lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
κάποιος πρέπει να κρατάει τα μπόσικα μου φαίνεται...Nα και ο ελεγχος !!!
κάποιος πρέπει να κρατάει τα μπόσικα μου φαίνεται...Nα και ο ελεγχος !!!
?????????????????κάποιος πρέπει να κρατάει τα μπόσικα μου φαίνεται...
Λ. Βουλιαγμενης, στο επομενο φαναρι μετα την Ιασωνιδου (Σουρμενα - Ελληνικο) προς Αθηνα !!!πολύ αργά....το αμάξι είναι ήδη στο λαστιχογιατρό... αυτός που λες που είναι??
καλά εσύ δεν έχεις ανάγκη από ύπνο?? τι ώρα τελειώσατε χτες?? τι ώρα κοιμήθηκες?? να κεράσω καφεδάκι??Καλημέρα σε όλους !καλημέρα και από την sara ελένη .. :-* :-* :-* :-*
Καλημερα και σε σενα !!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλημέρα σε όλους !καλημέρα και από την sara ελένη .. :-* :-* :-* :-*
μέγα φιλοσοφικό ερώτημα!!!Καλημερα και σε σενα !!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα και απο την Ελενη και την Σαρα, η καλημερα και σε αυτες ???
Σε εμενα, ποτε θα το πεις ???καλά εσύ δεν έχεις ανάγκη από ύπνο?? τι ώρα τελειώσατε χτες?? τι ώρα κοιμήθηκες?? να κεράσω καφεδάκι??
εσένα θα σε κεράσω και ζαμπονόπιτα!!! τ νόμιζες?? και χυμό μαζί...Σε εμενα, ποτε θα το πεις ???
Ενα καφε, ρε συ τσιγκουνι !!!
Απορια εχω, να μην την λυσω ???μέγα φιλοσοφικό ερώτημα!!!
13%, η 23% εχουν χρεωση ???εσένα θα σε κεράσω και ζαμπονόπιτα!!! τ νόμιζες?? και χυμό μαζί...
έχω την εντύπωση η ζαμπονόπιτα 23% και η τυρόπιτα η κουρού 13%!!13%, η 23% εχουν χρεωση ???
οεο
Μολις μου ελυσες, την απορια μου !!!τι ωραία είναι το καφέ με τα "κοριστια"...καλημερααααα
Θα βαλω ζαχαρη, στην ζαμπονοτυροπιτα, να πληρωσεις 13% !!! ;) ;) ;)έχω την εντύπωση η ζαμπονόπιτα 23% και η τυρόπιτα η κουρού 13%!!
είμαι πολύ γρηγορη εγώ μωρό μου ,,,τα έκανα όλα και τώρα πίνω το καφέ με τα "κοριστια"καλά εσύ δεν έχεις ανάγκη από ύπνο?? τι ώρα τελειώσατε χτες?? τι ώρα κοιμήθηκες?? να κεράσω καφεδάκι??
Εαν ερθω, θα κερασετε καφεδακι ???είμαι πολύ γρηγορη εγώ μωρό μου ,,,τα έκανα όλα και τώρα πίνω το καφέ με τα "κοριστια"
πάντως από όσο θυμάμαι στο σεξ είσαι αργή...το απολαμβάνεις και χαλαρώνεις...είμαι πολύ γρηγορη εγώ μωρό μου ,,,τα έκανα όλα και τώρα πίνω το καφέ με τα "κοριστια"
είμαι πολύ γρηγορη εγώ μωρό μου ,,,τα έκανα όλα και τώρα πίνω το καφέ με τα "κοριστια"
θες να ξοδευτώ δηλαδή ε?? τουλάχιστον θα μου κάτσεις μετά??Θα βαλω ζαχαρη, στην ζαμπονοτυροπιτα, να πληρωσεις 13% !!! ;) ;) ;)