Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,7%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 88 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,6%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,1%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    366

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Καλημέρα Άντζελα. Τι κάνεις;  Σου έχω στείλει ένα email για συνεννόηση που έχω κάνει με τη Μαρίνα. Το έλαβες;

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Καλημέρα σε όλους!

Να στε καλά για την εγκάρδια υποδοχή.  :)

Να σας πιάσω και έναν έναν τώρα, μη μείνει κανείς παραπονεμένος:

-Άντζελα, σε ευχαριστώ, σου έστειλα εκεί που μου είπες και περιμένω να μου πεις πότε θα είναι όλα κανονισμένα.  ;)

-Bottom, πότε θα σε δούμε εσένα από κοντά; Μας έλειψες και στα σχόλια... (Δε φταις εσύ, εγώ φταίω που δεν έχω κάτι... "καινούριο" να γράψω...)

-Νεφελάκι, πότε με αγάπησες εσύ; Μμμ... μου φαίνεται τα ίδια κάνεις σε όλους, αλλά τι να σε κάνω που είσαι αγαπησιάρα.  :-* Το κοινό μας φιλαράκι τι κάνει; Άμα τη δεις πριν φύγεις, πες της ότι θα περάσω να τη δω (και για περαιτέρω βλέπουμε  ;)). Θα έρθει και σένα η σειρά σου σύντομα, ελπίζω να έχεις μάθει ήδη για μένα αρκετά ώστε να περάσουμε πολύ καλά!  :grin:

Προς όλους: Ο lagonisian είναι πολύ γλύκας, πρέπει να τον κάνετε μασκότ του μαγαζιού. Μου στείλανε μια φωτό του μαζί με μένα και την Αλεξάνδρα. Θέλετε να την ανεβάσω;  :)

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Καλησπερα σε ολη την καλη  παρεα και τα ομορφα κοριτσια  :sunglasses:

baby-alexandra

Ιερόδουλη
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Like
0
Καλημέρα σε όλους!

-Άντζελα, σε ευχαριστώ, σου έστειλα εκεί που μου είπες και περιμένω να μου πεις πότε θα είναι όλα κανονισμένα.  ;)

-Bottom, πότε θα σε δούμε εσένα από κοντά; Μας έλειψες και στα σχόλια... (Δε φταις εσύ, εγώ φταίω που δεν έχω κάτι... "καινούριο" να γράψω...)

-Νεφελάκι, πότε με αγάπησες εσύ; Μμμ... μου φαίνεται τα ίδια κάνεις σε όλους, αλλά τι να σε κάνω που είσαι αγαπησιάρα.  :-* Το κοινό μας φιλαράκι τι κάνει; Άμα τη δεις πριν φύγεις, πες της ότι θα περάσω να τη δω (και για περαιτέρω βλέπουμε  ;)). Θα έρθει και σένα η σειρά σου σύντομα, ελπίζω να έχεις μάθει ήδη για μένα αρκετά ώστε να περάσουμε πολύ καλά!  :grin:

Προς όλους: Ο lagonisian είναι πολύ γλύκας, πρέπει να τον κάνετε μασκότ του μαγαζιού. Μου στείλανε μια φωτό του μαζί με μένα και την Αλεξάνδρα. Θέλετε να την ανεβάσω;  :)
iasu moromu :-* :-* :-* :-* :-* :-*

ΝΕΦΕΛΑΚΙ

Ιερόδουλη
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
0
Καλημέρα σε όλους!

εγώ αγάπη μου όλους αγαπάω δεν "ξεκοριζο" κανένα.. :smitten: :smitten: :smitten:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* glikuli

Καλημέρα γλύκα! Σε ξέχασα εσένα, συγγνώμη.  :-* Εγώ δεν είμαι γλυκούλης να μου στείλεις φιλάκια;   :grin:

Έχουμε βγάλει μια πολύ ωραία φωτογραφία μαζί, είναι μαζί και ο lagonisian ο οποίος είναι σκέτη γλύκα. Θα στη στείλω σε pm κάποια στιγμή.  ;)

baby-alexandra

Ιερόδουλη
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Like
0
Καλημέρα γλύκα! Σε ξέχασα εσένα, συγγνώμη.  :-* Εγώ δεν είμαι γλυκούλης να μου στείλεις φιλάκια;   :grin:

Έχουμε βγάλει μια πολύ ωραία φωτογραφία μαζί, είναι μαζί και ο lagonisian ο οποίος είναι σκέτη γλύκα. Θα στη στείλω σε pm κάποια στιγμή.  ;)
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* fisika ke ia sna moromu. opote boris stilmu :grin:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
εγώ αγάπη μου όλους αγαπάω δεν "ξεκοριζο" κανένα.. :smitten: :smitten: :smitten:

Καλά αυτά μας τα είπαν κι άλλες! Στην... "πράξη" θα φανεί.   :grin:

Πάντως όπως σε είδα στο σαλόνι και από αυτά που έχω ακούσει από φίλους (και φίλες!), δεν έχω καμιά αμφιβολία!!! Είσαι τρέλα, αγάπη μου!  :-* :-* :-*

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom