Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
καλησπέρα!!μπορούμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για Νικόλ?ηλικία,ύψος...
ειναι γυρω στα 24-25 ματια μου ,υψος περιπου 1,65-1,67 ;)
πολλα φιλακια
καλησπέρα!!μπορούμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για Νικόλ?ηλικία,ύψος...
αν μπορείς να βάλεις όλες της τις φώτο στην επόμενη απάντηση σου...
σ' ευχαριστώ πολύ...
και επιπλέον έχουμε κάποιο πρόγραμμα της εβδομάδας και τιμή?είμαι λίγο αρχάριος σ' αυτά...
Επίσης για την Νανά για απλό + μασάζ πόσο κοστίζει?
Μπου-Μπού, η γερμανίδα Μάντυ (αν θυμάμαι καλά) θα δουλέψει τελικά;
το αμφισβητω αυτο ως προς την καταγωγη...
και συν οτι δεν μπορεις να νιωσεις μια ταυλανδεζα πανω σε ξεπετα ...
αρα...
Μπορεις μαναρι μου να της μιλησεις στη γλωσσα της αν τη γνωρισεις απο κοντα για να βεβαιωθεις για την εθνικοτητα της;)
Ταυλανδεζα παντως ειναι, θα μπορουσα να βαλω φωτο με το προσωπο της αλλα δεν το κανω για ευνοητους λογους ;)
Για το 2ο που λες μαναρακι μου, συμφωνω οχι ομως μονο για τις Ταυλανδεζες αλλα γενικοτερα για ολες τις γυναικες ανεξαρτητου εθνικοτητας, κακα τα ψεμματα δεν μπορει νιωσει κανενας μια γυναικα σε ενα ανολογο μαγαζι του ειδους στο επακρο, απλα παιρνει μια γευση ειτε γιατι θελει μια ποικιλια στην ερωτικη ζωη του ειτε γιατι ειναι μονος του ;)
Με αυτη τη συζητηση ομως βγαινουμε και λιγο of topic οποτε καλυτερα να την αφησουμε ;)
πολλα φιλια
Για σου Μαναρι.. και απο μενα..
κοιτα .. καλη σκεψη αλλα οχι για τους ταυλανδοπληκτους.
εμεις το πακετο το παιρνουμε μονο ΤΑΥΛΑΝΔΗ.. και το πακετο εκει δεν περιλαμβανει 20 λεπτη
ξεπετα... δεν θα παω πιο περα γιατι...
ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΑ παιρνουμε ΜΠΑΝΚΟΚΑ μονο.
Φιλικα.
απο πατουσάκι σκίζει πάντως. Ισως να περάσω αυριο να δοκιμάσω κιόλας!
H Nανα απο την Ταυλανδη σημερα το απογευμα στο μαγαζι ;)
[/URL]
επισκεψη χθες η κοπελα φοβερη.αμα πατε και δειτε τι τεραστιες ρογες θα παθετε .
μπραβο στο μαγαζι .μου ολοκληρωσε ενα ποθο που ειχα να παω με μι; σχιζοματα. ευγε και παντα με νεα φρουτα.
πολλα φιλακια
shit! Έπρεπε να μου το πείς τώρα αυτο :S Πάντα ονειρευόμουν μια ασιάτησα έτοιμη να με κάνει ντά! Τέσπα θα της πώ να κάνει μια προσπάθεια και ελπίζω να τα βρούμε μια άκρη!