bottom
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ναι...ενδιαφέρεσαι?
Ναι...ενδιαφέρεσαι?
σου λέω χωρίς δεύτερη σκέψη...όρμα!!!Ναι...
Εμένα πάντως μου έδωσε την εντύπωση ό,τι θά ήθελε να πας...βρε συ εγώ με τη νεφέλη γνωριζόμαστε και από την καλή και από την ανάποδη...δεν μκατάλαβες ότι κάναμε πλάκα?? βρε συ ήταν αδύνατον να κατέβαινα εκείνη την ώρα...για τους λόγους που προανέφερα αλλά και επειδή είχα άλλη υποχρέωση εκείνη την ώρα...
Το ξερω, τα εχω διαβασει πιο πριν !!! ;) ;) ;)Εφέσου 11...
Πληροφορία CHEYENNE...
για σκέψου γιατί...το παράξενο θα ήταν να μην ήθελε!!Εμένα πάντως μου έδωσε την εντύπωση ό,τι θά ήθελε να πας...
για σκέψου γιατί...το παράξενο θα ήταν να μην ήθελε!!
εεεε, μη λέμε και ότι θέλουμε...παιδιά είμαστε??
Ναι, αλλα ζημιαρικο παιδι !!!εεεε, μη λέμε και ότι θέλουμε...παιδιά είμαστε??
πάλι ξύλο....οι επιστήμονες λένε ότι το ξύλο είναι αντιπαιδαγωγική μέθοδος...οι μόνες ζημιές είναι που κάνω αισθηματικής φύσεως!!Ναι, αλλα ζημιαρικο παιδι !!!
Θα τιμωρηθεις γι'αυτο![]()
![]()
!!!
![]()
![]()
![]()
Δεν ξερω εγω, απο αυτα τα νεα κολπα, εγω ειμαι της παλαιας σχολης !!!πάλι ξύλο....οι επιστήμονες λένε ότι το ξύλο είναι αντιπαιδαγωγική μέθοδος...οι μόνες ζημιές είναι που κάνω αισθηματικής φύσεως!!
Δεν ξερω εγω, απο αυτα τα νεα κολπα, εγω ειμαι της παλαιας σχολης !!!
Ντηρτον !!!![]()
![]()
![]()
για σκέψου γιατί...το παράξενο θα ήταν να μην ήθελε!!
μικρός στο μάτι, μεγάλος στο κρεβάτι...και με μιανααααα.....με το συμπάθειο!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν εννούσα αυτό... ;) ;)Την έχεις και μεγάλη...
Δικές σου δηλώσεις...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι θα κάνεις σήμερα??? ο καιρός έτσι και έτσι...
εγώ παραδοσιακά κυριακήΟτι εκανα και χθες, εργασια και χαρα !!!![]()
![]()
Μη μου φωναζεις εμενα, γιατι θα πεσει![]()
![]()
!!!
![]()
Το μεσημερι, καλο φαι (κουνελι στιφαδο) με σαλατα μαρουλι και κρασακι, μετα![]()
και οτι αλλο προκυψει !!! ;) ;) ;)
Με τον κηπο, δεν θα ασχοληθεις σημερα ???εγώ παραδοσιακά κυριακή![]()
![]()
![]()
μετά μπαλίτσα τα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν(στοιχηματικώς) και μετά εννοείται ΄πολύ μα πολύ
![]()
![]()
φυσάει πάρα πολύ....δε γίνεται δουλειά έτσι....εσύ θα κατέβεις καθόλου προς τα εδώ?? ή το κλείδωσες για χειμώνα??Με τον κηπο, δεν θα ασχοληθεις σημερα ???![]()
Μπα, δεν το βλεπω για να ερχομαι !!!φυσάει πάρα πολύ....δε γίνεται δουλειά έτσι....εσύ θα κατέβεις καθόλου προς τα εδώ?? ή το κλείδωσες για χειμώνα??