DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Μήπως είχε "μητρικά" ?Τελικα τι ειχε ???
Μήπως είχε "μητρικά" ?Τελικα τι ειχε ???
καλησπερα φιλαρακια...τι γινεστε? Η αμαντα τρελλοκομειο...
Λες ???
Να ευχηθω στον αγαπητο Λαγο, τα καλυτερα !!!καλησπερα φιλαρακια...τι γινεστε? Η αμαντα τρελλοκομειο...
Καλώς τον Bugs Bunny !καλησπερα φιλαρακια...τι γινεστε? Η αμαντα τρελλοκομειο...
Καλώς τον Bugs Bunny !
καλα δε ντρεπεστε? εδω και ποση ωρα εχει βγει αρνητικη κριτικη και δεν εχει χυμηξει κανενας? τσ τσ τσ παει χαλασε ο κοσμος....
Εγω οπως τη διαβασα,γιατι μου καρφωθηκε οτι ειναι κριτικη απο ανθρωπο που δουλευει σε οικο που του τρωει τη δουλεια το 104?δεν υπαρχει περιπτωση να ισχυουν αυτα που λεει και η περιγραφη του αλλοιωνει τελειως την πραγματικοτητα.Και αυτο αποδεικνυεται και απο το γεγονος οτι δεν ισοπεδωνει την εμφανιση της αναστασιας,κατι που θα εκανε οποιοσδηποτε ηταν τοσο απογοητευμενος,και το κανει για να φανει ρεαλιστικο.
Αντιθέτως! Είναι πολύ συνηθισμένη η έκφραση "πανέμορφο κομοδίνο".Εγω οπως τη διαβασα,γιατι μου καρφωθηκε οτι ειναι κριτικη απο ανθρωπο που δουλευει σε οικο που του τρωει τη δουλεια το 104?δεν υπαρχει περιπτωση να ισχυουν αυτα που λεει και η περιγραφη του αλλοιωνει τελειως την πραγματικοτητα.Και αυτο αποδεικνυεται και απο το γεγονος οτι δεν ισοπεδωνει την εμφανιση της αναστασιας,κατι που θα εκανε οποιοσδηποτε ηταν τοσο απογοητευμενος,και το κανει για να φανει ρεαλιστικο.
Πάει δεν είναι αυτό το 104 που όλοι αγαπήσαμε...καλα δε ντρεπεστε? εδω και ποση ωρα εχει βγει αρνητικη κριτικη και δεν εχει χυμηξει κανενας? τσ τσ τσ παει χαλασε ο κοσμος....
Εγω οπως τη διαβασα,γιατι μου καρφωθηκε οτι ειναι κριτικη απο ανθρωπο που δουλευει σε οικο που του τρωει τη δουλεια το 104?
καλα ενας δε βρεθηκε ακομη να παρει ενα τηλεφωνο και να ενεργοποιηθει το Π.Α.Α.Κ. ?Αντιθέτως! Είναι πολύ συνηθισμένη η έκφραση "πανέμορφο κομοδίνο".
Πάει δεν είναι αυτό το 104 που όλοι αγαπήσαμε...
Βρε βρε βρε σουξέ η τσατσολαγνεια................................................
Απίστευτο!
:oΕννοείς ότι υπάρχουν στημένες κριτικές πού εξυπηρετούν συμφέροντα;
Ομπρός στο δρόμο
που χάραξε ο ΤΑΚΜΑΝ !
Βαριέσαι πολύ , ε ;
Και αυτο αποδεικνυεται και απο το γεγονος οτι δεν ισοπεδωνει την εμφανιση της αναστασιας,κατι που θα εκανε οποιοσδηποτε ηταν τοσο απογοητευμενος,και το κανει για να φανει ρεαλιστικο.