You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
ε ρε καψουρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Άντζελα θα ήθελα να σου εκφράσω και δημόσια το θαυμασμό μου και τις ευχαριστίες μου για τις αξέχαστες στιγμές που μου χάρησες χθες το μεσημέρι.
Τί να πω ρε παιδιά! Πιστεύω πως η κοπέλα είναι ότι καλλίτερο προσφέρει ο χώρος των Στούντιος, ιδίως για όσους [σαν και μένα] γουστάρουν "άγριες" φάσεις και PSE παρά αγκαλίτες και φιλάκια.
Μοναδική ένσταση πως έχει τόσα πολλά να σου προσφέρει και το κάνει με τόση διάθεση και τέτοια συμμετοχή που ο χρόνος, ακόμα και στο πιο πλήρες πρόγραμμα αποδικνύεται λίγος.
Δύο ώρες τουλάχιστον ήθελα για να "χορτάσω" μια τέτοια γυναίκα, αλλά και πάλι τι να πώ! Καμία βιασύνη από μέρους της αν και όσο ήμασταν μαζί το κουδύνι θα χτύπησε 5-6 φορές και η αίθουσα αναμονής ήταν γεμάτη όταν βγήκα, να φανταστείτε εγώ είχα αγχωθεί πως την καθυστερούσα κι αυτή μου είπε "Α! με έχουν συνηθίσει να αργώ γιατί θέλω να κάνω σωστά τη δουλειά μου". Οι λεπτομέρειες δεν είναι σκόπιμο να περιγραφούν, πιστεύω πως αξίζει μόνο κανείς να τις βιώσει!
Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ Άντζελα και φυσικά θα τα ξαναπούμε.
Πολλά φιλιά
Τί να πω ρε παιδιά! Πιστεύω πως η κοπέλα είναι ότι καλλίτερο προσφέρει ο χώρος των Στούντιος, ιδίως για όσους [σαν και μένα] γουστάρουν "άγριες" φάσεις και PSE παρά αγκαλίτες και φιλάκια.
Μοναδική ένσταση πως έχει τόσα πολλά να σου προσφέρει και το κάνει με τόση διάθεση και τέτοια συμμετοχή που ο χρόνος, ακόμα και στο πιο πλήρες πρόγραμμα αποδικνύεται λίγος.
Δύο ώρες τουλάχιστον ήθελα για να "χορτάσω" μια τέτοια γυναίκα, αλλά και πάλι τι να πώ! Καμία βιασύνη από μέρους της αν και όσο ήμασταν μαζί το κουδύνι θα χτύπησε 5-6 φορές και η αίθουσα αναμονής ήταν γεμάτη όταν βγήκα, να φανταστείτε εγώ είχα αγχωθεί πως την καθυστερούσα κι αυτή μου είπε "Α! με έχουν συνηθίσει να αργώ γιατί θέλω να κάνω σωστά τη δουλειά μου". Οι λεπτομέρειες δεν είναι σκόπιμο να περιγραφούν, πιστεύω πως αξίζει μόνο κανείς να τις βιώσει!
Πολλά φιλιά
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Καλημερουδιαααααα μαναρακια :-* :-* :-* :-*
πολλα φιλακια
κΑΛΗΜΈΡΑ. άΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΊ ΠΟΊΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΔΙΑ? ΕΧΟ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΣΤΘΔΙΟ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ. ΩΕΩΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ!!
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
κΑΛΗΜΈΡΑ. άΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΊ ΠΟΊΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΔΙΑ? ΕΧΟ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΣΤΘΔΙΟ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ. ΩΕΩΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΩ!!
Αλινα
καλό!!!!Φίλε μου, εσύ μπορεί νικήσεις λόγω όγκου, αλλά μπορεί κι εγώ λόγο ευελιξίας... χαχα......
το άλλο με τον τοτό το ξέρεις?
φίλε μου καλέ!!!Άντζελα θα ήθελα να σου εκφράσω και δημόσια το θαυμασμό μου και τις ευχαριστίες μου για τις αξέχαστες στιγμές που μου χάρησες χθες το μεσημέρι.
Πολλά φιλιά
Σου μίλησα αλλά δεν με πρόσεξες!!!
ήμουνα με τη βερμούδα. Αλλά ρε gianevan εσυ το "ξεφτύλισες" το πράγμα!!! 30 λεπτά κάθησες μέσα!!!
τα χρονομέτρησα γιατί είχα πάλι διπλοπαρκάρει το πούλμαν στην Αχαρνων αφου στην 3ης Σεπτεμβρίου ήταν οι αστυνομικοί και κυνηγάγανε τους αλλοδαπούς!!!
Καλημέρα στο ομορφότερο μωρό της Ελλάδας την Άντζελα, τον κουμπάρο τον οσι, τον παρθένο, τον gianevan, kai se όλους τους συναγωνιστές.
Μόλις τώρα γύρισα απο δρομολόγια που έκανα και αυριο πάλι 9 το πρωί έχω ταξιδάκι μέχρι την Κόρινθο, Πατρα, καλαμάτα.
Μιλάμε απο τους καφέδες που χω πιεί, και απο την σκέψη μου στην αγάπη μου την Άντζελα δεν μπορώ να κλείσω μάτι.
Θα τα πούμε σύντομα παίδες
cya guys!!!
Επισκέπτης
ατζελα καλοριζικα τα ντουσ!!!!!
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Μες την καυλα εισαστε ολες
ατζελα καλοριζικα τα ντουσ!!!!!
Eυχαριστουμε μαναρακια μου
πολλα πολλα φιλακια
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Μελίνα Μέντυ; καμιά απο αυτές με πλουσιο στηθος στυλ Ευας τουλάχιστον μήπως;
H Mελινα ματια μου εχει αρκετα μεγαλο στηθος περιπου σαν της Ευας ;)
Η Μεντυ εχει μικροτερο ;)
πολλα φιλακια