Οικονομια θα σου κανω !!!θες να ξοδευτώ δηλαδή ε?? τουλάχιστον θα μου κάτσεις μετά??
Για να μου κατσεις, ετσι απλα !!!
Οικονομια θα σου κανω !!!θες να ξοδευτώ δηλαδή ε?? τουλάχιστον θα μου κάτσεις μετά??
τότε αλάζει το θέμα....γουστάρω!!!!Οικονομια θα σου κανω !!!
Για να μου κατσεις, ετσι απλα !!!
e μωρό μου δεν θα είμαι και γρηγορη στο sex,,,,πρέπει να το "εφκαριστισο"πάντως από όσο θυμάμαι στο σεξ είσαι αργή...το απολαμβάνεις και χαλαρώνεις...
Στειλε διευθυνση, και θα ειμαι, σε 30 λεπτα το αργοτερο !!!τότε αλάζει το θέμα....γουστάρω!!!!
είσαι μεγάλος πειρασμός....χτες που σε ξαναείδα...κάτι έπαθα...ήσουν υπέροχη μέσα στη φόρμα σου... να σου πω...λες να κανονίσουμε κανένα ?? με έκανες ναe μωρό μου δεν θα είμαι και γρηγορη στο sex,,,,πρέπει να το "εφκαριστισο"
έχει κίνηση η ποσειδώνος τώρα....βάλε κανά 45λεπτο...Στειλε διευθυνση, και θα ειμαι, σε 30 λεπτα το αργοτερο !!!
καλημέρα και σε σένα φίλε μου...αύριο το γνωστό ραντεβού ισχύει έτσι??καλημερίζω ... ἅπασι !!!
Ανταποδιδω !!!καλημερίζω ... ἅπασι !!!
Εχε μου εμπιστοσυνη !!!έχει κίνηση η ποσειδώνος τώρα....βάλε κανά 45λεπτο...
καλημερα ,,,PARDON :-* :-* :-* :-*καλημερίζω ... ἅπασι !!!
έχω ορεξούλες...πως θα περιμένω μισή ώρα???Εχε μου εμπιστοσυνη !!!
Να και τα Γαλλικα !!!καλημερα ,,,PARDON :-* :-* :-* :-*
για ρωσσάκι είσαι πολύ τέλεια!!!! ντα γκασπαζάρ???είσαι μεγάλος πειρασμός....χτες που σε ξαναείδα...κάτι έπαθα...ήσουν υπέροχη μέσα στη φόρμα σου... να σου πω...λες να κανονίσουμε κανένα ?? με έκανες να
Τελευταία καιρό κάτι παθαίνεις εσύ,,,πρόσεξε "αγαπουλι"είσαι μεγάλος πειρασμός....χτες που σε ξαναείδα...κάτι έπαθα...ήσουν υπέροχη μέσα στη φόρμα σου... να σου πω...λες να κανονίσουμε κανένα ?? με έκανες να
Π..... θελεις, τωρα την θελεις ???έχω ορεξούλες...πως θα περιμένω μισή ώρα???
ααααα....κοίτα να δεις...εσύ είσαι η πρώτη και η παντοτινή μου αγάπη...όλες οι άλλες απλά είναι υποκατάστατα... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ!!! απλά μου αρέσει να μαι σωστός!!!Τελευταία καιρό κάτι παθαίνεις εσύ,,,πρόσεξε "αγαπουλι"
Π...και ξύλο στον πουσταρά το θρύλο!!!Π..... θελεις, τωρα την θελεις ???
Υπομονη, δεν εχεις ???