KRYSTALLINOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σιγουρα θα εχουμε την ευκαιρια να τα ξαναπουμε αρχης γενομενης απο την συναντηση που ειναι στα σκαρια και θα δρομολογηθει λιαν συντομως
όλα θα γίνουν και πραγματικά είναι χαρά μου να γνωρίζω ανθρώπους των οποίων τα χνώτα ταιριάζουν με τα δικά μου...Σιγουρα θα εχουμε την ευκαιρια να τα ξαναπουμε αρχης γενομενης απο την συναντηση που ειναι στα σκαρια και θα δρομολογηθει λιαν συντομως
πες και το δικό μου ονοματάκι να μου φτιάξεις τη διάθεση...αλλά πες το ερωτικά και σέξυ...![]()
![]()
stis 5 :-* :-* :-* :-* :-* :-*εσύ κούκλα μου τι ώρα θα πας για φωτογράφηση?
Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο είσαι ΘΕΟΟΟΟΣ!!! έλα πες αυτό δεν ήθελες να πεις??
περιμένω να δω το υπέροχο αποτέλεσμα... :-* καφεδάκι ήπιες?? τσιμπήσαμε κανένα τοστάκι??stis 5 :-* :-* :-* :-* :-* :-*
εμένα η λέξη που μου ταιριάζει είναι πολιτισμένος!! σε όλα του...Οφειλω να ομολογησω οτι η χθεσινη μου επισκεψη ηταν επιτυχημενη αφου γνωρισα αξιολογους Ανθρωπους κι εναν χωρο που σε καμια περιπτωση δεν παραπεμπει σε κατι κοινο.. Ζεστος και αρκετα οικειος..
Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο είσαι ΘΕΟΟΟΟΣ!!! έλα πες αυτό δεν ήθελες να πεις??![]()
![]()
ότι προκαλώ στις γυναίκες το θαυμασμό??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι θέλει να πει ο ποιητής;
το είδες γέρο το πμ??
![]()
Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο είσαι ΘΕΟΟΟΟΣ!!! έλα πες αυτό δεν ήθελες να πεις??![]()
![]()
μια ζεστή καλημέρα στα κορίτσια και στα αγόρια.
δεν θέλω να προκαλέσω το γέλιο σου...θέλω να προκαλέσω τον οργασμό σου... :o :o :o :o :o
όμορφο μου προσούτο τι κάνεις?? θέλω να σε φάω!!!kalimera ....ti kanis....kala itse.... ;) ;) ;) :-* :-*
όμορφο μου προσούτο τι κάνεις?? θέλω να σε φάω!!!
το είδες γέρο το πμ??
![]()
μμμμ, λέω να πάω στο βασιλόπουλο και να σου φέρω...από την πάρμα όπως σου αρέσει!!! χτες έφτιαξα μπιφτέκια τυλιγμένα σε προσούτο....ήταν τέλεια!!!oooo proscito thelo poli....treleno![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-*