osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Ενα γρηγορο χαιρετισμο σε ολες και ολους, λιγο πριν φυγω για δουλεια.
Την καλησπερα μου στις κυρίες και στους κυρίους..
καλησπέρα και να ΄σαι καλά.
ευχαριστώ πολύ. αν και στις μέρες μας αυτόν τον τύπο μπορείς να τον ονομάσεις και θύμα.(κοίτα τι κάνει η πεσμένη ψυχολογία...)
Από τον τρόπο που απαντάς και γράφεις στο θέμα, μόνο θύμα δεν είσαι...
Καλή δουλειά...
Αλήθεια ,τί δουλειά κάνεις;...(αδιάκριτος...)
καλησπερα φιλε μου....Καλησπέρα σε όλους..
Καλή βάρδια στα κορίτσια που δουλεύουν... καλή ξεκούραση στις υπόλοιπες που χαλαρώνουν..
Καλή δύναμη στο cheyenne που ξεκινάει τη δουλειά του σε μια δύσκολη ώρα..
Νεφέλη..τελεια ήταν χθες...αλλά πρέπει να μας δείξετε κανα dance movement εμενα και του speed γιατι...δε σας φτάνουμε! Πάντως το παλέψαμε...
καλησπερα φιλε μου....
Καλά είμαι…Σπα βρε τόσο κόσμο είχε χθες έτσι και αλλιώς δεν χανόμαστε την άλλη φορά πάλι εκεί θα είμαστε ;)Γεια σου TAFTAAR..sorry που δεν τα είπαμε πολύ χθες.. ελπίζω να είσαι καλα..
Θα τα έγραφα σε μια κριτική όλα αυτά ..αλλά βλέπω ένα τσουναμι αρνητικών ψήφων...και δεν το κάνω..
πες μας τι πίνεις κ δε μας δίνεις!!!Ας πω και εγώ λίγο για τα χθεσινά..
Τα events στο Φ104 έχουν μπει στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα..
Νομίζω η καλή παρέα μετράει..
Εγώ άρχισα να αισθάνομαι ολοένα και πιο άνετα..όλα τα παιδιά είναι ακομπλεξάριστα..cheyenne, amjik, biker, taftaar, speed, lagonisian, px75, osie...
Αλλά και τα κορίτσια θέλω να πιστεύω...ξεφεύγουν λίγο από τη ρουτίνα της βάρδιας..ίσως το βιώνουν και αυτές διαφορετικά μαζί με εμάς...συζητάμε περί ανέμων και υδάτων... (νομίζω άκουσα την Ελένη που έλεγε στην Μπέτυ χθες.. «στα πάρτυ είναι σαν να μην πηγαίνεις σε βάρδια»…ελπίζω όλες να το βλέπουν έτσι..) (Ελένη sorry για την υποκλοπή)
Χθες γνώρισα καλύτερα των biker (και τον ευχαριστώ για τις φωτο), κάπως πιο πολύ τον cheyenne (που δυστυχώς δούλευε και έπρεπε να φύγει), τα λέγαμε συνεχώς με τον speed.. Τον TAFTAAR δεν είδα πολύ χθες... ελπίζω να πέρασε καλά... και με τους υπόλοιπους κάθε φορά..βρίσκεται κάποιος να συζητήσεις και να νιώσεις καλύτερα..
Α! μην ξεχάσω και τον Oresti.kou φυσικά...
Θα τα έγραφα σε μια κριτική όλα αυτά ..αλλά βλέπω ένα τσουναμι αρνητικών ψήφων...και δεν το κάνω..
Χθες δεν είχε τόσο κόσμο όσο την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά φταίνε και οι απεργίες..
Προσωπικά το μπαρ μου άρεσε πάρα πολύ... δηλ μοιάζει με κανονικό μπαράκι ο χώρος... (φυσικά barwoman η Αναστασία..νομίζω της πάει ο νέος ρόλος)
Μετά έτυχε τελευταία στιγμή και αποφασίζαμε να πάμε στο γκάζι.. βασικά εκεί που πήγαμε..προσωπικά δεν άκουγα τίποτα ρε Νεφέλη... αλλά το καταευχαριστηθηκα! Χορεύαμε και γελούσαμε..ήπιαμε και τα ποτάκια μας.. Αυτά..πολύ φιλικά και με πολύ κέφι.... Μακάρι να το ξαναεπαναλάβουμε..
Τώρα θυμάμαι ήπια στο στούντιο..2 μπύρες + μια ursus με red bull (που μου ετοίμασε η γλυκιά Αναστασία) .. Πίνω σπάνια..και έτσι το άφησα στη δική της επιλογή..απλά της είπα ένα γλυκό ποτό…
Τώρα στο γκάζι..δεν ήξερα τι να πάρω… και πήρα ότι και o speed (ρε φιλαράκι.. τι ήπιαμε? Πάντως καλό ήταν…!!)
Αυτά από χθες..
ΥΓ. Α! μην ξεχάσω και έναν τύπο στο τέλος που είχε γίνει λιαρδα… την ώρα που φεύγαμε από το στουντιο… Νομίζω έγερνε κάπως..προς τα πίσω..πήγε να του ανάψει το τσιγάρο η Σάρα…και δεν μπορούσε να εστιάσει.. έγερνε…
Τύπε μου..ελπίζω να έφτασες σώος στο σπίτι σου…
Ελα στο επομενο παρτυ να σου πω απο κοντα...Καλή δουλειά...
Αλήθεια ,τί δουλειά κάνεις;...(αδιάκριτος...)
kalimera moromu :-* :-*Ελα στο επομενο παρτυ να σου πω απο κοντα...
kalimera se olus :-* :-* :-* :-*
kalimera se olous :-* :-* ;) ;)
ti kanis moromu...kala itse...καλημέρα ωραία κοπέλα
καλημέρα καυτή γυναικάρα!