TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
λαγε![]()
φτον εχει διωξει και δεν το χει καταλαβει... :-
λαγε![]()
φτον εχει διωξει και δεν το χει καταλαβει... :-
θα με κανεις ντα??λαγετο νου σου
![]()
εγώ ομίλησαθα με κανεις ντα??![]()
πες τι θα μου κανεις αλλιως ερχομαι παραυτα στη γειτονια σου, σε αρπαζω απο τα μαλλια, σε σερνω μεχρι την πορτα του104 και σε κερναω δυωρο αυταρχικο με την κελλυ. Δν θα επιβιωσεις. Λεγε!εγώ ομίλησα![]()
πες τι θα μου κανεις αλλιως ερχομαι παραυτα στη γειτονια σου, σε αρπαζω απο τα μαλλια, σε σερνω μεχρι την πορτα του104 και σε κερναω δυωρο αυταρχικο με την κελλυ. Δν θα επιβιωσεις. Λεγε!![]()
Ειρήνη αδέρφια! Ειρήνη υμίν!
Εγώ λέω να την κάνουμε σιγά σιγά να πάμε να πιούμε κάνα καφέ, γιατί τα κορίτσια μας έχουνε γράψει λίγο.
λαγέ; ταφτάρ; έρχεται κανείς ή την κάνω μόνος μου;
[/quot εγω ακολυθω....
[/quot εγω ακολυθω....
σήμερα δε θα πάμε μαζί, γιατί πήγες και με προξένευες πάλι χωρίς την άδεια μου, ντροπή σου!
τιμωρία για να μάθεις.
ίσως ξαναμπώ το βράδυ... καλή συνέχεια taftaar
καλή βάρδια στα κορίτσια... (ειδικά στη χαζούλα... :-* )
Η χαζούλα ??![]()
Η χαζούλα του υποφαινόμενου χαζούλη, κ. Padron. Αν δε σας κάνει κόπο, διαβάστε 1-2 σελίδες πίσω τα μηνύματα της περί αυτού ο λόγος και θα καταλάβετε.
Μην ανησυχείτε, προς θεού δεν αναφερόμεθα στη δεσποινίδα Ελένη. Δεν έχουμε τέτοιες οικειότητες πλέον.
Τα σέβη μου κ. Padron![]()
την πολύ καλησπέρα από ελένη δέσποινα και αλίκη ;) που εργάζονται τώρα![]()
![]()
![]()
την πολύ καλησπέρα από ελένη δέσποινα και αλίκη ;) που εργάζονται τώρα![]()
![]()
![]()
Σε μένα αναφέρεσαι;Υποτροπιάζεις έντονα ....................................................................
Για μάζεψε το, γιατί πάλι θα βρεις!!
Σεβασμός άγαπητε στίς κυρίες !!!!
καλησπέρα ελένη. ελπίζω να μην κρατάς κακίες από το παρελθόν... έχω βάλει λίγο μυαλό, πίστεψε με...
καλή βάρδια σε σένα, την Αλίκη και τη χαζούλα :-* :-* :-*
Εσύ πράγματι πρέπει να έχεις καλό χιούμορ :-* :-* :-* :-* :-*αχ σε παρακαλω...............
βαλε μια πραγματικη σου φωτογραφια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*