βάλε στο μέγκα να δεις το φιλόσοφο και συγγραφέα το ράμφο....ο άνθρωπος είναι λαμπρό μυαλό....τον ήξερα αλλά επιβεβαιώνεται!!
Αυτο παρακολουθω !!!
βάλε στο μέγκα να δεις το φιλόσοφο και συγγραφέα το ράμφο....ο άνθρωπος είναι λαμπρό μυαλό....τον ήξερα αλλά επιβεβαιώνεται!!
ταιριάζουμε!!!! έχουμε ποιότητα!! όχι αστεία...Αυτο παρακολουθω !!!
ταιριάζουμε!!!! έχουμε ποιότητα!! όχι αστεία...![]()
![]()
αντικειμενικά τώρα...αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ικανός να μας πάει μπροστά?? ο λόγος του είναι κρυστάλλινος και αυτά που προτείνει λογικά...είναι ένα ίσως και 2 επίπεδα παρακάτω....δημοσιογραφίσκος ο χασαπό...ταιριάζουμε!!!! έχουμε ποιότητα!! όχι αστεία...![]()
![]()
αντικειμενικά τώρα...αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ικανός να μας πάει μπροστά?? ο λόγος του είναι κρυστάλλινος και αυτά που προτείνει λογικά...είναι ένα ίσως και 2 επίπεδα παρακάτω....δημοσιογραφίσκος ο χασαπό...
Καλημερα, αγαπητε bottom !!!
καλημέρα φιλαράκο μου!!!Καλημέρα και στους δυο σας...
Καλημέρα και στους δυο σας...
Είσαι μεγάλος ''αλήτης''...καλημέρα φιλαράκο μου!!!
Που ησουν ???
εγώ?? το παιδί μάλαμα?? εγώ?? που στόμα έχω και μιλιά δεν έχω???Είσαι μεγάλος ''αλήτης''...
Βρηκες, τιποτα το ενδιαφερον ???Χάζευα τις κριτικές...
όπως είπα και παραπάνω στην νεαρά κορασσίδα....είμαι αδυνάτου χαρακτήρος....αμφιταλαντευόμουν τι να κάνω...αλλά επικράτησε η λογική....περασμένη ώρα, κατανάλωση αλκόολ και βενζίνας αποτρεπτικά και μετά ποιος ακούει το αίσθημα...καλό το νεφελάκι αλλά είναι φτιαγμένο για καταστροφές!!55 λεπτά;...
55;...
την είδα από κοντά....είναι καλήηηηηη....Διάβασα για την Ελβίρα...
Απο το προηγουμενο, χωρο που ηταν ???Διάβασα για την Ελβίρα...
Τέλος πάντων...όπως είπα και παραπάνω στην νεαρά κορασσίδα....είμαι αδυνάτου χαρακτήρος....αμφιταλαντευόμουν τι να κάνω...αλλά επικράτησε η λογική....περασμένη ώρα, κατανάλωση αλκόολ και βενζίνας αποτρεπτικά και μετά ποιος ακούει το αίσθημα...καλό το νεφελάκι αλλά είναι φτιαγμένο για καταστροφές!!
Εφέσου 11...Απο το προηγουμενο, χωρο που ηταν ???
βρε συ εγώ με τη νεφέλη γνωριζόμαστε και από την καλή και από την ανάποδη...Τέλος πάντων...
Απλά δεν το βρήκα πολύ σωστό...