Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Κάνεις λάθος!
Εσείς με πρήξατε μ' αυτήν! Εμένα μου είναι αδιάφορο από που είναι.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι μόνο το κατά πόσο έχει βάση αυτό που δηλώνει το μαγαζί.

ρε πλάκα μας κάνεις;  :2funny: :2funny: :2funny: Εσύ δεν φώναζες "να βγεί η Κελλυ και να μας πεί απο που είναι" και "Γιατι δεν απαντάει η Αντζελα είναι ένοχη με την σιωπή της;" :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
Κάνεις λάθος!
Εσείς με πρήξατε μ' αυτήν! Εμένα μου είναι αδιάφορο από που είναι.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι μόνο το κατά πόσο έχει βάση αυτό που δηλώνει το μαγαζί.

Απ' ότι κατάλαβες τό μαγαζί σιωπά.Το πολύ-πολύ να βάλει ασπίδα καμμιά δύστυχη Κέλλυ ή να μιλάει για κρυφόπουστες.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Απ' ότι κατάλαβες τό μαγαζί σιωπά.Το πολύ-πολύ να βάλει ασπίδα καμμιά δύστυχη Κέλλυ ή να μιλάει για κρυφόπουστες.

δηλαδη τι να κάνει το μαγαζι; Να σε πει το πασιφανές: οτι το δωμάτιο δύο δεν έχει ντουζιέρα;

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
τι ωραια ειναι η θεσσαλονικη  :grin:

Επισκέπτης
ρε πλάκα μας κάνεις;  :2funny: :2funny: :2funny: Εσύ δεν φώναζες "να βγεί η Κελλυ και να μας πεί απο που είναι" και "Γιατι δεν απαντάει η Αντζελα είναι ένοχη με την σιωπή της;" :dancing: :dancing: :dancing:
Ερώτηση προς την Άντζελα ήταν εξ' αρχής. 100 φορές το 'χω τονίσει. Η ανακοίνωση στο site του 104 είναι που έχει σημασία επειδή υποτίθεται ότι είναι επίσημο.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

Επισκέπτης
δηλαδη τι να κάνει το μαγαζι; Να σε πει το πασιφανές: οτι το δωμάτιο δύο δεν έχει ντουζιέρα;

Τό κάθε μαγαζί έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.Δεν αναφέρθηκε κανείς σε αυτό.
Ανυποψίαστος δεν είσαι ούτε χθεσινός.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ότι η Κέλλυ είναι Σέρβα ρε! Τι λέμε τόση ώρα;
Έτσι δεν αναφέρουν στη σελίδα τους;

ωχ ρε Ρόκαβλον αντε πάλι αρχίσαμε. Δε με λές, αμα φύγει ξανα η Κέλλυ και πάει σε άλλο μαγαζί (πχ παλια είχε παει Κων/ος 132) θα πας και εκει να κάνεις φασαρία;  :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Η Μαρίνα μέχρι πρίν 2 μήνες εμφανιζόταν ως Ρουμάνα.
Ε εντάξει, μπορεί να πολιτογραφήθηκε :2funny:

ωχ ρε Ρόκαβλον αντε πάλι αρχίσαμε. Δε με λές, αμα φύγει ξανα η Κέλλυ και πάει σε άλλο μαγαζί (πχ παλια είχε παει Κων/ος 132) θα πας και εκει να κάνεις φασαρία;  :think: :think: :think:
Αν λέει στους πελάτες της ότι είναι Γαλλίδα και την πιστεύουν καλά να πάθουνε. Στ' αρχίδια μου.
Αν όμως βγει το μαγαζί και γράψει επίσημα ότι είναι Ιταλίδα φερ' ειπείν, ε θα τους πάρει ο διάολος.
Το ψέμα όταν λαμβάνει επίσημη μορφή, μετατρέπεται σε εξαπάτηση.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Η Μαρίνα μέχρι πρίν 2 μήνες εμφανιζόταν ως Ρουμάνα.

:think: :think: :think: αυτό δεν το εχω προσέξει. Πάντα είχα την εντύπωση οτι είναι Τσέχα. Ακόμα και όταν είχε έρθει απο Τσεχία νομίζω μας είχε πει οτι είναι  :think: :think: :think: Χέστικα κιόλας, είναι πολύ καλό κορίτσι, ψυχούλα και τσαχπίνα. Πάντα περνάω καλά με την Μαρίνα.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

λές ο μπαμπας της να είναι Τσέχος και η μαμά της Ρουμάνα (η το αντίθετο) και να εχει και τις δύο εθνικότητες;  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

και μιας και την αναφέραμε ας της αφιερώσουμε ενα τραγουδάκι!!! :kissass: :kissass: :kissass:

Επισκέπτης
Εμ αφού πας και ρωτάς συνεχώς πράγματα τα οποία έχουν απαντηθεί δέκα φορές έκαστο!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom