Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

ΝΕΦΕΛΑΚΙ

Ιερόδουλη
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
0
Καλά αυτά μας τα είπαν κι άλλες! Στην... "πράξη" θα φανεί.   :grin:

Πάντως όπως σε είδα στο σαλόνι και από αυτά που έχω ακούσει από φίλους (και φίλες!), δεν έχω καμιά αμφιβολία!!! Είσαι τρέλα, αγάπη μου!  :-* :-* :-*
Σe ευχάριστο μωρό μου,,,,αυτό θα δείξει και χάρηκα που σε γνώριζα.. :-* :-* :-* :-*

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Σe ευχάριστο μωρό μου,,,,αυτό θα δείξει και χάρηκα που σε γνώριζα.. :-* :-* :-* :-*

Και γω καρδιά μου χάρηκα! Κι άλλη φορά να με πάρετε και μένα στο γκάζι γιατί ζηλεύω! Οι άλλες οι κουφάλες καλά περάσανε, εμείς τα καλά παιδιά τίποτα;  :grin:

ΝΕΦΕΛΑΚΙ

Ιερόδουλη
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
0
Και γω καρδιά μου χάρηκα! Κι άλλη φορά να με πάρετε και μένα στο γκάζι γιατί ζηλεύω! Οι άλλες οι κουφάλες καλά περάσανε, εμείς τα καλά παιδιά τίποτα;  :grin:
εννοείτε αγάπη μου ,,,γιατί όχι να μαζευτούμε όλη μαζί  και θα περάσουμε τρελα. :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
εννοείτε αγάπη μου ,,,γιατί όχι να μαζευτούμε όλη μαζί  και θα περάσουμε τρελα. :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Νεφέλη βλέπω δεν είσαι βάρδια. Είσαι όμως στο μαγαζί; Αμά είναι, εγώ θα έρθω κατά τις 5, θα είσαι για να πιούμε ένα καφεδάκι να τα πούμε και από κοντά;  :grin: Α και το βράδυ είμαι free, μπορείς να μου ζητήσεις να πάμε να το κουνήσουμε τα δυο μας!  :grin:

ΝΕΦΕΛΑΚΙ

Ιερόδουλη
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
0
Νεφέλη βλέπω δεν είσαι βάρδια. Είσαι όμως στο μαγαζί; Αμά είναι, εγώ θα έρθω κατά τις 5, θα είσαι για να πιούμε ένα καφεδάκι να τα πούμε και από κοντά;  :grin: Α και το βράδυ είμαι free, μπορείς να μου ζητήσεις να πάμε να το κουνήσουμε τα δυο μας!  :grin:
θα το κανονίσουμε να τα πούμε και από κοντά.. :-* :-* :-* :-*

baby-alexandra

Ιερόδουλη
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Like
0
aaaaaaaaaaaaaaaaaa malista mono esis i dio :tickedoff:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Πιθανώς ή διάισθηση νά λανθάνει σε όλους, άλλά άπαιτεί ένα είδος άσκησης ..........

Κε Amjikιε μελέτησα τις κριτικές σου και διαπίστωσα οίστρο όταν αναφέρεσαι σε μια συγκεκριμένη κοπέλα.
είδα την υπογραφή σου αλλά και την υπογραφή της...
...φρονώ πως πάσχετε από οξεία αλληλοαγαπουλίαση και εκτιμώ πως το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι...να ευχηθώ τα βέλτιστα!

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Κε Amjikιε μελέτησα τις κριτικές σου και διαπίστωσα οίστρο όταν αναφέρεσαι σε μια συγκεκριμένη κοπέλα.
...φρονώ πως πάσχετε από οξεία αλληλοαγαπουλίαση και εκτιμώ πως το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι...να ευχηθώ τα βέλτιστα!
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785
Άγαπημένε μου φίλε osi....
Κάποτε θά νόμιζα ότι αύτό λέγεται τύχη ή σύμπτωση..

Όμως όσο τα χρόνια περνούν μέσα άπό διάβασμα, καί περισσότερη παρατήρηση γεγονότων... κατάλαβα ότι μπορώ να ξέρω γεγονότα άπό τό μέλλον...

Και μάλιστα νά τά νιώθω σάν
σίγουρα πρίν συμβούν..λές ????? :think:

Πώς να βρω τήν άλήθεια άν δέν βρώ πρώτα έμένα?

ΝΕΦΕΛΑΚΙ

Ιερόδουλη
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
0
"για σας χέρτο ,καλο απόγευμα να έχετε όλη ,,και πολλά φιλια... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom