Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
καλα δε ντρεπεστε? εδω και ποση ωρα εχει βγει αρνητικη κριτικη και δεν εχει χυμηξει κανενας? τσ τσ τσ παει χαλασε ο κοσμος.... :2funny:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ένας τσατσολαγνος δεν τα βρήκε με μια τσα τσα......................................

Δεν ειν τραγικό!
Θα το αντέξω!

lolita2006

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Εγω οπως τη διαβασα,γιατι μου καρφωθηκε οτι ειναι κριτικη απο ανθρωπο που δουλευει σε οικο που του τρωει τη δουλεια το 104?δεν υπαρχει περιπτωση να ισχυουν αυτα που λεει και η περιγραφη του αλλοιωνει τελειως την πραγματικοτητα.Και αυτο αποδεικνυεται και απο το γεγονος οτι δεν ισοπεδωνει την εμφανιση της αναστασιας,κατι που θα εκανε οποιοσδηποτε ηταν τοσο απογοητευμενος,και το κανει για να φανει ρεαλιστικο.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
καλα δε ντρεπεστε? εδω και ποση ωρα εχει βγει αρνητικη κριτικη και δεν εχει χυμηξει κανενας? τσ τσ τσ παει χαλασε ο κοσμος.... :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συβμαινουν και αυτα, δεν ειναι κακο !!!

Επισκέπτης
Εγω οπως τη διαβασα,γιατι μου καρφωθηκε οτι ειναι κριτικη απο ανθρωπο που δουλευει σε οικο που του τρωει τη δουλεια το 104?δεν υπαρχει περιπτωση να ισχυουν αυτα που λεει και η περιγραφη του αλλοιωνει τελειως την πραγματικοτητα.Και αυτο αποδεικνυεται και απο το γεγονος οτι δεν ισοπεδωνει την εμφανιση της αναστασιας,κατι που θα εκανε οποιοσδηποτε ηταν τοσο απογοητευμενος,και το κανει για να φανει ρεαλιστικο.

Σε στενοχώρησε η αρνητική κριτική;

Επισκέπτης
Αντιθέτως! Είναι πολύ συνηθισμένη η έκφραση "πανέμορφο κομοδίνο".

Πάει δεν είναι αυτό το 104 που όλοι αγαπήσαμε... :sunglasses:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Βρε βρε  βρε  σουξέ η τσατσολαγνεια................................................

Απίστευτο!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αντιθέτως! Είναι πολύ συνηθισμένη η έκφραση "πανέμορφο κομοδίνο".
Πάει δεν είναι αυτό το 104 που όλοι αγαπήσαμε... :sunglasses:
καλα ενας δε βρεθηκε ακομη να παρει ενα τηλεφωνο και να ενεργοποιηθει το Π.Α.Α.Κ. ?

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Πλάκωσαν οι Πουαροκλουζαδες!

Ε ρε γλέντια!

Επισκέπτης
Και αυτο αποδεικνυεται και απο το γεγονος οτι δεν ισοπεδωνει την εμφανιση της αναστασιας,κατι που θα εκανε οποιοσδηποτε ηταν τοσο απογοητευμενος,και το κανει για να φανει ρεαλιστικο.

Δεν έχεις καθόλου δίκηο.Απογοητευμένος είναι ο άνθρωπος δέν είναι άδικος.Γιατί έπρεπε να θάψει την κοπέλλα;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom