lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.015
- Πόντοι
- 26.470
τι δηλαδή?? τόσο χάλια ήταν ή τόσο καλά??Ε πως να μη το θυμάμαι αυτό δεν γίνετε....![]()
![]()
![]()
τι δηλαδή?? τόσο χάλια ήταν ή τόσο καλά??Ε πως να μη το θυμάμαι αυτό δεν γίνετε....![]()
![]()
![]()
εννοείτε που ήταν καλά δεν γίνετε να το ξεχάσωτι δηλαδή?? τόσο χάλια ήταν ή τόσο καλά??![]()
![]()
μωρό μου εσύ...εννοείτε που ήταν καλά δεν γίνετε να το ξεχάσω
έλα δε τι περιμενις να έρθεις ,,μωρό μου εσύ...![]()
έλα πες αλήθεια...θες λίγο από το μασαζάκι στα ποδαράκια σου έτσι??
χμμμ.....είσαι πειρασμός μεγάλος!!! θα μου δημιουργήσεις προβλήματα...αν με πιάνεις... ;) εκτός αν το κάνουμε φιλικά!!έλα δε τι περιμενις να έρθεις ,,
χμμμ.....είσαι πειρασμός μεγάλος!!! θα μου δημιουργήσεις προβλήματα...αν με πιάνεις... ;) εκτός αν το κάνουμε φιλικά!!![]()
![]()
είσαι κουρασμένη ή έτοιμη για τρέλλες??τα καλύτερα γκολ μπαίνουν στα φιλικά!!!![]()
![]()
έτοιμη για όλαείσαι κουρασμένη ή έτοιμη για τρέλλες??
ρε γαμώτο πόση βενζίνα να κάψω ο καημένος?? έχω κάνει το λαγονήσι-104 λες και είναι ομόνοια-φυλής!!! αχ τι τραβάω ο γλυκοτσούτσουνος!!!έτοιμη για όλα
έλα δεν έχει σε περιμένωρε γαμώτο πόση βενζίνα να κάψω ο καημένος?? έχω κάνει το λαγονήσι-104 λες και είναι ομόνοια-φυλής!!! αχ τι τραβάω ο γλυκοτσούτσουνος!!!![]()
σου λέω ψήνομαι να σου έρθω...αλλά θα ξενερώσω άμα έχει κόσμο...
άστο βρε κούκλα μου γιατί είμαι αδυνάτου χαρακτήρα και δε θα μείνουμε μόνο στο ποτό και μετά θα έχουμε άλλα....και μετά ποιος ακούει το αίσθημα... ;) ;)έλα δεν έχει σε περιμένω
"Συναντηθηκαμε" προσφατα σχετικα (Σεπτεμβριος 2011) οταν ακομα εργαζοταν στο Εφεσου 11.Πάντως ή άρτι αφιχθείσα στο κοινωφελές ίδρυμα τής Φ.104 Ελβίρα δείχνει αρκετά υποσχέσιμη οφείλω να ομολογήσω ! κάποια σχετική κρίτικη μάλλον θα βοηθούσε & θα διαφώτιζε.
είσαι μια τρελλοκοτσιδού εσύ...σε πάω με χίλια...κερνάς ποτάκι?....και ότι προκύψει... ;D
άστο βρε κούκλα μου γιατί είμαι αδυνάτου χαρακτήρα και δε θα μείνουμε μόνο στο ποτό και μετά θα έχουμε άλλα....και μετά ποιος ακούει το αίσθημα... ;) ;)
Καλημερα, αγαπητε bottom !!!Βρε αθεόφοβε Λαγονησιώτη...
Αφηνες την κοπέλα να ελπίζει επί 55 λεπτά ό,τι μπορεί να πας και στο τέλος δεν πήγες;...
Αυτές τις δύσκολες εποχές δεν κάνουν τέτοια αστεία...
καλημέρα αγαπητέ λέοντα!!! άλλαξες την ώρα?? ή είσαι πέρα βρέχει??Καλημερα, αγαπητε bottom !!!
καλημέρα αγαπητέ λέοντα!!! άλλαξες την ώρα?? ή είσαι πέρα βρέχει??![]()
![]()
βασιλιάς της ζούγκλας και κορόιδο δε γίνεται!!! δηλαδή τώρα που αλλάξαμε την ώρα θα πάνε και μια ώρα πίσω τα προβλήματα μας??Καλημερα λαγε !!!
Φυσικα και την αλλαξα, για κοροιδο με εχεις ???
Η ζωη μας γυρισε, 100 χρονια και 1 ωρα πισω !!!βασιλιάς της ζούγκλας και κορόιδο δε γίνεται!!! δηλαδή τώρα που αλλάξαμε την ώρα θα πάνε και μια ώρα πίσω τα προβλήματα μας??
βάλε στο μέγκα να δεις το φιλόσοφο και συγγραφέα το ράμφο....ο άνθρωπος είναι λαμπρό μυαλό....τον ήξερα αλλά επιβεβαιώνεται!!Η ζωη μας γυρισε, 100 χρονια και 1 ωρα πισω !!!![]()
![]()
![]()