ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
καλημέρα αγαπητέ μου!καλή "ξεκουαρασι"Καλημέρα και σε εσενα. ;)
Ελπιζω αν τα πουμε στο αυριανο παρτυ.
καλημέρα αγαπητέ μου!καλή "ξεκουαρασι"Καλημέρα και σε εσενα. ;)
Ελπιζω αν τα πουμε στο αυριανο παρτυ.
Καλημερα σε σενα και την παρεα σου !!!kalimera se olous :-* :-* :-* :-*
Καλημερα σε σενα και την παρεα σου !!!
Πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* , και ειναι η ωρα, για εναν !!!
Γιατι γελας ??? :-* :-* :-* :-* :-*
Γιατι γελας ??? :-* :-* :-* :-* :-*
ΝΑΙΙΙ !!! Καρδια μου, ειναι υπεροχο και φυσικα ωραιο !!!ti na kano moromu....na ghelame ligo denine oreo..
ΝΑΙΙΙ !!! Καρδια μου, ειναι υπεροχο και φυσικα ωραιο !!!
Και απο εμενα, πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Και απο εμενα, πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Και εσυ μωρο μου, εισαι σκετη γλυκα !!!ti gliko moromu ise etsi.....
καλημέρα....άκουσα για γλυκό μωρό και ήρθα!!!! αφού εγώ είμαι ο πιο γλυκός!!ti gliko moromu ise etsi.....
Καλημερα φιλε μου !!!καλημέρα....άκουσα για γλυκό μωρό και ήρθα!!!! αφού εγώ είμαι ο πιο γλυκός!!
καλημέρα....άκουσα για γλυκό μωρό και ήρθα!!!! αφού εγώ είμαι ο πιο γλυκός!!
καλό μου κορίτσι γρήγορα πιες ένα διπλό εσπρέσσο να να ανοίξει το μάτι σου κ να πάρεις ενέργρια....φάε και μια ομελέτα με μπείκον και θα σαι σούπερ...:-* :-* :-* :-*
τα ΄λλα 2 κορίτσια ήρθαν ή ακόμα κοιμούνται ήσυχες και χαλαρές??:-* :-* :-* :-*
καλημέρα λιονταρή!!! είσαι καλά?? εγώ όχι τόσο...πήγα το αμάξι για αλλαγή λάστιχα και θες να ακούσεις ταρίφα?? για yokohama την απλή σειρά θέλει 350 ευρώ!!! έλεος...αλλά τι να κάνω?? πρέπει να αλλαχτούν...Καλημερα σε σενα και την παρεα σου !!!
Πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* , και ειναι η ωρα, για εναν !!!
Nα και ο ελεγχος !!!τα ΄λλα 2 κορίτσια ήρθαν ή ακόμα κοιμούνται ήσυχες και χαλαρές??
Παμε μαζι στον Ζανια και θα τα παρεις φθηνοτερα !!!καλημέρα λιονταρή!!! είσαι καλά?? εγώ όχι τόσο...πήγα το αμάξι για αλλαγή λάστιχα και θες να ακούσεις ταρίφα?? για yokohama την απλή σειρά θέλει 350 ευρώ!!! έλεος...αλλά τι να κάνω?? πρέπει να αλλαχτούν...
πολύ αργά....το αμάξι είναι ήδη στο λαστιχογιατρό... αυτός που λες που είναι??Παμε μαζι στον Ζανια και θα τα παρεις φθηνοτερα !!!