Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,7%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 88 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,6%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,1%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    366

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Άγαπημένε μου φίλε osi....
Κάποτε θά νόμιζα ότι αύτό λέγεται τύχη ή σύμπτωση..

Όμως όσο τα χρόνια περνούν μέσα άπό διάβασμα, καί περισσότερη παρατήρηση γεγονότων... κατάλαβα ότι μπορώ να ξέρω γεγονότα άπό τό μέλλον...

Και μάλιστα νά τά νιώθω σάν
σίγουρα πρίν συμβούν..λές ????? :think:

Πώς να βρω τήν άλήθεια άν δέν βρώ πρώτα έμένα?

αν γνωρίζεις τα μελλούμενα....υπάρχει πρόβλημα...αν έρχονται δυσάρεστα θλίβεσαι πριν συμβούν, στα ευχάριστα ουδέν κέρδος...μεγάλο πράμα η αυτογνωσία...τέλος πάντων, επειδή το όνειρο αν ζήσει κάνει καλύτερη τη ζωή...  εμμένω στην ευχή μου να συμβεί στη ζωή το βέλτιστο δυνατό!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.270
Πόντοι
22.785
αν γνωρίζεις τα μελλούμενα....υπάρχει πρόβλημα...αν έρχονται δυσάρεστα θλίβεσαι πριν συμβούν, στα ευχάριστα ουδέν κέρδος...μεγάλο πράμα η αυτογνωσία...τέλος πάντων, επειδή το όνειρο αν ζήσει κάνει καλύτερη τη ζωή...  εμμένω στην ευχή μου να συμβεί στη ζωή το βέλτιστο δυνατό!
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ MERRCI πιστεύω ότι και αύτό εντάσσεται στήν διαίσθηση......
any way καλό άπόγευμα τά λέμε άργοτέρως στό 104 !!!!!!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Κορίτσια μην τσακώνεστε, όλες θα πάρετε!  :grin:

Λοιπόν εγώ θα σκάσω σε καμιά ωρίτσα, 16.45-17.00. Όποιος/ όποια θέλει να πιούμε καφέ παρέα, καλοδεχούμενος.  ;)

Αλεξάνδρα μου, άστην τη Νεφέλη, αόριστα μιλάει. Εγώ είπα για σήμερα και αυτή το άφησε φλου. Μόλις σχολάσεις γλυκιά μου, σε παίρνω αγκαζέ και πάμε όπου θες εσύ.  :grin:

Νεφέλη, αν δε δεχτεί η Αλεξάνδρα, πάμε μαζί!  :P

baby-alexandra

Ιερόδουλη
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Like
0
Κορίτσια μην τσακώνεστε, όλες θα πάρετε!  :grin:

Λοιπόν εγώ θα σκάσω σε καμιά ωρίτσα, 16.45-17.00. Όποιος/ όποια θέλει να πιούμε καφέ παρέα, καλοδεχούμενος.  ;)

Αλεξάνδρα μου, άστην τη Νεφέλη, αόριστα μιλάει. Εγώ είπα για σήμερα και αυτή το άφησε φλου. Μόλις σχολάσεις γλυκιά μου, σε παίρνω αγκαζέ και πάμε όπου θες εσύ.  :grin:

Νεφέλη, αν δε δεχτεί η Αλεξάνδρα, πάμε μαζί!  :P
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ MERRCI πιστεύω ότι και αύτό εντάσσεται στήν διαίσθηση......
any way καλό άπόγευμα τά λέμε άργοτέρως στό 104 !!!!!!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

δεν το νομίζω αγαπητέ γιατί αν κρίνω από τις συμμετοχές για τη συγκεκριμένη κορασίδα...μάλλον πάρτυ θα γίνει.
όποτε οφείλω να κάνω ένα βήμα πίσω.
(επίσης έχουμε και άλλες αγάπες! αυτό μυστικό!)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom