lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.015
- Πόντοι
- 26.470
δεν παίρνω πάντα φουλ....τα φαινόμενα απατούν... ;)Μαν με τοσα φουλ που παιρνεις, σε βλεπω συντομα στο ΔΝΤ![]()
δεν παίρνω πάντα φουλ....τα φαινόμενα απατούν... ;)Μαν με τοσα φουλ που παιρνεις, σε βλεπω συντομα στο ΔΝΤ![]()
Α ξεχασα το αυταρχικοδεν παίρνω πάντα φουλ....τα φαινόμενα απατούν... ;)
Α ξεχασα το αυταρχικο![]()
![]()
![]()
οι πλειονότητα είναι είτε στις εξοχές είτε είναι έξω και τα πίνουν...ναι αλλα δε βλεπω κινηση,μου φαινεται πολυ πεσμενο το κεφι στο νημα.....
λέμε που πήγαν όλα τα καθάρματα...ήρθα και εγώ πάλι τι γίνετε εδώ
Μοναξιες σημεραοι πλειονότητα είναι είτε στις εξοχές είτε είναι έξω και τα πίνουν...
έλα δε που πήγανελέμε που πήγαν όλα τα καθάρματα...
μάλλον στην ελληνική επαρχία να ξεσκάσουν λίγο από τα βάσανα της καθημερινότητας!!έλα δε που πήγανε
κούκλα μου τι έγινε και άλλαξε το πρόγραμμα και δουλεύεις??έλα δε που πήγανε
έτσι με έπιασε η τρελα μου και δουλεύωκούκλα μου τι έγινε και άλλαξε το πρόγραμμα και δουλεύεις??
είσαι μια τρελλοκοτσιδού εσύ...σε πάω με χίλια...κερνάς ποτάκι?....και ότι προκύψει...έτσι με έπιασε η τρελα μου και δουλεύω
γιατί όχι έλα να τα πιούμε..είσαι μια τρελλοκοτσιδού εσύ...σε πάω με χίλια...κερνάς ποτάκι?....και ότι προκύψει...![]()
και να τα πιούμε και να τα πούμε!!!γιατί όχι έλα να τα πιούμε..
έχουμε πολλά να πούμε ..και να τα πιούμε και να τα πούμε!!!![]()
μου αρέσει να συζητάω μαζί σου!!! και όχι μόνο... ;) ;)
σίγουρα...αλλά ξέρεις πότε λύνεται η γλώσσα μου και δεν ντρέπομαι? όταν είμαι στο κρεβάτι γυμνός!!έχουμε πολλά να πούμε ..![]()
![]()
![]()
σιγά καλε πως κανεις έτσι σαν δεν σε έχω δει γυμνός..σίγουρα...αλλά ξέρεις πότε λύνεται η γλώσσα μου και δεν ντρέπομαι? όταν είμαι στο κρεβάτι γυμνός!!![]()
θα το αντέξεις??
![]()
![]()
μπα???? το θυμάσαι???σιγά καλε πως κανεις έτσι σαν δεν σε έχω δει γυμνός..![]()
![]()
![]()
![]()
Ε πως να μη το θυμάμαι αυτό δεν γίνετε....μπα???? το θυμάσαι???![]()
![]()