oυτε εσενα σεδωσε κανενας το δικαωμα να πεταγεσαι σαν...να βγαζεις τα κομπλεξ σου εδω επειδη δεν γουσταρεις το στουντιο...
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
oυτε εσενα σεδωσε κανενας το δικαωμα να πεταγεσαι σαν...να βγαζεις τα κομπλεξ σου εδω επειδη δεν γουσταρεις το στουντιο...
αυτο ξαναπεστοΝα μαι κ γω...ηρθε ο μαλακας! >![]()
Αγαπητέ συνεχίσθέ νά διακονείτε έπάξια αυτό πού κάνετε ..
τιμή μου νά διαβάζω τίς κριτικές σας !!!!
"μιαχαρα" είμαι μωρό ξεκουράστηκα θε ξανά γύρισα πάλι :-* :-* :-*τι κανεις μωρουλίνι; Που χαθηκες εσύ!!!
Να μαι κ γω...ηρθε ο μαλακας! >![]()
ωωω! Τι παραλειψις! ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΕΛΕΝΑΚΙ!Μην αυτομαστιγώνεσαι εσύ.
Και πες ένα γεια στην Ελένη τώρα που θα ξαναέρθει, αγενέστατε! Τόσο καιρό έχεις να τη δεις!
Σεβασμός στις κυρίες!
ωωω! Τι παραλειψις! ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΕΛΕΝΑΚΙ!
ποιος πιστευει κατι τετοιο να του σπασω το κεφαλι? >Αυτό για όσους πιστεύατε ότι ο λαγονήσιαν είναι αγενής. Λίγο σπρώξιμο χρειάζεται μόνο!
ωωω! Τι παραλειψις! ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΕΛΕΝΑΚΙ!
σιγα ρε Νταβεληποιος πιστευει κατι τετοιο να του σπασω το κεφαλι? >![]()
![]()
ΚΑΛΌΣ ΣΕ ΒΡΉΚΑ ΛΑΓΟΥΔAΚΙ
εσενα σε αγαπω!![]()
![]()
εγω δν τρωγομαι με τιποτα!ΟΥΑΟΥ!
Ελενάκι να σου πω, αν σου κάνουμε επίσκεψη με το λαγουδάκι μια μέρα για καφέ, θα μας ανοίξεις; σε ρωτάω για να δω αν ονειρεύομαι!
πες ένα γεια στην Αλίκη από το λαγό που "τρώγεται".
ΚΑΙ ΑΛΊΚΗ ΤΟΥ ΛΈΕΙ ΓΙΑ ΚΑΙ ΤΡΏΕΙ ΤΩΡΑ ΤΥΧΑΊΟ ........ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩΟΥΑΟΥ!
Ελενάκι να σου πω, αν σου κάνουμε επίσκεψη με το λαγουδάκι μια μέρα για καφέ, θα μας ανοίξεις; σε ρωτάω για να δω αν ονειρεύομαι!
πες ένα γεια στην Αλίκη από το λαγό που "τρώγεται".
αυτο που νιωθω για σενα δν περιγραφεται με λογια! Ακομα θυμαμαι το χτεσινο βραδυ!πολλή αγάπη έχει πέσει σήμερα, ανησυχώ...
εμένα με αγαπάς καθόλου βρε;![]()
παλι τρωει? Πρεπει να προσεχει. Ειναι κ σε κρισιμη ηλικια.ΚΑΙ ΑΛΊΚΗ ΤΟΥ ΛΈΕΙ ΓΙΑ ΚΑΙ ΤΡΏΕΙ ΤΩΡΑ ΤΥΧΑΊΟ ........ΔΕΝ ΝΟΜΊΖΩ![]()
![]()
![]()
![]()