osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Μού θυμήσατε τόν Στίρνερ !!!!
είναι τυχαία κάθε ομοιότης μαζί του.
και είπαμε είμαι μεγάλος αλλά όχι τόσο.
Μού θυμήσατε τόν Στίρνερ !!!!
η καρδιά οδηγεί...η καρδιά οδηγεί σ΄αυτήν, κοιτώντας αυτήν...και το ταξίδι σου εύχομαι να είναι όπως ονειρεύεσαι.
ρε συ ρε συ ξέρεις πως τα λαγουδάκια??? θες να μάθεις??
ρε συ ρε συ ξέρεις πως τα λαγουδάκια??? θες να μάθεις??
αφού ο μπότομ έχει βαλθεί να με στείλει στον άλλο κόσμο για να γεμίσει την κοιλάρα του....πιπέρι στο στόμα!
Πρωταγωνισθήτε είς κάπιαν αίσθηματικήν ίστορίαν ????
αφού ο μπότομ έχει βαλθεί να με στείλει στον άλλο κόσμο για να γεμίσει την κοιλάρα του....
αφού ο μπότομ έχει βαλθεί να με στείλει στον άλλο κόσμο για να γεμίσει την κοιλάρα του....
Όταν διαβάσετε τήν κριτική μου δέν θέλω σχόλια ,
ήτο έν τήν έπήρεια άλκοόλ ..........
Ημείς, από όσο ξέρω ή καταλαβαίνω τουλάχιστον, όχι!
σε αντίθεση με εσάς και εννοώ τους ...υπογράφοντες;
παίδες σας αφήνω προσωρινά...πάω να μαγειρέψω για την οικογένεια....πικάντικα μπιφτεκάκια τυλιγμένα σε μπείκον, από πάνω πουρές πατάτας και όλο μαζί στο φούρνο για 1 ώρα....είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!από ότι κατάλαβα bottom αγαπάει λαγό....
ή σε κρατάει για αργότερα.
ελπίζω να συγκράτησες την εικόνα της κοπέλας, να θυμάσαι ποια ήταν!
kaloαπό όλους το περίμενα...από το μωρό μου το ξανθό με τα μεγάλα βυζάκια δεν το περίμενα να θέλει να με δει να υποφέρω μέσα στην κατσαρόλα...εγώ βρε μωρό μου που περνάμε τόσο ωραία?? που θα ξαναβρείς τόσο όμορφο λαγό να τρέχετε στην εξοχή??εεε??? μετά θα κλαις....αλλά θα είμαι στο στομάχι του όσιου...
Τά στοιχεία βασίμως όδηγούν είς σκέψην
παίδες σας αφήνω προσωρινά...πάω να μαγειρέψω για την οικογένεια....πικάντικα μπιφτεκάκια τυλιγμένα σε μπείκον, από πάνω πουρές πατάτας και όλο μαζί στο φούρνο για 1 ώρα....είναι ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!
Ήτο Τυφών , τό μόνο πού ένθυμούμαι ;)
ελπίζω πως θα καλύψεις την περιέργεια μου και θα μου αποκαλύψεις το όνομα της ή έστω την εκτίμηση σου για το όνομα της..
ή πρέπει να τις ρωτήσω μία μία αν δεν ξέρεις;