Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 267 άτομα (0 μέλη και 267 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Γενικά πέρασα πολύ ωραία, τσιμπήσαμε και το περιοδικό Spicy και αναμένω την επόμενη επίσκεψη!! ;) ;)

χαιρομαι μαναρακι μου που τα περασες ομορφα με τη Τζενη και τα πεδιλακια της ;)
ειμουνα τοσο κουρασμενη το απογευμα και επεσα για νανακια που ξεχασα να της πω οτι θα πηγαινες, αλλιως θα σου ερχοταν στο δωματιο με οσα πιο πολλα πεδιλακια μπορουσε :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Εχουνε μηνει μερικα spicy με dvd ακομη για οποιον αλλον θελει να του δωσουμε (δωρεαν εννοειτε ;))

Αυριο Πεμπτη

πρωι Αλινα :smitten:

απογευμα Κατερινα :smitten:

βραδυ η Ευα :smitten:

τωρα και μεχρι το πρωι η Ευα :smitten:

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: δε μπορω μου φτιαχνουν τη διαθεση αυτα  :grin: :grin:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
ποια μωρο μου σου φτιαχνουν τη διαθεση? :cheesy: :cheesy: :cheesy: :-* :-* :-*

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
χαιρομαι μαναρακι μου που τα περασες ομορφα με τη Τζενη και τα πεδιλακια της ;)
ειμουνα τοσο κουρασμενη το απογευμα και επεσα για νανακια που ξεχασα να της πω οτι θα πηγαινες, αλλιως θα σου ερχοταν στο δωματιο με οσα πιο πολλα πεδιλακια μπορουσε :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΑΑΑ;;;;;;; θα τιμωρηθείς....  :s&m_3: :s&m_3:  :knockinb:
:2funny: :2funny: :2funny:

Όχι φανταστείτε σκηνικό τώρα....
να περιμένω στο δωμάτιο χαζεύοντας τηλεόραση (όπου έπαιζε τσόντα με ψηλοτάκουνες μποτες  :grin: ) και να σκάσει μύτη η Τζένη κρατώντας πέδιλα και στα δυο της χέρια.... θα πέρναγε κάνα 15' μέχρι να διαλέξω πέδιλα....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ε ρε γλέντιααααα....  :dancing: :dancing:

αρκεί που το σκέφτηκες κουκλίτσα μου... αρκεί... ;) :smitten:

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΑΑΑ;;;;;;; θα τιμωρηθείς....  :s&m_3: :s&m_3:  :knockinb:
:2funny: :2funny: :2funny:

Όχι φανταστείτε σκηνικό τώρα....
να περιμένω στο δωμάτιο χαζεύοντας τηλεόραση (όπου έπαιζε τσόντα με ψηλοτάκουνες μποτες  :grin: ) και να σκάσει μύτη η Τζένη κρατώντας πέδιλα και στα δυο της χέρια.... θα πέρναγε κάνα 15' μέχρι να διαλέξω πέδιλα....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ε ρε γλέντιααααα....  :dancing: :dancing:

αρκεί που το σκέφτηκες κουκλίτσα μου... αρκεί... ;) :smitten:

ηταν καλη η ταινια? σημερα την πηρα-διαλεξα στη τυχη απο το sexshop στη γωνια μας :cheesy:
ολα τα αλλα dvd δεν επαιζαν και πηρα καινουργεια ταινια ,ομως εφταιγε τελικα το ιδιο το dvd που αναγκαστικα το αλλαξαμε και αυτο :cheesy: :-

Να πω τα κοριτσια θα πω ψεμματα δε τις εχω γνωρισει, καμια ομως... Τα Σμαιλι με τις καρδουλες

δεν ειναι τρομερα? και γω τρελλενομαι να τα βαζω :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
παιδάκια σας καληνυχτίζω... νύσταξα και μετα πό μια κουραστική εργάσιμη ημέρα με πολύ ήλιο, αργότερα γερή δόση τακουνιού και βυζιού, ξέχασα να αναφέρω πως η Τζένη διαθέτει σεβαστό στήθος, ήρθε η ώρα να κοιμηθώ γλυκά και ήσυχα.....  :2funny:

Καλήσας νύχτα και όνειρα γλυκά να έχετε..... ;) :smitten: :grouphug:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ηταν καλη η ταινια? σημερα την πηρα-διαλεξα στη τυχη απο το sexshop στη γωνια μας :cheesy:
ολα τα αλλα dvd δεν επαιζαν και πηρα καινουργεια ταινια ,ομως εφταιγε τελικα το ιδιο το dvd που αναγκαστικα το αλλαξαμε και αυτο :cheesy: :-

να σου πω την αλήθει.... δεν την πολυπρόσεξα... :2funny: τα τακούνια χάζευα την πρωταγωνίστριας... :2funny:

ρε τι τραβάω κι εγώ με δαύτα..... :2funny:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
καληνυχτα Heel, καλη ξεκουραση ματια μου ;) :cheesy:

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
E κι εσυ, τοσες εχει εδω κι αλλου για κατεβασμα  :grin: Βαλε κανενα πελατη να σου δειξει  ;)

ξερω να κατεβαζω βρε απλα το κανω μονο για σειρες, ταινιες κτλ αλλα και για τη μουσικη που ακουτε στο μαγαζι ;).
αν το σκεφτεις και λογικα ενα dvd σε ενα μαγαζι του ειδους παιζει απ τις 10 το πρωι εως τις 5 τα ξημερωματα καθε μερα 7 μερες την εβδομαδα οποτε καλυτερα να εχεις αυθεντικα δισκακια και καλο dvdplayer :cheesy:
Εδω βρε ακομα και τα στερεοφωνικα στο μαγαζι τυπου philips,sony κτλ καθε 4-5 μηνες χαλανε τελειος απο το συνεχες παιξιμο και τα αλλαζουμε :P

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλημερα μωρακιααααααααα :-* :-* :-* :-*

Torpedos

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, την Σοφία μεταξύ 10:00 και 17:00 δεν θα τη δούμε? Αντε βρε Αντζελάκι κάνε κάτι και ακούμε τα καλύτερα για το μωρό

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Καλησπέρα σε όλους, την Σοφία μεταξύ 10:00 και 17:00 δεν θα τη δούμε? Αντε βρε Αντζελάκι κάνε κάτι και ακούμε τα καλύτερα για το μωρό

Η Σοφια μαναρακι μου μεχρι στιγμης δουλευει σταθερα καθε απογευμα Τριτης και Παρασκευης ;)
Υπαρχει περιπτωση αποτι συζηταω με τη κοπέλα να παρει και καποια βαρδυα της Δευτερας απλα δε ξερω μωρε ποια, αναλογα τι βολευει καλυτερα την κοπέλα :cheesy:
Να σου βεβαια μαναρακι μου την αληθεια  θα προτιμουσα να δουλευε νυχτερινη βαρδια μιας και η Σοφια ειναι κοπέλα που κανει full προγραμμα και το βραδυ δε ξερω τι σας πιανει αλλα 8 στα 10 ατομα που μπαινουν στο μαγαζι ζητανε πρωκτικο :cheesy:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Η Σοφια μαναρακι μου μεχρι στιγμης δουλευει σταθερα καθε απογευμα Τριτης και Παρασκευης ;)
Υπαρχει περιπτωση αποτι συζηταω με τη κοπέλα να παρει και καποια βαρδυα της Δευτερας απλα δε ξερω μωρε ποια, αναλογα τι βολευει καλυτερα την κοπέλα :cheesy:
Να σου βεβαια μαναρακι μου την αληθεια  θα προτιμουσα να δουλευε νυχτερινη βαρδια μιας και η Σοφια ειναι κοπέλα που κανει full προγραμμα και το βραδυ δε ξερω τι σας πιανει αλλα 8 στα 10 ατομα που μπαινουν στο μαγαζι ζητανε πρωκτικο :cheesy:

Καλησπέρα!! Ίσως να ανεβαίνει η λίπμιντο τα βράδια!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ξερω να κατεβαζω βρε απλα το κανω μονο για σειρες, ταινιες κτλ αλλα και για τη μουσικη που ακουτε στο μαγαζι ;).
αν το σκεφτεις και λογικα ενα dvd σε ενα μαγαζι του ειδους παιζει απ τις 10 το πρωι εως τις 5 τα ξημερωματα καθε μερα 7 μερες την εβδομαδα οποτε καλυτερα να εχεις αυθεντικα δισκακια και καλο dvdplayer :cheesy:
Εδω βρε ακομα και τα στερεοφωνικα στο μαγαζι τυπου philips,sony κτλ καθε 4-5 μηνες χαλανε τελειος απο το συνεχες παιξιμο και τα αλλαζουμε :P

εγώ πάντως έχω σιντιέρα Philips εικοσαετίας που παίζει άψογα, αλλα βάζω μόνο αυθεντικά δισκάκια.

Αλήθεια Μπου-Μπου, πώς την παλέυουν οι κοπέλες στην νυχτερινή βάρδια; Εγώ θυμάμαι απο τις σκοπιές στο στρατό οτι κατα τις τέσσερίς κοιμόμουν κανονικά με το λουρί του όπλου τυλιγμένο στο χέρι μου.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
εγώ πάντως έχω σιντιέρα Philips εικοσαετίας που παίζει άψογα, αλλα βάζω μόνο αυθεντικά δισκάκια.

Αλήθεια Μπου-Μπου, πώς την παλέυουν οι κοπέλες στην νυχτερινή βάρδια; Εγώ θυμάμαι απο τις σκοπιές στο στρατό οτι κατα τις τέσσερίς κοιμόμουν κανονικά με το λουρί του όπλου τυλιγμένο στο χέρι μου.

και εγω στην αρχη μονο αυθεντικα δισκακια εβαζα αλλα και παλι χαλαγαν τα στεροφωνικα, χαλαει σε ολα μωρε το λειζερ που διαβαζει το δισκακι :P
Δεν αμφιβαλλω μαναρακι μου για τη σιντιερα σου και σε πιστευω αλλα ειναι και θεμα χρησης, στο μαγαζι παιζει συνεχεια μουσικη απ τις 10 το πρωι εως τις 5 τα ξημερωματα, ε καπου μετα απο ενα σημειο τα μηχανηματα κλαταρουν :2funny:
Μωρε ενταξυ, δεν εχουν προβλημα οι κοπέλες για το νυχτερινο, ετσι κι αλλιως και τους πελατες εχουν που τις <<ξυπνανε>> αλλα και τις υπηρεσιες για παρεα οταν δεν υπάρχει δουλεια :cheesy:. Το συμαντικο βασικα ειναι να υπάρχει δουλεια και μεχρι στιγμης το νυχτερινο γενικα μας εχει εκπλήξει ευχαριστα, ισως και γιατι το ξεκινησαμε καλοκαιρι που ο κοσμος ειναι εξω μεχρι αργα.
Παντως εμενα εντυπωση δεν μου κανει πως μια κοπέλα κανει νυχτερινη βαρδια αλλα το πως μια κοπέλα μετα απο νυχτερινη βαρδια που τελιωνει στις 5 το πρωι την επομενη μερα δουλευει πρωινο στις 10 το πρωι εως τις 5 το απογευμα :P
Και πιστεψε με ειναι πολλες αυτες που γενικα το κανουν ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
καλά αυτο΄το τελευταίο είναι λογικό γιατι υπάρχει η υπερένταση απο την αιπνύα. Το ξέρω γιατι όταν είμαι άγρυπνος πολλές ώρες μετά δυσκολευομαι να κοιμηθώ.

Μπου-Μπου, ελπίζω την Δευτέρα που μάλλον θα επιστρέψω (τελικά όχι κυριακή) να δώ φωτογραφίες απο τις καινούριες κοπελούδες!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom