Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
ρε κοριτσια καντε μια βολτα στο thread του seeker20 αξιζει τον κοπο!!!!!
ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ........
ποιο ειναι αυτο ματια μου?
πολλα φιλακια
ρε κοριτσια καντε μια βολτα στο thread του seeker20 αξιζει τον κοπο!!!!!
ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ........
Φυλής 104 η Τατιάνα δουλεύει τη πισωκίνηση της; Είναι δυνατή.
στα νεα posts :πρωταρης ζητα βοηθεια"seeker20
εχοθν πεσει πανω του ολοι οι ασχετοι
Οχι ματια μου
πρωκτικο στο μαγαζι κανουμε οι Νικολ,Σοφια,Μελινα,Ευα και Ατζελα και μαλλον μια 6η κοπέλα που περιμενουμε την επομενη εβδομαδα ;)
πολλα φιλακια
Βρε κουκλίτσα.... πόσες κοπελες θα έχεις στο μαγαζί;;;
Ποδόσφαιρο θα παίξουν;;;
η μια καλύτερη απ' την άλλη.... και με διαφορά στήθους και τακουνιού... ;) ;)
Πηγα προχθες Τζενη αργα το βραδυ και η απολυτη ξενερα.
Οχι μονο ηταν κομοδινο κανονικο.Ηταν πολυ επιθετικη απεναντι μου.Παρα ενα τραυμα/προβλημα υγειας που ειχα.
Ηταν χειροτερη και απο την Μαργαριτα(αλλη ξενερα) που ειχα παει την προπροηγουμενη φορα.
Κριμα.
Το μαγαζι παρα το πολυ καλο χωρο/προσωπικο/κ.α υστερει στην εξυπηρετηση των κοριτσιων.
Ομως παντα υπαρχουν οι εξαιρεσεις μιας και το Studio σωζεται απο δυο κοπελες.Μιας και ειναι σχεδον οτι καλυτερο μπορεις να πετυχεις σε Studio.
μου κάνει εντύπωση φια αυτά που λες για την Τζένη...
3 φορές που την έχω πάρει ήταν μια χαρά και οι περισσότερες κριτικές που έχει έιναι τουλάχιστον άνω του μέσου όρου...
μήπως έκανες και εσύ κάτι στράβωσε η γκόμενα?
Οχι ματια μου
πρωκτικο στο μαγαζι κανουμε οι Νικολ,Σοφια,Μελινα,Ευα και Ατζελα και μαλλον μια 6η κοπέλα που περιμενουμε την επομενη εβδομαδα ;)
πολλα φιλακια
Πηγα προχθες Τζενη αργα το βραδυ και η απολυτη ξενερα.
Οχι μονο ηταν κομοδινο κανονικο.Ηταν πολυ επιθετικη απεναντι μου.Παρα ενα τραυμα/προβλημα υγειας που ειχα.
Ηταν χειροτερη και απο την Μαργαριτα(αλλη ξενερα) που ειχα παει την προπροηγουμενη φορα.
Κριμα.
Το μαγαζι παρα το πολυ καλο χωρο/προσωπικο/κ.α υστερει στην εξυπηρετηση των κοριτσιων.
Ομως παντα υπαρχουν οι εξαιρεσεις μιας και το Studio σωζεται απο δυο κοπελες.Μιας και ειναι σχεδον οτι καλυτερο μπορεις να πετυχεις σε Studio.
συγγνώμη ρε παιδιά.... είναι ή δεν είναι για τρελό σφυροκόπημα????
αρκετά καυλιάρικα πέδιλα....
φουλ του ασπρου..μπραβοοοοοοοοοοο η Νανααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πινει πολυ γαλα !!!!!!!!!!!
θα τρωει και πολυ κοτοπουλο!!!!