osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
ti kanis moromu...kala itse...
καλά είμαι.
εσύ πως είσαι hot;
ti kanis moromu...kala itse...
καλά είμαι.
εσύ πως είσαι hot;
kala ime moromu...edo sti doulea.,, :-* :-* :-*
και θα ήθελες να έρθω να σε πάρω να πάμε βόλτα, αλλά πρέπει να το αφήσουμε για άλλη φορά γιατί μπορεί να βρέξει.
ne ne mia volta....vrehi moromu....aschimo...denmarese..
δεν θα ήθελα και εγώ να βρέξει αλλά....
την βόλτα πάντως θα στη χρωστάω.
ne moromu... ;) ;) ;)
καλημέρα όμορφο μου κοριτσάκι...βρέχει ε?? εδώ ακόμα τίποτα...καλημέρα όσιε!!!ne moromu... ;) ;) ;)
καλημέρα και σε σένα ξανθό αγγελούδι!!!kalimera se olus :-* :-* :-* :-*
καλημέρα όμορφο μου κοριτσάκι...βρέχει ε?? εδώ ακόμα τίποτα...καλημέρα όσιε!!!
τι τώρα?? θα ρίξεις ξύλο και στη βροχή?? εγώ θέλω να βρέξει για να ποτίσει το γκαζόν....μόλις το κούρεψα και θα ήταν τέλεια να ποτιστεί...άμα έχεις καλή παρέα ωραία είναι η βροχή!! ;)kalimera moromu...vrehi ne che demarese :-* :-* :-*
τι τώρα?? θα ρίξεις ξύλο και στη βροχή?? εγώ θέλω να βρέξει για να ποτίσει το γκαζόν....μόλις το κούρεψα και θα ήταν τέλεια να ποτιστεί...άμα έχεις καλή παρέα ωραία είναι η βροχή!! ;)
να σου πω κάτι να κοκκινίσεις?? έχεις κάνει ποτέ έρωτα στη βροχή?? :<
να σου πω κάτι να κοκκινίσεις?? έχεις κάνει ποτέ έρωτα στη βροχή?? :<
kalimera moromu pos ise??? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλημέρα και σε σένα ξανθό αγγελούδι!!!
kalimera moromu :-* :-* :-*καλημέρα ωραία κοπέλα
καλημέρα καυτή γυναικάρα!
καλά είμι κούκλα μου...ξύπνησα σχεδόν την ίδια ώρα με σένα, βγήκα στον κήπο και κούρεψα το γκαζόν....τώρα κάνω προσευχές να ανοίξουν οι ουρανοί και να βρέξει πολύ για να ποτιστεί δωρεάν ο κήπος!!! για πες εσύ?? έχεις κάνει?? ;) ;)kalimera moromu pos ise??? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
den mu etihe omos ta muarese :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλά είμι κούκλα μου...ξύπνησα σχεδόν την ίδια ώρα με σένα, βγήκα στον κήπο και κούρεψα το γκαζόν....τώρα κάνω προσευχές να ανοίξουν οι ουρανοί και να βρέξει πολύ για να ποτιστεί δωρεάν ο κήπος!!! για πες εσύ?? έχεις κάνει?? ;) ;)
moromu kalimeraKαλημερα στην πρωινη παρεα !!!
Καλημερα στην Αλεξανδρα, καλημερα στην Αναστασια !!! :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα στον Φιλο μου τον lagonisian !!!