μετά η Αμάντα επειδή έχουν κάτιο που εμένα μου γυρνάει το μάτι . ¨Οσο για την παρέα σε λυπάμαι ρε φίλε γιατι είσαι αγαθούλης κι εγώ παλιάνθρωπος και θα σε εκμεταλέυομαι... χοχοχοχ

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Η Δέσποινα πραγματικά είναι πολύ καυλιάρα αλλά δεν είναι αποθυημένο μου γιατι σα τη Δέσποινα είχα στηζωή μου αρκετές. Αν καιτη θεωρω στην κ αλύτερη τριάδα το στούντιο εμένα με φτιάχνει πάνω απο όλα πανυγηρικά η Ελένη και αμέσως μετά η Αμάντα επειδή έχουν κάτιο που εμένα μου γυρνάει το μάτι . ¨Οσο για την παρέα σε λυπάμαι ρε φίλε γιατι είσαι αγαθούλης κι εγώ παλιάνθρωπος και θα σε εκμεταλέυομαι... χοχοχοχ

Να σαι καλά για τα καλά σου λόγια... πόσο χρονών είσαι δε μου έχεις πει. Είσαι στα 20's σου ή πιο πάνω; απάντα σε pm αν έχεις θέμα να το πεις εδώ.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
ΑΧ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ! ΜΕ ΚΑΥΛΩΣΕΣ ΑΓΡΙΑ ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ! :rockon::rockon:

ΤΡΕΛΑ ΕΙΣΑΙ! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ! ΕΧΕΙΣ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑ, ΠΕΣ ΜΟΥ;  :-*

ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΛΛΥ, ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!  ;)

ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΑΚΙ, ΑΠΛΩΣ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΩ ΧΑΖΟΥΛΙ!  :P
Μαζι με αυτες, μην ξεχασεις να παρεις και εμενα...........ειμαι και εγω Παναθα!!!!!!!!! :)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Η Δέσποινα πραγματικά είναι πολύ καυλιάρα αλλά δεν είναι αποθυημένο μου γιατι σα τη Δέσποινα είχα στηζωή μου αρκετές. Αν καιτη θεωρω στην κ αλύτερη τριάδα το στούντιο εμένα με φτιάχνει πάνω απο όλα πανυγηρικά η Ελένη και αμέσως μετά η Αμάντα επειδή έχουν κάτιο που εμένα μου γυρνάει το μάτι .

κοίτα επειδή θεωρώ πραγματικά ότι το πιο σεξουαλικό όργανο του ανθρώπου είναι το μυαλό, για μένα πρώτη στο στούντιο είναι η Κέλλυ σε αυτό, απλά η εμφάνισή της είναι έξω από τα γούστα μου αυτή τη στιγμή... μετά για μένα είναι η Αμάντα που το χει και στο μυαλό και στην εμφάνιση και μετά, από αυτές που έχω πάει, είναι για μένα η δέσποινα που έχει επίσης και την εμφάνιση και το μυαλό.

αν μιλάμε για εμφάνιση μόνο, θα σου έλεγα πρώτα την Ελένη και μετά την Αναστασία.

γούστα είναι αυτά... απλώς τη δέσποινα τη συμπαθώ πάρα πολύ γιατί άνετα θα έκανα παρέα μαζί της και το λέω επειδή έχουμε μιλήσει αρκετά... (και όχι επειδή είναι μπροστά!  :P)

για νυχτοπερπάτημα πάντως θα έβγαινα με πολλές και πρώτη από όλες τη Μαρίνα, για ευνόητους λόγους!  :grin:

ξέχασα να αναφέρω καμία; είμαι πολύ διπλωματικός ώρες ώρες...  :rolleyes:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
δεν σας χαλασε βαζελια ο πανιωνος  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
58
Πόντοι
1
κοίτα επειδή θεωρώ πραγματικά ότι το πιο σεξουαλικό όργανο του ανθρώπου είναι το μυαλό, για μένα πρώτη στο στούντιο είναι η Κέλλυ σε αυτό, απλά η εμφάνισή της είναι έξω από τα γούστα μου αυτή τη στιγμή... μετά για μένα είναι η Αμάντα που το χει και στο μυαλό και στην εμφάνιση και μετά, από αυτές που έχω πάει, είναι για μένα η δέσποινα που έχει επίσης και την εμφάνιση και το μυαλό.

αν μιλάμε για εμφάνιση μόνο, θα σου έλεγα πρώτα την Ελένη και μετά την Αναστασία.

γούστα είναι αυτά... απλώς τη δέσποινα τη συμπαθώ πάρα πολύ γιατί άνετα θα έκανα παρέα μαζί της και το λέω επειδή έχουμε μιλήσει αρκετά... (και όχι επειδή είναι μπροστά!  :P)

για νυχτοπερπάτημα πάντως θα έβγαινα με πολλές και πρώτη από όλες τη Μαρίνα, για ευνόητους λόγους!  :grin:

ξέχασα να αναφέρω καμία; είμαι πολύ διπλωματικός ώρες ώρες...  :rolleyes:
η περιγραφή σου είναι σα συνέντευξη στο love  bites

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Μαζι με αυτες, μην ξεχασεις να παρεις και εμενα...........ειμαι και εγω Παναθα!!!!!!!!! :)

Ευχαρίστως κύριε παίχτουρα, αν δεν έχουνε αντίρρηση και τα κορίτσια!  :)

Πώς με βρίσκετε σήμερα; φαίνομαι αρκετά "ηλίθιος" ή λιγότερο από άλλες φορές;  :grin:

Μπορώ να πω ότι ακολούθησα την τελευταία συμβουλή που μου δώσατε και έμαθα να εκτιμώ τα κορίτσια πρώτα για τη δουλειά τους και μετά για ό,τι άλλο.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470

Πώς με βρίσκετε σήμερα; φαίνομαι αρκετά "ηλίθιος" ή λιγότερο από άλλες φορές;  :grin:

Μπορώ να πω ότι ακολούθησα την τελευταία συμβουλή που μου δώσατε και έμαθα να εκτιμώ τα κορίτσια πρώτα για τη δουλειά τους και μετά για ό,τι άλλο.
ηλιθιος εισα παντα!! :2funny: ;)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Κανενας δεν ειναι ηλιθιος.... φιλε μου,... οταν εχει Συν-ειδηση της ηλιθιοτητας του!!!!...Χαιρομαι να μαθαινω ωραια νεα στο διαδικτυο για σενα...αστειευτηκα...δεν πηγαινω σε γηπεδο με γυναικες!!!Καλο σου μεσημερι και καλη Χρονια να εχεις!!! :)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
η περιγραφή σου είναι σα συνέντευξη στο love  bites

δεν το θυμάμαι αυτό και πολύ καλά, στη συνέντευξη δεν υποτίθεται πως λες για τι είδους γυναίκα ψάχνεις;

θεωρείς ότι με αυτό που γράφω, κάνω πρόσκληση στα κορίτσια για ραντεβού ή κάτι τέτοιο;

κοίταξε, πολύ ευχαρίστως να σου έλεγα με ποια κορίτσια θα έκανα σχέση ή θα έβγαινα κανονικό ραντεβού αν δεν ήξερα την Αμάντα, την Κέλλυ, την Ελένη ή τη Δέσποινα, αλλά τα κορίτσια που κρύβονται πίσω από τα ψευδώνυμα τους και το πώς φέρονται στην καθημερινή τους ζωή και όχι παίζοντας ένα ρόλο στο στούντιο. Αυτά, αν θέλεις να μιλήσουμε σοβαρά.

23 στα 24 είμαι πλέον εγώ, μια χαρά είσαι για παρέα, μεγάλος αδερφός και έτσι  :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
:fuck2:αφου βαλανε τον μπιαρσμιρ να χυυπησει πεναλτυ δεν τους φταιει κανεις.... κριμα για την ομαδαρα μας
ναι ρε, γιατι οι αλλοι που εχεις ειναι παιχταραδες  :2funny: :2funny:

η μηπως ο < μπαλετος>  :2funny: :2funny:

ελα λαγουδακη σε δυο μηνες ασαλιοτα θα σε παω στο ΟΑΚΑ   :2on1: :2on1: :2on1:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470

νικηστε τη δοξα εσεις πρωτα και μετα μιληστε..βασικα θα μας κλασετε τα αρχιδια. η κουπα ειναι πρασινη φετος.

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

άντε να μπει καμιά κοπέλα πάλι, γιατί πολύ καφρίλα θα πέσει με τόση βαρβατίλα εδώ μέσα!

αν και τα κορίτσια δεν πάνε πίσω σε αυτά...  :grin:

εσένα ρε stam ακόμα δε σε έχει διώξει η Κέλλυ που είσαι γαυράκι;  :rolleyes:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
δεν το θυμάμαι αυτό και πολύ καλά, στη συνέντευξη δεν υποτίθεται πως λες για τι είδους γυναίκα ψάχνεις;

θεωρείς ότι με αυτό που γράφω, κάνω πρόσκληση στα κορίτσια για ραντεβού ή κάτι τέτοιο;

κοίταξε, πολύ ευχαρίστως να σου έλεγα με ποια κορίτσια θα έκανα σχέση ή θα έβγαινα κανονικό ραντεβού αν δεν ήξερα την Αμάντα, την Κέλλυ, την Ελένη ή τη Δέσποινα, αλλά τα κορίτσια που κρύβονται πίσω από τα ψευδώνυμα τους και το πώς φέρονται στην καθημερινή τους ζωή και όχι παίζοντας ένα ρόλο στο στούντιο. Αυτά, αν θέλεις να μιλήσουμε σοβαρά.

23 στα 24 είμαι πλέον εγώ, μια χαρά είσαι για παρέα, μεγάλος αδερφός και έτσι  :grin:
Εγω......... αν εκανα σχεση με μια εργαζομενη απο το Φ104, θα ηθελα με την Αντζελα και ας μην την ξερω....μου αρεσει στις φωτο..αλλα το βασικοτερο απο την γραφη της(εδω μεσα), οταν δεν την νευριαζουμε και χανει τον αυτοελεγχο της...ειναι παστα ποιοτικου ανθρωπου και με τραβαει η κατηγορια αυτη!!!!!Καλο μεσημερι, σε ολους και ολες!!! :)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
:pipa3: :fuck2:φ
άντε να μπει καμιά κοπέλα πάλι, γιατί πολύ καφρίλα θα πέσει με τόση βαρβατίλα εδώ μέσα!

αν και τα κορίτσια δεν πάνε πίσω σε αυτά...  :grin:

εσένα ρε stam ακόμα δε σε έχει διώξει η Κέλλυ που είσαι γαυράκι;  :rolleyes:
τον εχει διωξει και δεν το χει καταλαβει... :-

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Εγω......... αν εκανα σχεση με μια εργαζομενη απο το Φ104, θα ηθελα με την Αντζελα και ας μην την ξερω....μου αρεσει στις φωτο..αλλα το βασικοτερο απο την γραφη της(εδω μεσα), οταν δεν την εκνευριζουμε και χανει τον αυτοελεχγο της...ειναι παστα ποιοτικου ανθρωπου και με τραβαει η κατηγορια αυτη!!!!!Καλο μεσημερι, σε ολους και ολες!!! :)

Δίκιο έχεις, ως προς τους χαρακτηρισμούς της Άντζελας.  ;)

Για το γήπεδο, και γω πλάκα έκανα, ξέρω άλλωστε ότι δεν είσαι άτομο που κάνεις γνωριμίες μέσω αυτών των χώρων και μάλλον καλά κάνεις.  :)

Καλό σου μεσημέρι!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom