osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
γεια θου Φυλήθ 104!
πωθ είθαι κούκλα μου όμορφη;
καλά είμαι STAR εσύ πως είσαι καλά... :-* :-* :-* :-*
Γάι σου ΟΡΕΣΤΗ τι κανεις καλά.Καλημέρα Άντζελα. Τι κάνεις; Σου έχω στείλει ένα email για συνεννόηση που έχω κάνει με τη Μαρίνα. Το έλαβες;
Καλημέρα Άντζελα. Τι κάνεις; Σου έχω στείλει ένα email για συνεννόηση που έχω κάνει με τη Μαρίνα. Το έλαβες;
iasu moromu :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλημέρα σε όλους!
Να στε καλά για την εγκάρδια υποδοχή.
Να σας πιάσω και έναν έναν τώρα, μη μείνει κανείς παραπονεμένος:
-Άντζελα, σε ευχαριστώ, σου έστειλα εκεί που μου είπες και περιμένω να μου πεις πότε θα είναι όλα κανονισμένα. ;)
-Bottom, πότε θα σε δούμε εσένα από κοντά; Μας έλειψες και στα σχόλια... (Δε φταις εσύ, εγώ φταίω που δεν έχω κάτι... "καινούριο" να γράψω...)
-Νεφελάκι, πότε με αγάπησες εσύ; Μμμ... μου φαίνεται τα ίδια κάνεις σε όλους, αλλά τι να σε κάνω που είσαι αγαπησιάρα. :-* Το κοινό μας φιλαράκι τι κάνει; Άμα τη δεις πριν φύγεις, πες της ότι θα περάσω να τη δω (και για περαιτέρω βλέπουμε ;)). Θα έρθει και σένα η σειρά σου σύντομα, ελπίζω να έχεις μάθει ήδη για μένα αρκετά ώστε να περάσουμε πολύ καλά!
Προς όλους: Ο lagonisian είναι πολύ γλύκας, πρέπει να τον κάνετε μασκότ του μαγαζιού. Μου στείλανε μια φωτό του μαζί με μένα και την Αλεξάνδρα. Θέλετε να την ανεβάσω;![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* glikuliΚαλησπερα σε ολη την καλη παρεα και τα ομορφα κοριτσια![]()
Καλησπερα γλυκουλα μου ;):-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* glikuli
εγώ αγάπη μου όλους αγαπάω δεν "ξεκοριζο" κανένα..Καλημέρα σε όλους!
Να στε καλά για την εγκάρδια υποδοχή.
Να σας πιάσω και έναν έναν τώρα, μη μείνει κανείς παραπονεμένος:
-Άντζελα, σε ευχαριστώ, σου έστειλα εκεί που μου είπες και περιμένω να μου πεις πότε θα είναι όλα κανονισμένα. ;)
-Bottom, πότε θα σε δούμε εσένα από κοντά; Μας έλειψες και στα σχόλια... (Δε φταις εσύ, εγώ φταίω που δεν έχω κάτι... "καινούριο" να γράψω...)
-Νεφελάκι, πότε με αγάπησες εσύ; Μμμ... μου φαίνεται τα ίδια κάνεις σε όλους, αλλά τι να σε κάνω που είσαι αγαπησιάρα. :-* Το κοινό μας φιλαράκι τι κάνει; Άμα τη δεις πριν φύγεις, πες της ότι θα περάσω να τη δω (και για περαιτέρω βλέπουμε ;)). Θα έρθει και σένα η σειρά σου σύντομα, ελπίζω να έχεις μάθει ήδη για μένα αρκετά ώστε να περάσουμε πολύ καλά!
Προς όλους: Ο lagonisian είναι πολύ γλύκας, πρέπει να τον κάνετε μασκότ του μαγαζιού. Μου στείλανε μια φωτό του μαζί με μένα και την Αλεξάνδρα. Θέλετε να την ανεβάσω;![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* glikuli
Την καλησπέρα μου στον πιο όμορφο αγόρι..Καλησπερα σε ολη την καλη παρεα και τα ομορφα κοριτσια![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* fisika ke ia sna moromu. opote boris stilmuΚαλημέρα γλύκα! Σε ξέχασα εσένα, συγγνώμη. :-* Εγώ δεν είμαι γλυκούλης να μου στείλεις φιλάκια;
Έχουμε βγάλει μια πολύ ωραία φωτογραφία μαζί, είναι μαζί και ο lagonisian ο οποίος είναι σκέτη γλύκα. Θα στη στείλω σε pm κάποια στιγμή. ;)
Την καλησπέρα μου στον πιο όμορφο αγόρι..![]()
![]()
![]()
Τη κανεις εσύ πως είσαι όλα καλά ,,πως πέρασες "προκθες" ,,γιατί εμείς το κάψαμε..![]()
![]()
καλησπερα και σε εσενα ομορφη :-*
εγώ αγάπη μου όλους αγαπάω δεν "ξεκοριζο" κανένα..![]()
![]()
![]()
καθημερινες δεν βγαινω το βραδυ συχνα γιατι δουλευω ...αλλα το εκαψα στο παρτυ εγωΤη κανεις εσύ πως είσαι όλα καλά ,,πως πέρασες "προκθες" ,,γιατί εμείς το κάψαμε..![]()
![]()
![]()
![]()