You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
βρε δεν αφήνετε τα αφιερώματα στον Καρβέλα και να μιλήσουμε λίγο επι της ουσίας; Δοκίμασε κανένας την Μελίνα;
Καλημερα μαναρακια
Η Μελινα ματια μου αδιαθετησε τελευταια στιγμη και δεν δουλεψε χθες :'(
δουλευει ομως ξανα την Πεμπτη το βραδυ ;)
Η Μεντυ δουλεψε χθες πρωτη φορα το βραδυ ;)
πολλα φιλακια
George Cumalot
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 229
- Πόντοι
- 6
Hello και από μένα!
Cum On Tits παίζει;
Cum On Tits παίζει;
καλησπέρα και απο μένα μωράκι μου. είσαι καλά? ετοιμάζομαι να φύγω για δουλειά και είπα να σου αφιερώσω ενα τραγουδάκι του Καρβέλα που σου πάει πάρα πολύ και με εκφράζει αφάνταστα!!!!
Αφιερωμένο απο μένα σε σένα με αγάπη μωρό μου:
Αφιερωμένο απο μένα σε σένα με αγάπη μωρό μου:
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Hello και από μένα!
Cum On Tits παίζει;
Γειασου μαναρακι μου
απ οσο ξερω απ τις υπολοιπες κοπέλες οχι μαναρι, εγω πχ δεν το δεχομαι
τωρα αν το ζητησεις ευγενικα απο καποια κοπέλα και το δεχτει εκει αλλαζει το πραγμα αλλα κατι τετοιο επειδη ειναι και λεπτη η θεση μου δεν μπορω ουτε να στο εγγυηθω αλλα ουτε και να στο κανονισω ;)
καλησπέρα και απο μένα μωράκι μου. είσαι καλά? ετοιμάζομαι να φύγω για δουλειά και είπα να σου αφιερώσω ενα τραγουδάκι του Καρβέλα που σου πάει πάρα πολύ και με εκφράζει αφάνταστα!!!!
Ευχαριστω πολυ γλυκε μου αντρα :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Νανσυ
Ατζελα
Τζενη
Νικολ
Κατερινα
Ευα
πολλα φιλακια
Χαιρετίσματα σε όλους τους ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΥΣ απο την Σαλόνικα!
τι κανεις βρε μαναρακι?
ελπιζω να πηγες για διακοπουλες και οχι για δουλεια
μη ξεχασεις να φας τριγωνα πανοραματος εγω τρελλενομαι γιαυτα
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
συγνωμη που επεμβαινω στο θρεντ σας, (προς φυλης104) ερωτησουλα..
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΣΙΑΤΙΣΕΣ
ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΑΣ?
δεν ειναι ρατσισμος αυτο?
φιλικα παντα.
Την Τεταρτη το απογευμα ματια μου ξεκιναει η Νανα στο μαγαζι, μια κοπέλα απο την Ταιλανδη με ειδηκευση στο ερωτικο μασαζ μιας και το εχει σπουδασει σε σχολη στην πατριδα της ;)
Ελπιζω να χαρηκες μωρακι ;) :-* :-*
πολλα φιλακια
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
Άντζελα να ρωτήσω κάτι??? Είμαι μεταξύ των Νικόλ και Σοφία, Ποια απο τις 2 προτείνεις?έτσι για να γνωρίσω και το μαγάζι σας ;) ;) ;)
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Άντζελα να ρωτήσω κάτι??? Είμαι μεταξύ των Νικόλ και Σοφία, Ποια απο τις 2 προτείνεις?έτσι για να γνωρίσω και το μαγάζι σας ;) ;) ;)
και οι 2 ματια μου ειναι εξισου ομορφες και πολυ νεαρες κοπέλες.
Δε μπορω να βρω καμια διαφορα μεταξυ τους μονο το οτι η Σοφια εχει λιγο μεγαλυτερο στηθος ;)
Παρολαυτα θα σου προτεινα τη Σοφια γιατι δεν υπαρχουν φωτογραφιες της και θα ηθελα να την δεις απο κοντα ;)
πολλα φιλια
φυσικά και φάγαμε Μπου-Μπού! Και τρίγωνα και μπουγάτσα με τυρί και όλα τα καλά. Ήρθα σήμερα αλλα θα ξαναφύγω μεθάυριο! Τα κορίτσια είναι κόλαση, ειδικά η Ευά με το υπέροχο στηθός της και το Νανσάκυ με το όμορφο φορεματάκι του. Ελπίζω να περάσω το επόμενο σ/κ και μαλλον στην Ευα, αν και είναι πολύ περίεργος να τσεκάρω τις νέες αφίξεις στο μαγαζί! Για δώσε καμιά πληροφορία για την Νανά (ύψος, κιλά, χρώμα μαλλιών, χρώμα δέρματος, μέγεθος πατουσίτσας, φώτογραφίες των δακτύλων της πατούσιτσας και φυσικά αν έχει γνώσεις περί ποδολατρικού προγράμματος σε άτακτα τσογλάνια ). Πέραν της πλάκας, δεν νομίζω να έχω ξαναδεί ασιάτισα σε στούντιο (και σε μπορντέλο γενικότερα) πλίν απο κοπέλες απο την Κεντρική Ασία (Αζερμπαιτζαν, Καζακσταν κ.α.). Ελπίζω να ανοίξει τον δρόμο και σε άλλα κορίτσια που θέλουν να κάνουν καριέρα στο χώρο
RoccoSiffredi
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 405
- Πόντοι
- 3.235
OK σε ευχαριστώ
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
φυσικά και φάγαμε Μπου-Μπού! Και τρίγωνα και μπουγάτσα με τυρί και όλα τα καλά. Ήρθα σήμερα αλλα θα ξαναφύγω μεθάυριο! Τα κορίτσια είναι κόλαση, ειδικά η Ευά με το υπέροχο στηθός της και το Νανσάκυ με το όμορφο φορεματάκι του. Ελπίζω να περάσω το επόμενο σ/κ και μαλλον στην Ευα, αν και είναι πολύ περίεργος να τσεκάρω τις νέες αφίξεις στο μαγαζί! Για δώσε καμιά πληροφορία για την Νανά (ύψος, κιλά, χρώμα μαλλιών, χρώμα δέρματος, μέγεθος πατουσίτσας, φώτογραφίες των δακτύλων της πατούσιτσας και φυσικά αν έχει γνώσεις περί ποδολατρικού προγράμματος σε άτακτα τσογλάνια ). Πέραν της πλάκας, δεν νομίζω να έχω ξαναδεί ασιάτισα σε στούντιο (και σε μπορντέλο γενικότερα) πλίν απο κοπέλες απο την Κεντρική Ασία (Αζερμπαιτζαν, Καζακσταν κ.α.). Ελπίζω να ανοίξει τον δρόμο και σε άλλα κορίτσια που θέλουν να κάνουν καριέρα στο χώρο
α περνας ωραια μαναρακι μου γλυκο
χαιρομαι πολυ ;)
η Νανα ειναι αδυνατη με μεγαλο στηθος, μαυραμαλλια και επιδερμιδα οχι τοσο σκουροχρωμη.
Για το προγραμμα της ποδολαγνειας να σου πω την αληθεια δεν ξερω ακομη, η ιδια μου ειπε οτι κανει πολυ καλο μασαζ το οποιο εχει σπουδασει και πολυ καλο ισπανικο
Αλλα λογικα αφου η κοπέλα ειναι super στο μασαζ θα κανει και καλο μασαζ με τα ποδαρακια της ;)
OK σε ευχαριστώ
Εγω ευχαριστω μαναρακι :-* :-*
πολλα φιλακια
Βρε Ατζελινούλα.... ξερεις τι κάνεις με τις φότος που ανεβάζεις??
Ανεβαίνουμε κι εμείς.... ;)
Και κυρίως εγώ λογω των υπέροχων τακουνιών.... ;)
sovietlover
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Η Τατιάνα τέλος από το μαγαζί; Γιατί έδω και δύο βδομάδες είναι εκτός προγράμματος...
Επισκέπτης
ο πολιλατρεμενι ιερια τισ μεταλαγμενισ ιδονισ μιν σινεχιζεισ να ποσταρισ φτοτοσ διοτι το θρεντ θα χριαστι να πορνοκλιδοθει για να καθαριστι απο τα γαρμπιλοφλοκια μου!!!!
θα παλιδρομισο το τσουτσουνι μου!!!και θα χισο για τιμορια μεσα στο θρεντ σου!!!!!
θα παλιδρομισο το τσουτσουνι μου!!!και θα χισο για τιμορια μεσα στο θρεντ σου!!!!!
Επισκέπτης
οχι οχι χιστι μου ειναι ιερεσ οι τακουνοφοτοσ!!!!μπουχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!Όποιος τολμήσει και κλειδώσει το θέμα ή απαγορεύσει τις τακουνοφότος....
ε εε τι έχει να γίνει... θα τον κυνηγάω.....
αντε αντε αγαπιτι ατζελα δοσε τακουνια σστον HEELOVER!!!!!!!χεχε!