You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Τον πήρε η AMD...
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
Π.Α.Α.Κ. = Πρωτοκολο Αντιμετωπισης Αρνητικων Κριτικων (μεθοδολογια FBI κιετς)Για λέγε, λέγε...
1. βροχη κατακριτικων μηνυματων απο αλλα μελη στον συγγραφεα της κριτικης
2. εμπλοκη ιδιοκτητη/εργαζομενης στον οικο στη διαμαχη, βρισιες και αμφισβητηση του ανδρισμου του κριτικογραφου
3. απειλη απολυσης τσατσας/καθαριστριας
4. αποπειρες ευρεσης και τονισμου οποιων θετικων στοιχειων ειχε η κριτικη(π.χ. μπορει να ηταν επιπλο αλλα φοραγε ωραιο χρωμα βρακι)
5. αποπειρες γενικευσης και υποβιβασμου του θεματος ( ε ετσι ειναι, αμα εισαι νουμερο ενα σου ξεφευγει και κατι, κ.λ.π.)
6. 3-4 κριτικες που εστιαζουν στο κομματι που βρηκε αρνητικο ο αρχικος κριτης
7. 1 κριτικη που ο τυπος πηγε μονο και μονο επειδη ο προηγουμενος εγραψε αρνητικα, για να διαπιστωσει ιδιοις ομασι (κοστος 50 ευρω) αν ηταν αληθινη η κριτικη
8. 10 σελιδες :-* :-* :-*
σημειωση: το πρωτοκολο ΔΕΝ χρησιμοποιειται αποκλειστικα απο εναν οικο, η μεθοδολογια παντως ειναι ακριβως η ιδια
μετα τιμης NωντοCIA
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
μπαμ κανεις οτι πας για λουκετο στο δικο σου στουντιοΠ.Α.Α.Κ. = Πρωτοκολο Αντιμετωπισης Αρνητικων Κριτικων (μεθοδολογια FBI κιετς)
2. εμπλοκη ιδιοκτητη/εργαζομενης στον οικο στη διαμαχη, βρισιες και αμφισβητηση του ανδρισμου του κριτικογραφου
4. αποπειρες ευρεσης και τονισμου οποιων θετικων στοιχειων ειχε η κριτικη(π.χ. μπορει να ηταν επιπλο αλλα φοραγε ωραιο χρωμα βρακι)
5. αποπειρες γενικευσης και υποβιβασμου του θεματος ( ε ετσι ειναι, αμα εισαι νουμερο ενα σου ξεφευγει και κατι, κ.λ.π.)
7. 1 κριτικη που ο τυπος πηγε μονο και μονο επειδη ο προηγουμενος εγραψε αρνητικα, για να διαπιστωσει ιδιοις ομασι (κοστος 50 ευρω) αν ηταν αληθινη η κριτικη
σημειωση: το πρωτοκολο ΔΕΝ χρησιμοποιειται αποκλειστικα απο εναν οικο, η μεθοδολογια παντως ειναι ακριβως η ιδια
μετα τιμης NωντοCIA
Επισκέπτης
Π.Α.Α.Κ. = Πρωτοκολο Αντιμετωπισης Αρνητικων Κριτικων (μεθοδολογια FBI κιετς)
μετα τιμης NωντοCIA
9.Προσωρινή απομάκρυνση κοπέλλας (οταν απλώσει πολύ τό θέμα)
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
το αρχηγειο της ΝωντοCIA δεν ειναι στουντιο αρρωστακιμπαμ κανεις οτι πας για λουκετο στο δικο σου στουντιο
Επισκέπτης
10. Μετάθεση της αρνητικής εντύπωσης για το στούντιο προς την κοπέλα, προς απόκτηση υποστηρικτών κεντρίζοντας το κοινό αίσθημα συμπάθειας προς τις ιερόδουλες.9.Προσωρινή απομάκρυνση κοπέλλας (οταν απλώσει πολύ τό θέμα)
Αυτό το είδαμε κατ' επανάληψιν πρόσφατα με την περίπτωση ιθαγένειας, που όλο έστρεφαν την εντύπωση προς την άνευ σημασίας καταγωγή της Κέλλυς αντί προς τις σημαντικές δηλώσεις της διεύθυνσης.
Επισκέπτης
Εγω οπως τη διαβασα,γιατι μου καρφωθηκε οτι ειναι κριτικη απο ανθρωπο που δουλευει σε οικο που του τρωει τη δουλεια το 104?δεν υπαρχει περιπτωση να ισχυουν αυτα που λεει και η περιγραφη του αλλοιωνει τελειως την πραγματικοτητα.Και αυτο αποδεικνυεται και απο το γεγονος οτι δεν ισοπεδωνει την εμφανιση της αναστασιας,κατι που θα εκανε οποιοσδηποτε ηταν τοσο απογοητευμενος,και το κανει για να φανει ρεαλιστικο.
O sonterage αναφέρει στην κριτική του ότι η Αναστασία ήταν άκεφη κι απόμακρη.Σέ μεγάλο βαθμό αυτό εξαρτάται από τίς συνθήκες δουλειάς τής κάθε κοπέλλας.Αν την ημέρα εκείνη είχε διπλοβάρδια είναι φυσιολογικό να ήταν πτώμα.Το Φ104 από ότι βλέπω στό πρόγραμμα έχει εξοντωτικό ωράριο για τα κορίτσια με πολλές διπλοβάρδιες.
Είχα γράψει σχετικά πρίν δέκα μέρες και η Αντζελα μού απάντησε ότι είμαι πούστης.
Εντάξει δεν παραπονούμαι.Πρίν ένα μήνα με είπε κρυφόπουστα.
Αναβαθμίστηκα
O sonterage αναφέρει στην κριτική του ότι η Αναστασία ήταν άκεφη κι απόμακρη.Σέ μεγάλο βαθμό αυτό εξαρτάται από τίς συνθήκες δουλειάς τής κάθε κοπέλλας.Αν την ημέρα εκείνη είχε διπλοβάρδια είναι φυσιολογικό να ήταν πτώμα.Το Φ104 από ότι βλέπω στό πρόγραμμα έχει εξοντωτικό ωράριο για τα κορίτσια με πολλές διπλοβάρδιες.
Είχα γράψει σχετικά πρίν δέκα μέρες και η Αντζελα μού απάντησε ότι είμαι πούστης.
Αναβαθμίστηκα
Επισκέπτης
Σου εύχομαι να προβιβαστείς σιγά, σιγά σε gay.Είχα γράψει σχετικά πρίν δέκα μέρες και η Αντζελα μού απάντησε ότι είμαι πούστης.
Αναβαθμίστηκα
Φοριέται περισσότερο...
Σου εύχομαι να προβιβαστείς σιγά, σιγά σε gay.
Φοριέται περισσότερο...
Επισκέπτης
Νωρίς, νωρίς σήμερα :-Παιδια, καληνυχτα !!!
Τα λεμε, αυριο παλι !!!
Καλό βράδυ.
Επισκέπτης
Παιδια, καληνυχτα !!!
Τα λεμε, αυριο παλι !!!
Kαληνύχτα φίλε.
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
O Μεμάς δουλεύει καλντερίμι στη Συγγρού.
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
10. Μετάθεση της αρνητικής εντύπωσης για το στούντιο προς την κοπέλα, προς απόκτηση υποστηρικτών κεντρίζοντας το κοινό αίσθημα συμπάθειας προς τις ιερόδουλες.
Αυτό το είδαμε κατ' επανάληψιν πρόσφατα με την περίπτωση ιθαγένειας, που όλο έστρεφαν την εντύπωση προς την άνευ σημασίας καταγωγή της Κέλλυς αντί προς τις σημαντικές δηλώσεις της διεύθυνσης.
αφού μας έπρηξες με την καταγωγη της Κέλλυς!
Επισκέπτης
Κάνεις λάθος!
Εσείς με πρήξατε μ' αυτήν! Εμένα μου είναι αδιάφορο από που είναι.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι μόνο το κατά πόσο έχει βάση αυτό που δηλώνει το μαγαζί.
Εσείς με πρήξατε μ' αυτήν! Εμένα μου είναι αδιάφορο από που είναι.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι μόνο το κατά πόσο έχει βάση αυτό που δηλώνει το μαγαζί.
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
η καταπιολα και τα λιμα της