stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ποιον ειπες λιμα ρε φασιστοειδεςη καταπιολα και τα λιμα της
ποιον ειπες λιμα ρε φασιστοειδεςη καταπιολα και τα λιμα της
η καταπιολα και τα λιμα της
ει φασιστακιη καταπιολα και τα λιμα της
Κάνεις λάθος!
Εσείς με πρήξατε μ' αυτήν! Εμένα μου είναι αδιάφορο από που είναι.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι μόνο το κατά πόσο έχει βάση αυτό που δηλώνει το μαγαζί.
Κάνεις λάθος!
Εσείς με πρήξατε μ' αυτήν! Εμένα μου είναι αδιάφορο από που είναι.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι μόνο το κατά πόσο έχει βάση αυτό που δηλώνει το μαγαζί.
εσενα ρε και την αλλη τη σιγανοπαπαδια το αρρωστακι της φυληςποιον ειπες λιμα ρε φασιστοειδες
Ακριβώς! Οι εύκολες λύσεις...Απ' ότι κατάλαβες τό μαγαζί σιωπά.Το πολύ-πολύ να βάλει ασπίδα καμμιά δύστυχη Κέλλυ ή να μιλάει για κρυφόπουστες.
Εγω οπως τη διαβασα,γιατι μου καρφωθηκε οτι ειναι κριτικη απο ανθρωπο που δουλευει σε οικο που του τρωει τη δουλεια το 104?
Απ' ότι κατάλαβες τό μαγαζί σιωπά.Το πολύ-πολύ να βάλει ασπίδα καμμιά δύστυχη Κέλλυ ή να μιλάει για κρυφόπουστες.
Ερώτηση προς την Άντζελα ήταν εξ' αρχής. 100 φορές το 'χω τονίσει. Η ανακοίνωση στο site του 104 είναι που έχει σημασία επειδή υποτίθεται ότι είναι επίσημο.ρε πλάκα μας κάνεις; Εσύ δεν φώναζες "να βγεί η Κελλυ και να μας πεί απο που είναι" και "Γιατι δεν απαντάει η Αντζελα είναι ένοχη με την σιωπή της;"
Ερώτηση προς την Άντζελα ήταν εξ' αρχής. 100 φορές το 'χω τονίσει. Η ανακοίνωση στο site είναι που έχει σημασία για 'μενα.
δηλαδη τι να κάνει το μαγαζι; Να σε πει το πασιφανές: οτι το δωμάτιο δύο δεν έχει ντουζιέρα;
Ότι η Κέλλυ είναι Σέρβα ρε! Τι λέμε τόση ώρα;ωχ καινούριο είναι αυτο τώρα; Ποιά ανακοίνωση λές;
Ότι η Κέλλυ είναι Σέρβα ρε! Τι λέμε τόση ώρα;
Έτσι δεν αναφέρουν στη σελίδα τους;
Ότι η Κέλλυ είναι Σέρβα ρε! Τι λέμε τόση ώρα;
Έτσι δεν αναφέρουν στη σελίδα τους;
Ε εντάξει, μπορεί να πολιτογραφήθηκεΗ Μαρίνα μέχρι πρίν 2 μήνες εμφανιζόταν ως Ρουμάνα.
Αν λέει στους πελάτες της ότι είναι Γαλλίδα και την πιστεύουν καλά να πάθουνε. Στ' αρχίδια μου.ωχ ρε Ρόκαβλον αντε πάλι αρχίσαμε. Δε με λές, αμα φύγει ξανα η Κέλλυ και πάει σε άλλο μαγαζί (πχ παλια είχε παει Κων/ος 132) θα πας και εκει να κάνεις φασαρία;
Η Μαρίνα μέχρι πρίν 2 μήνες εμφανιζόταν ως Ρουμάνα.
Το ψέμα όταν λαμβάνει επίσημη μορφή, μετατρέπεται σε εξαπάτηση.