You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
kalimera bottom..... :-* :-* :-* :-*Καλημέρα...
με μία συννεφιασμένη Κυριακή...
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
Καλημέρα σας κυρίες και κύριοι και καλή Κυριακή! Καλή βάρδια σε όλες τις εργαζόμενες! Ελπίζω να είστε όλες και όλοι καλά!
Καλημέρα Αλεξ!
Ειδική μνεία! Γειά σου bottom, πώς είσαι? Απευθύνω έπαινο και δημόσια συγχαρητήρια για τις λεζάντες που έβαλες στις φωτο της Σαρας, Μαρίνας, Ελένης. Έξυπνες, με χιούμορ, ευγενικές και καθόλου προσβλητικές. Γέλασα! Να είσαι καλά!
Καλημέρα Αλεξ!
Ειδική μνεία! Γειά σου bottom, πώς είσαι? Απευθύνω έπαινο και δημόσια συγχαρητήρια για τις λεζάντες που έβαλες στις φωτο της Σαρας, Μαρίνας, Ελένης. Έξυπνες, με χιούμορ, ευγενικές και καθόλου προσβλητικές. Γέλασα! Να είσαι καλά!
Καλημερα κουκλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* !!!kalimera se olous e kalisas mera.... :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Κουκλα, καλημερα και απο εμενα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* !!!kalimera bottom..... :-* :-* :-* :-*
anastasiaHOT
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2011
- Like
- 0
Καλημερα κουκλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* !!!
ti kanis moromu..kala itse,,,, ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Καλα ειμαι μωρο μου, εσυ πως τα πας ??? ;) ;) ;) ;) ;)ti kanis moromu..kala itse,,,, ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
anastasiaHOT
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2011
- Like
- 0
Καλα ειμαι μωρο μου, εσυ πως τα πας ??? ;) ;) ;) ;) ;)
kala ime moromu,,,,efharisto,,,
Παρακαλω ομορφια μου !!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*kala ime moromu,,,,efharisto,,,
KRYSTALLINOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σημερα παμε κοντρα στον καιρο.. Αυτος μουντος κι εμεις με χαμογελο
Καλημερα σας!!
Καλημερα σας!!
anastasiaHOT
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2011
- Like
- 0
Παρακαλω ομορφια μου !!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*
morachi etsi....
Ναι, ναι, ετσι και εγω !!!Σημερα παμε κοντρα στον καιρο.. Αυτος μουντος κι εμεις με χαμογελο
Καλημερα σας!!
Εγω ετσι και lap top !!!morachi etsi....
KRYSTALLINOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Χαιρομαι φιλε leon.. Και φυσικα ξεκινωντας την μερα μας με εναν ζεστο κι απολαυστικο καφε..
Εννοειται, ο !!!Χαιρομαι φιλε leon.. Και φυσικα ξεκινωντας την μερα μας με εναν ζεστο κι απολαυστικο καφε..
Τωρα θα αναψω και το τσακι, θα βαλω μουσικουλα, θα κανω κανα δυο, τρια τηλεφωνα και τα υπολοιπα θα τρεξουν απο μονα τους !!!
KRYSTALLINOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Leon πες μου σε παρακαλω οτι δεν εισαι εγω
Και φυσικα δεν ειμαι, οταν βρεχει εγω γινομαι μουσκεμα, γαμωτο !!! ;) ;) ;)Leon πες μου σε παρακαλω οτι δεν εισαι εγω