baby-alexandra
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Like
- 0
malistasto mialomu ise????
[/quoteΤην γκρινια σας ξερω !!!
malistasto mialomu ise????
[/quoteΤην γκρινια σας ξερω !!!
θα σε κρατάω σφιχτά μωρό μου...και θα παίρνεις τη ζεστασιά από μένα...sigura kania pevmonia
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
θα σε κρατάω σφιχτά μωρό μου...και θα παίρνεις τη ζεστασιά από μένα...
Και απο μενα πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αυτη ειναι ζεστασια .......... ολη για φιλημα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
telia eeeeeeΑυτη ειναι ζεστασια .......... ολη για φιλημα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μονο τελεια κουκλαρα μου, αριστουργημα !!! :-* :-* :-* :-* :-*telia eeeeee
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Φευγω και παω για ψωνια, τα λεμε παλι !!! Μονο τελεια κουκλαρα μου, αριστουργημα !!! :-* :-* :-* :-* :-*
kala na perasis moromu :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
kalimera moromu :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλημέρα σε όλους!!!
έτσι και με βάλεις εκεί μέσα...θα σκάσω...
δεν πιάνομαι εύκολα εγώ...ρώτα και την αλεξάνδρα...ξανά ήρθα! όλα καλά;
τα κορίτσια εντάξει; οι λαγοί έτοιμοι για το τσουκάλι;
δεν πιάνομαι εύκολα εγώ...ρώτα και την αλεξάνδρα...
αν εννοείς αυτή που εννοώ...τότε κατευθείαν μέσα χωρίς αντίρρηση!!! ;) ;) πατέρα τι ψώνισες?? καμιά φραντζόλα ψωμί έφερες??μέσα στο τσουκάλι μια εικόνα μιας κυρίας.....και τσουπ θα βουτήξεις μέσα!
αν εννοείς αυτή που εννοώ...τότε κατευθείαν μέσα χωρίς αντίρρηση!!! ;) ;) πατέρα τι ψώνισες?? καμιά φραντζόλα ψωμί έφερες??
΄θα στη φιλίσω σήμερα...χτες δεν κατάφερα να πάω...δεν είχα γκάζι!!! πωπωπω μου αρέσει πολύ η καροτότουρα!!! γιαμ γιαμ!!τι φαγητό έχετε σήμερα εσείς??εννοώ αυτή που σκέφτεσαι ΤΩΡΑ! ;) και να μου την φιλήσεις όταν την δεις.
για σε σένα θα ψάξω να βρω καροτοτούρτα.