kwstakis21
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ατζελα η Κατερινα ειναι σημερα και αυριο 5 με 11
η Νανα ποτε με το καλο
η Νανα ποτε με το καλο
Κυρία Άντζελα τα συγχαρητήριά μου να δώσετε στην Κατερίνα (της τα έδωσα κι εγώ βέβαια). Φοβερή ευγενέστατη γλυκύτατη όπως επίσης και η κυρία της υποδοχής. Την επισκέφτηκα εχθές κι έμεινα πολύ ευχαριστημένος (η κριτική έχει ήδη κατατεθεί κι ελέγχεται). Επίσης μπράβο για τον μεγάλο, ωραίο και καθαρό χώρο σας!!!
ατζελα η Κατερινα ειναι σημερα και αυριο 5 με 11
η Νανα ποτε με το καλο
Να πω και εγώ μια καλησπέρα. Αν και το Σάββατο δεν πήγαν καλά τα πράγματα με την Αλίνα, νομίζω ότι θα με έχετε αποκλειστικό πελάτη. Η δυσκολία ήταν στην αρχή. Φιλιά Άντζελα..
Να πω κι εγώ μια καλησπέρα στο Φυλής104?
Να πω και εγώ μια καλησπέρα. Αν και το Σάββατο δεν πήγαν καλά τα πράγματα με την Αλίνα, νομίζω ότι θα με έχετε αποκλειστικό πελάτη. Η δυσκολία ήταν στην αρχή. Φιλιά Άντζελα..
Καλησπέρα Άντζυ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Η Νανά ανταποκρίνεται στα γούστα μου!!
Ποιανού πανεπιστημίου είναι απόφοιτος;
καλησπερα κούκλα..επειδη ειμαι νεος μπορεις να μου εξηγησεις αν στο προγραμμα με ποδολαγνεία,περιποιηται η κοπελα τα ποδια μας η μόνο εμείς???σε ευχαριστω..περιμενω απαντηση για να σας κανω επισκεψούλα..
Καλησπέρα Άντζελα και από εμένα. Να κάνω μια ερώτηση? Και αν πρέπει μου απαντάς βέβαια. Η Νανά δούλευε πριν μερικούς μήνες στο Βουλιαγμένης 83?καλησπερα κουκλί ;) :-* :-*
καλησπερα Νικο :-*
Το μαγαζι θα σε εχει μαναρι μου αποκλειστικο πελατη ή μονο η Αλινα?
γιατι αμα ειναι ετσι ολες οι αλλες κοπέλες θα ζηλευουμε
Καλησπερα μαναρι ;)
Απ οτι μου ειπε στις αρχες οταν τη γνωρισα εχει σπουδασει μασαζ στη χωρα της την Ταυλανδη ;)
πολλα φιλακια
Καλησπέρα Άντζελα και από εμένα. Να κάνω μια ερώτηση? Και αν πρέπει μου απαντάς βέβαια. Η Νανά δούλευε πριν μερικούς μήνες στο Βουλιαγμένης 83?
Καλησπέρα Άντζελα!
Τη Τζένη δεν την βλέπω στο πρόγραμμα... σταμάτησε?
Από που είναι η Νανά? θα σου πω αν είναι η ίδια...Kαλησπερα ματια μου
Δεν το ξερω αυτο κουκλί μου :-
Λογικα αν σου θυμιζει κατι το ονομα και η καταγωγη της η ίδια κοπέλα θα ειναι ;)
πολλα φιλακια
Από που είναι η Νανά? θα σου πω αν είναι η ίδια...
είναι η Νανά που έχει περάσει από Βουλιαγμένης 83, Αθανασίας 3 και προσφάτως έκανε και θητεία στο Βριλησσού 36...απο την Ταυλανδη ;)
πολλα φιλακια
είναι η Νανά που έχει περάσει από Βουλιαγμένης 83, Αθανασίας 3 και προσφάτως έκανε και θητεία στο Βριλησσού 36...
να πω πως φημίζεται για το μασαζάκι της... ;) ;) ;) ;)
πολλά φιλάκια