Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Για τα αλλα δεν ξερω ,παντως στο παγκρατι δουλευει ακομα ;)
Περα παντως απ το μασαζ της η Νανα φημιζεται και για την ευγενεια-καλοσυνη της σε σημειο που μου εκανε τρομερη εντυπωση, μαλλον εχει να κανει με την κουλτουρα της η οποια ειναι πολυ καλοσυνατη :cheesy:

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

Με την ιδιοσυγκρασία της εννοείς Αντζυ (baby)!!!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Με την ιδιοσυγκρασία της εννοείς Αντζυ (baby)!!!

Καλημερα
οχι βρε με την κουλτουρα της εννοω, απ οτι καταλαβα και απο την ιδια αλλα και απο την μεχρι τωρα εμπειρια μου με ανθρωπους που καταγονται απ την απω ανατολη γενικα ειναι πολυ χαμογελαστοι, χαρουμενοι και ευγενικοι ανθρωποι σαν χαρακτηρες  ;)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι....

casteliano

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
11
καλημερα σε ολα τα κοριτσια και πολλα φιλια στην Ατζελα

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Eγω δεν εχω επισκευθει το φυλης104 αλλα θα το κανω συντομα.
Η Κατερινα φαινεται φανταστικη (ειδα τις φωτο) και εχει τα πιο ωραια ποδαρακια απο τα κοριτσια του στουντιο.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι....
καλημερα σε ολα τα κοριτσια και πολλα φιλια στην Ατζελα

Kαλημερα σας κουκλιά ;) :cheesy: :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Eγω δεν εχω επισκευθει το φυλης104 αλλα θα το κανω συντομα.
Η Κατερινα φαινεται φανταστικη (ειδα τις φωτο) και εχει τα πιο ωραια ποδαρακια απο τα κοριτσια του στουντιο.

και απο τα πιο καλογουστα πεδιλακια εχει η Κατερινουλα :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

καλησπερα Νικο :cheesy: :-*
Το μαγαζι θα σε εχει μαναρι μου αποκλειστικο πελατη ή μονο η Αλινα?
γιατι αμα ειναι ετσι ολες οι αλλες κοπέλες θα ζηλευουμε :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Το μαγαζί βέβαια.. όπως είπα με την Αλίνα τα πράγματα πήγαν κατά διαόλου. Διάβασε την κριτική «Ποτέ Ξανά». Δική μου είναι. Το ποτέ ξανά πάει στην Αλίνα. Το αποκλειστικός πελάτης πάει στο μαγαζί σας….Νίκος

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
είναι η Νανά που έχει περάσει από Βουλιαγμένης 83, Αθανασίας 3 και προσφάτως έκανε και θητεία στο Βριλησσού 36...

να πω πως φημίζεται για το μασαζάκι της... ;) ;) ;) ;)

πολλά φιλάκια :smitten: :grouphug: :smitten:
ειναι δυνατον να ξεφυγε απο τα λαγωνικα του σαιτ μια ασιατισα στην αθηνα?
κριμα ρε παιδια, νομιζα οτι κατι τετοιο δεν θα μας ξεφευγε,
εκτος και αν η νανα δεν ειναι γνησια ασιατισα, πρεπει να εξεταστει απο καποιον ειδημων ,

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Το μαγαζί βέβαια.. όπως είπα με την Αλίνα τα πράγματα πήγαν κατά διαόλου. Διάβασε την κριτική «Ποτέ Ξανά». Δική μου είναι. Το ποτέ ξανά πάει στην Αλίνα. Το αποκλειστικός πελάτης πάει στο μαγαζί σας….Νίκος

Την ειδα την κριτικη Νικο ;)
Μιλησα και με την Αλινα γιατι τυχαινει να ειμαι στο μαγαζι τωρα που δουλευει ;)
Απλα για καποιους δικους της προσωπικους λογους η κοπέλα βρισκοταν σε ενταση και θυμο εκεινη τη στιγμη που την επισκευτηκες.
Εχεις ειληκρινα και τη συγνωμη τη δικη της αλλα και τη δικη μου ;)

ειναι δυνατον να ξεφυγε απο τα λαγωνικα του σαιτ μια ασιατισα στην αθηνα?
κριμα ρε παιδια, νομιζα οτι κατι τετοιο δεν θα μας ξεφευγε,
εκτος και αν η νανα δεν ειναι γνησια ασιατισα, πρεπει να εξεταστει απο καποιον ειδημων ,

oχι ματια μου απο την Ταυλανδη ειναι η κοπέλα
πιστεψε με δεν εχω κανενα λογο να ρισκαρω τη φημη του μαγαζιου μου και το ονομα μου με το να πλασαρω μια κοπέλα για ταυλανδεζα τη στιγμη που δεν θα ηταν ;)
το γιατι ξεφυγε απο μερικους οπως λες.......
απλα γιατι σε αρκετους δεν αρεσουν οι κοπέλες απο την ασια και τους ειναι αδιαφορες :-
απο την αλλη φυσικα υπαρχουν και αρκετοι που εξιταρονται παρα πολυ απο αυτες τις γυναικες ;)
αποκει και περα πρεπει να εχουν ηδη γραφτει 1-2 κριτικες για την Νανα οποτε μπορεις να δεις οτι τα παιδια που την δοκιμασαν περα του οτι εμειναν πολυ ευχαριστημενα δεν ειχαν καμια απορια ως προς την καταγωγη της ;)
Ετσι κι αλλιως ειναι και κατι που φαινεται με την πρωτη ματια ;)

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
καλησπερα Νικο :cheesy: :-*
Το μαγαζι θα σε εχει μαναρι μου αποκλειστικο πελατη ή μονο η Αλινα?
γιατι αμα ειναι ετσι ολες οι αλλες κοπέλες θα ζηλευουμε :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

αντε τυχερε νικολακη. μεινανε στο συγνωμη. ποσοι αλλοι κακομοιροι θα την πατησουν ετσι σαν και σενα. εαν η κοπελα εχει ψυχολογικα προβληματα καθεται σπιτι της. εμεις πληρωνουμε να γαμαμε οχι να το παιζουμε ντανταδες και γιατροι

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
αντε τυχερε νικολακη. μεινανε στο συγνωμη. ποσοι αλλοι κακομοιροι θα την πατησουν ετσι σαν και σενα. εαν η κοπελα εχει ψυχολογικα προβληματα καθεται σπιτι της. εμεις πληρωνουμε να γαμαμε οχι να το παιζουμε ντανταδες και γιατροι

:think:
εμεις?????
δεν νομιζω να εχεις πληρωσει εσυ προσωπικα ματια μου κατι στο συγκεκριμενο μαγαζι ;)
οποτε μην το γενικευεις σε παρακαλω ;)
απο κει και περα.............
συμφωνω σε αυτα που λες μονο που ειναι η μιση αληθεια........
η αλλη μιση ειναι οτι και εμεις οι κοπέλες πληρωνομαστε για να σας κανουμε sex και οχι και εμεις να το παιζουμε ντανταδες και γιατροι ;)
ο νοον νοειτο ;)

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
:think:
εμεις?????
δεν νομιζω να εχεις πληρωσει εσυ προσωπικα ματια μου κατι στο συγκεκριμενο μαγαζι ;)
οποτε μην το γενικευεις σε παρακαλω ;)
απο κει και περα.............
συμφωνω σε αυτα που λες μονο που ειναι η μιση αληθεια........
η αλλη μιση ειναι οτι και εμεις οι κοπέλες πληρωνομαστε για να σας κανουμε sex και οχι και εμεις να το παιζουμε ντανταδες και γιατροι ;)
ο νοον νοειτο ;)

το οτι εχω αποφασισει να μην πληρωσω στο δικο σου μαγαζι πρεπει να το σεβαβστεις. δηλαδη οι πελατες εχουν μονο δικαιωματα??? ή θεωρεις οτι να ερθω να στα ακουμπησω να φαω τη φολα μου να μεινεις εσυ ευχαριστημενη που κονομησες και εγω δυσαρεστημενος που εκαναν φτερα τα ευρωπουλακια μου χωρις τις αναλογες υπηρεσιες που πολυδιαφημιζεις????
οσο για τους αγαπητικους να μιλας για αυτους. εσυ εχεις πιο συχνη επαφη και οχι εγω.
αυτα φιλικα παντα

casteliano

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
11
το οτι εχω αποφασισει να μην πληρωσω στο δικο σου μαγαζι πρεπει να το σεβαβστεις. δηλαδη οι πελατες εχουν μονο δικαιωματα??? ή θεωρεις οτι να ερθω να στα ακουμπησω να φαω τη φολα μου να μεινεις εσυ ευχαριστημενη που κονομησες και εγω δυσαρεστημενος που εκαναν φτερα τα ευρωπουλακια μου χωρις τις αναλογες υπηρεσιες που πολυδιαφημιζεις????
οσο για τους αγαπητικους να μιλας για αυτους. εσυ εχεις πιο συχνη επαφη και οχι εγω.
αυτα φιλικα παντα

ρε μεγαλε πως εχεις αποψη αφου δεν εχεις δοκιμασει

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Την ειδα την κριτικη Νικο ;)
Μιλησα και με την Αλινα γιατι τυχαινει να ειμαι στο μαγαζι τωρα που δουλευει ;)
Απλα για καποιους δικους της προσωπικους λογους η κοπέλα βρισκοταν σε ενταση και θυμο εκεινη τη στιγμη που την επισκευτηκες.
Εχεις ειληκρινα και τη συγνωμη τη δικη της αλλα και τη δικη μου ;)

Όπως είπα από την αρχή στην κριτική, το πήρα πρέφα ότι ήταν στραβωμένη με κάτι. Ήταν πολύ έντονος ο διάλογος της στο τηλ. έστω και αν δεν καταλάβαινα τίποτα επειδή ήταν στα Ρώσικα. Και δεν χρειάζεται καμία συγγνώμη. Ούτε από σένα ούτε από την Αλίνα. Αυτά συμβαίνουν, απλά όπως καταλαβαίνεις δεν είναι και ότι καλύτερο για εμένα και την ικανοποίηση μου που είναι το ζητούμενο, πάντα με σεβασμό προς την κοπέλα που είναι μαζί μου. Εξάλλου ήμουν μόνος στο μαγαζί εκείνη την ώρα. Μπορούσε να ηρεμήσει λιγάκι και να μπει μετά στο δωμάτιο.   Όπως σου είπα πρώτη φορά πήγα σε στούντιο σε εσάς. Το Σάββατο ήταν η δεύτερη φορά που πήγα σε στούντιο, πάλι σε εσάς. Η κυρία στην υποδοχή πολύ ευγενική – δεν ξέρω το όνομα της – ενώ την πρώτη φορά που ήρθα είχα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος – ήταν η Λίζα .  Όπως είπα θα με έχετε αποκλειστικό πελάτη όποτε μπορώ, αφού παρόλο την ΄΄ατυχία μου΄΄ το Σάββατο, κάτι μου έχει κάνει κλικ στο μαγαζί σας και δεν θέλω να γνωρίσω κάποιο άλλο μαγαζί….Εσείς μου φτάνετε και μου περισσεύετε… Νίκος

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
αυτα φιλικα παντα

οχι μονο το σεβομαι αλλα ισα ισα με ευχαρηστει κιολας ;)
μπορεις ελευθερα ματια μου να ακουμπας τα χρηματα σου εκει που οι αδηλωτες και τα σμν βασιλευουν (ξερεις εσυ ;))
απο κει και περα δεν εννουσα τους <<αγαπητικους>> που καταλαβες ετσι κιαλλιως καθαρα επαγγελματικα τετοιοι πελατες ειναι οι καλυτεροι που μπορει να εχει μια κοπέλα ή ενα μαγαζι.
Εννοουσα ολους αυτους που επειδη πληρωσαν ενα α ή β ποσό αυτοματος θεωρουν φυσιολογικο οτι η κοπέλα σε αυτα τα 10-15-20 λεπτα ειναι και ιδιοκτησια τους και μπορουν να απαιτουν τα παντα επανω της

casteliano

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
11
ρε μεγαλε κριτικες δεν μπαινουν??? δεν διαβαζεις????

τι να σου πω εγω οποτε εχω παει εχω περασει υπεροχα.
η Ατζελα και οι αλλες κοπελες ξερουν να σεβονται τον πελατη.
τωρα για εξυπνακιδες σαν εσενα τι να του προσφερουν????

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
οχι μονο το σεβομαι αλλα ισα ισα με ευχαρηστει κιολας ;)
μπορεις ελευθερα ματια μου να ακουμπας τα χρηματα σου εκει που οι αδηλωτες και τα σμν βασιλευουν (ξερεις εσυ ;))
απο κει και περα δεν εννουσα τους <<αγαπητικους>> που καταλαβες ετσι κιαλλιως καθαρα επαγγελματικα τετοιοι πελατες ειναι οι καλυτεροι που μπορει να εχει μια κοπέλα ή ενα μαγαζι.
Εννοουσα ολους αυτους που επειδη πληρωσαν ενα α ή β ποσό αυτοματος θεωρουν φυσιολογικο οτι η κοπέλα σε αυτα τα 10-15-20 λεπτα ειναι και ιδιοκτησια τους και μπορουν να απαιτουν τα παντα επανω της

ο φιλος που εγραψε την κριτικη δεν νομιζω ομως να απιτησε κατι. τωρα οι αλλοι τη κανουν ειναι θεμα του μαγαζιου πως θα αντιμετωπιστουν

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
τι να σου πω εγω οποτε εχω παει εχω περασει υπεροχα.
η Ατζελα και οι αλλες κοπελες ξερουν να σεβονται τον πελατη.
τωρα για εξυπνακιδες σαν εσενα τι να του προσφερουν????
κοψε λιγο μεγαλε. θα βρεις.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom