You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Dawn είσαι νοήμων άνθρωπος.Δεν κατηγόρησε κανένας την Μαρίνα, την Κέλλυ, τον Σπυροβάγγελο.Η όλη συζήτηση έχει να κάνει με την πολιτική τού μαγαζιού Φ104.
Μια πολιτική πού ξεφεύγει από τον επιχειρηματικό ανταγωνισμό και χρησιμοποιεί
την εξαπάτηση.
Μια πολιτική πού ξεφεύγει από τον επιχειρηματικό ανταγωνισμό και χρησιμοποιεί
την εξαπάτηση.
Εμ αφού πας και ρωτάς συνεχώς πράγματα τα οποία έχουν απαντηθεί δέκα φορές έκαστο!!!
δεν το έκανα επίτηδες, απλά νόμιζα οτι είχες αποκτήσει άλλη μανία!
Επισκέπτης
Δεν έχω αποκτήσει καμιά μανία.
Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά ότι το θέμα πήρε τις διαστάσεις που πήρε εξαιτίας σας, επειδή πέσατε να υπερασπιστείτε την Άντζελα στην απευθείας ερώτηση που της έκανα.
Επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά ότι το θέμα πήρε τις διαστάσεις που πήρε εξαιτίας σας, επειδή πέσατε να υπερασπιστείτε την Άντζελα στην απευθείας ερώτηση που της έκανα.
Επισκέπτης
ρε τι τραβαμε
Γιατί διαβάζεις πράγματα πού σε πληγώνουν;
Επισκέπτης
Εγώ απαντούσα σε όλους εσάς που με προγκούσατε λες και δεν μπορούσε η Άντζελα να μιλήσει μόνη της.
Επαναλαμβάνω ότι το θέμα πήρε τις διαστάσεις που πήρε, εξαιτίας σας!
Άλλη φορά να κάθεστε στ' αυγά σας!
Εγώ απαντούσα σε όλους εσάς που με προγκούσατε λες και δεν μπορούσε η Άντζελα να μιλήσει μόνη της.
για σένα το κάναμε για το καλό σου. Είχες γίνει μανιακός, σε λίγο θα αναγκαζόμασταν να καταφυγουμε στα ψυχοφάρμακα.
Επισκέπτης
Καλά. Αν τύχει άλλη φορά και ξαναρωτήσω κάτι την Άντζελα, μην μπείτε στον κόπο να την υπερασπιστείτε τότε.για σένα το κάναμε για το καλό σου. Είχες γίνει μανιακός, σε λίγο θα αναγκαζόμασταν να καταφυγουμε στα ψυχοφάρμακα.
Επισκέπτης
για σένα το κάναμε για το καλό σου. Είχες γίνει μανιακός, σε λίγο θα αναγκαζόμασταν να καταφυγουμε στα ψυχοφάρμακα.
Γράφονται κάποια πράγματα πού χαλάνε την εικόνα τού αγαπημένου σου μπουρδέλλου και δηλώνεις ότι από τον πόνο σου θα κατέφευγες σε ψυχοφάρμακα.
Μήπως αυτοχαρακτηρίζεσαι μανιακός;
Φαντάσου να είχες και επαγγελματική σχέση.Θα σε κλαίγαμε τώρα ρε φίλε.
zidane68
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αρκεί αυτά που θα ρωτήσεις, να μπορείς να τα αποδείξεις και να είναι αληθινά....μην το ξεχνάς αυτό είναι βασικό!!!!Καλά. Αν τύχει άλλη φορά και ξαναρωτήσω κάτι την Άντζελα, μην μπείτε στον κόπο να την υπερασπιστείτε τότε.
Biker!
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
[size=20pt]OFF
TOPIC[/size]
Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
Σόρυ που μπαίνω πάντα τόσο άκυρα, απλά επειδή μπορεί κάποιοι να ρωτήσουν, θα λείψω για ένα διάστημα, κάπου ένα μήνα (λέω).
Το αναφέρω απλά για να μην πρήζετε κάποιους γνωστούς σε event του στούντιο, όπως πρήζατε και μένα για κάποιους άλλους απόντες με pm κλπ.
Ευχαριστώ όλη την καλή παρέα: τους συναγωνιστές που έχουμε πιεί ένα ποτό μαζί ή έχουμε ανταλλάξει μια κουβέντα, και φυσικά τα κορίτσια του στούντιο που έχουνε ανεβάσει τη διάθεση μου στα ύψη (από τα Τάρταρα που βρισκόταν) πάμπολες φορές.
Καλή συνέχεια σε όλους ;)
ΥΓ: Η υπογραφή μου για όσους την προσέξουν είναι απλά μια πολύ γλυκιά σκέψη που έκανα για ένα άτομο το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το φόρουμ, απλά ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας (ο καθένας γράφει ό,τι του γουστάρει εδώ άλλωστε), ελπίζοντας βέβαια κάποια στιγμή να τη μεταφέρω και στο ίδιο το άτομο που το αφορά...
Το αναφέρω απλά για να μην πρήζετε κάποιους γνωστούς σε event του στούντιο, όπως πρήζατε και μένα για κάποιους άλλους απόντες με pm κλπ.
Ευχαριστώ όλη την καλή παρέα: τους συναγωνιστές που έχουμε πιεί ένα ποτό μαζί ή έχουμε ανταλλάξει μια κουβέντα, και φυσικά τα κορίτσια του στούντιο που έχουνε ανεβάσει τη διάθεση μου στα ύψη (από τα Τάρταρα που βρισκόταν) πάμπολες φορές.
Καλή συνέχεια σε όλους ;)
ΥΓ: Η υπογραφή μου για όσους την προσέξουν είναι απλά μια πολύ γλυκιά σκέψη που έκανα για ένα άτομο το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το φόρουμ, απλά ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας (ο καθένας γράφει ό,τι του γουστάρει εδώ άλλωστε), ελπίζοντας βέβαια κάποια στιγμή να τη μεταφέρω και στο ίδιο το άτομο που το αφορά...
Επισκέπτης
Αν αποδεικνύονταν οι ερωτήσεις, τότε ποιο το νόημα να λάβεις απάντηση;Αρκεί αυτά που θα ρωτήσεις, να μπορείς να τα αποδείξεις και να είναι αληθινά....μην το ξεχνάς αυτό είναι βασικό!!!!
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
που εισαι px?Τι είπε ο μεγάλος!!!
ειδα τον μεμο στην συγγρου
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
το νεο ειναι οτι ειμαι ο μονος που περασε απο τη συγγρου και δε σε πηρεΓια νέο μου το λες;
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
το γαμησες μαν :S αλλα δε μασαω μαρουλι την παω την πιεξουλαπου εισαι px?
ειδα τον μεμο στην συγγρου