Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Για να σου ανεβασει τα κεφια!
:-* :-* :-* :-* :-* κουκλα !!!Καλησπερα LEON.... :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπέρα μωρό μου..Καλησπερα στην παρεα και στο ομορφο Νεφελακι!
Λίγο μελαγχολικά :'( εσυ?
τι κανεις μωρό μου όλα καλά,,,:-* :-* :-* :-* :-* κουκλα !!!
Καλησπέρα Λουκ...Για να σου ανεβασει τα κεφια!
Διαβασε 4-6 σελιδες πριν, θα καταλαβεις !!!τι έχεις φίλε μου;
(αν δεν λέγεται δημόσια, σε πμ αν θες.)
τιποτα μωρε ο καιρος θα Φταίει μαλλον ...Ευχαριστώ για το ενδιαφέρων ;)τι έχεις φίλε μου;
(αν δεν λέγεται δημόσια, σε πμ αν θες.)
πως είσαι χρυσό μου αγόρι...καλησπέρα γλυκό μου κορίτσι.
Ναι καλη μου, ολα καλα !!!τι κανεις μωρό μου όλα καλά,,,
θα στειλω τη λιμουζινα μου να σε παρει και να σε παει.... μην υπεκφευγεις αρρωστακιEιχα κανονισει για την αλλη πεμτη να σκασω μυτη ως VIP GUEST της αντζελας
οχι οτι θελω να προσβαλω τους αλλους ,αλλα πως να το κανουμε εχω μια μαγεια
Δυστηχως τα μεσα μεταφοράς δεν θα μου κανουν την τιμη να με μεταφερουν σε αυτον τον χώρο διοτη θα απεργησουν την αλλη πεμτη και τεταρτη οποτε
χωρις την θεληση μου Ακυρο
Ο σταμ λοιπον θα εμφανιστει στης 26 του μηνος σε ενα απο τα επομενα παρτυ που πεφτει τεταρτη η πεμπτη
Να το εχετε υποψην
θα στειλω τη λιμουζινα μου να σε παρει και να σε παει.... μην υπεκφευγεις αρρωστακι
κανεις φουλ προγραμμα?Eιχα κανονισει για την αλλη πεμτη να σκασω μυτη ως VIP GUEST της αντζελας
οχι οτι θελω να προσβαλω τους αλλους ,αλλα πως να το κανουμε εχω μια μαγεια
Δυστηχως τα μεσα μεταφοράς δεν θα μου κανουν την τιμη να με μεταφερουν σε αυτον τον χώρο διοτη θα απεργησουν την αλλη πεμτη και τεταρτη οποτε
χωρις την θεληση μου Ακυρο
Ο σταμ λοιπον θα εμφανιστει στης 26 του μηνος σε ενα απο τα επομενα παρτυ που πεφτει τεταρτη η πεμπτη
Να το εχετε υποψην
κανεις φουλ προγραμμα?
πέρασα πολύ ωραία και βεβαια άμα έχεις καλή παρέα! μαζί μου ήτανε ο σάροουμαν speed μπέτυ ελένη ,,,,περάσαμε υπέροχα..Ναι καλη μου, ολα καλα !!!
Εσυ πως περασες εχθες ???
όλοι έρωτες έχετε μόνο εγώ έχω γκρίνιες
κανεις φουλ προγραμμα?